Keystone logo
Israel

Beste universiteter for PHD Programmer i Israel 2023

Antall institusjoner: 24
  • Ari'el, Israel

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Jerusalem District, Israel

  Jerusalem Academy of Music and Dance (JAMD) er den eldste og største akademiske institusjonen for scenekunst i Israel. I 2023 skal vi feire vårt 90-årsjubileum, og likevel føler vi oss unge og fulle av entusiasme og energi. JAMD utdanner årlig rundt 850 talentfulle studenter fra kontrasterende områder og økonomisk bakgrunn i Israel, jøder, kristne og muslimer, og utvider for tiden sine strukturer med et helt nytt arkitektonisk State of the Art-anlegg.

  • Jerusalem, Israel

  Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities er en akademisk institusjon grunnlagt i 2011 av en internasjonal gruppe forskere.

  • Ramat Gan, Israel

  CLB har blitt rangert som den beste innen utdanningsprogrammer, kvalitet på forelesere og generell tilfredshet av den israelske National Student Union-undersøkelsen. Dette, sammen med den flerkulturelle og mangfoldige studentmassen, skaper et energigivende og spennende læringsmiljø.

  • Jerusalem, Israel
  • Rehovot, Israel

  The Hebrew University of Jerusalem er konsekvent rangert som det beste universitetet i Israel og blant de 100 beste, over hele verden. Siden etableringen i 1921 kombinerer universitetet banebrytende forskning, akademisk fortreffelighet, rikt studentliv og en karriereorientert tilnærming.

  • Haifa, Israel

  Technion - Israel Institute of Technology er et fremste senter for vitenskap, teknologi og anvendt forskning, og et av de ledende universitetene for vitenskap og ingeniørfag i verden. Technion er et offentlig universitet, grunnlagt i 1912, det er det eldste universitetet i Israel. Technion campus ligger på Mount Carmel i Haifa, med utsikt over Middelhavet.

  • Tel Aviv-Yafo, Israel

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ramat Gan, Israel

  Bar-Ilan University , grunnlagt i 1955, var et av de første omfattende forskningsuniversitetene som ble etablert i Israel. Fra 70 studenter til 21 000, har milepælsprestasjoner innen vitenskap og humaniora satt et uutslettelig avtrykk på landskapet til nasjonen. Universitetet har 8 fakulteter: jødiske studier, medisin, ingeniørfag, jus, biovitenskap, eksakte vitenskaper, samfunnsvitenskap og humaniora. Disse fakultetene er aktive partnere i nasjonale vitenskapelige og teknologiske initiativer.

  • Jerusalem, Israel

  Jerusalem College of Technology (JCT) ble grunnlagt i 1969 og er en av Israels store akademiske institusjoner, med rundt 4800 studenter på tre campus. Høgskolen spesialiserer seg på høyteknologisk ingeniørfag, industriell ledelse, forretningsadministrasjon og livs- og helsefag.

  • Jerusalem, Israel

  Azrieli – College of Engineering Jerusalem (opprinnelig kalt The Jerusalem College of Engineering) ble etablert i 1999 og er en ideell organisasjon som er forpliktet til å skape velutdannede og høyt utdannede fagfolk innen ingeniørfag. Høgskolen tilbyr fireårig B.Sc. grader i flere ingeniørdisipliner og pre-college akademiske forberedende programmer for studenter som ønsker å forbedre karakterene sine for å søke på høyskolen og masterprogrammer i software engineering og teknologisk entreprenørskap.

  • Ketura, Israel

  The Arava Institute for Environmental Studies er et ledende miljøstudier og forskningsinstitutt i Midtøsten. Det huser akkrediterte akademiske programmer, forskningssentre og internasjonale samarbeidstiltak med fokus på en rekke miljøhensyn og utfordringer.

  • Haifa, Israel

  COLMAN er forpliktet til den intellektuelle og profesjonelle utviklingen av studentene våre i deres valgfelt. Det er tilgjengelig for studenter med ulik bakgrunn, og vi er forpliktet til å tilby skreddersydd hjelp til de som trenger det. Undervisning blir oppfattet og praktisert av fakultetets medlemmer som mer enn et yrke, det er et kall.

  • Kfar Giladi, Israel

  Tel-Hai College tilbyr akademiske bachelor- og gradsstudier som er på nivå med de ledende universitetene i landet, og tiltrekker seg talentfulle studenter og forskere til den nordlige periferien.

  • בית ברל, כפר סבא, Israel

  Beit Berl College er en tverrfaglig høyskole som fokuserer på å trene lærere mens han står i spissen for ny utvikling innen utdanning, samfunn og kunst. Vi ser på utdanning som et middel for sosial mobilitet, likeverd og rettferdighet for alle sektorer i det israelske samfunnet.

  • Karmiel, Israel

  Siden starten har ORT Braude Academic College of Engineering omfavnet et enestående mål: å gjøre høyere utdanning tilgjengelig for alle israelere, uavhengig av deres økonomiske bakgrunn.