Keystone logo
Canada

Beste universiteter for PHD Programmer i Canada 2023

Antall institusjoner: 296
  • Bordeaux, Frankrike
  • Lyon, Frankrike
  • + 5 mer

  Siden opprettelsen i 1993, tilbyr ESMA en opplæring i CG Animation & FX cycle, som stadig har utviklet seg i kontakt med animasjonsfagfolk som følger oss hvert år. Denne opplæringen, som tilsvarer et fransk Bac + 5 nivå (RNCP nivå 7), nyter nå internasjonal anerkjennelse fra den profesjonelle verden, og støtte fra de største navnene innen animasjon. Oppdag dette kurset foreslått på våre campuser i Bordeaux, Lyon, Montpellier, Nantes, Rennes og Toulouse; Montreal i Canada. Den engelske versjonen av opplæringen leveres på campusene Lyon og Montpellier.

  • Lac la Biche, Canada
  • Boyle, Canada
  • + 4 mer

  Utforsk uendelige muligheter og muligheter ved å studere i vakre Nord-Østlige Alberta, Canada. Med en overflod av vakre innsjøer, boreale skoger og en overflod av fauna og flora er denne parklignende naturomgivelsen en opplevelse som garantert vil etterlate et varig inntrykk på deg. Hvert av campusene våre ligger i unike byer med fantastiske historier og rik mangfoldig historie som venter på å bli utforsket.

  • Toronto, Canada

  University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) støtter voksne elever med ekspertdesignede, ikke-graders kurs levert i klassen og online, av ekspertinstruktører som er anerkjente ledere innen sine felt. Som en integrert del av universitetet er SCS energisk av UofTs intellektuelle vitalitet og høye standarder for undervisning og læring.

  • Madison, USA
  • Teaneck, USA
  • + 3 mer

  Det største private universitetet i New Jersey, FDU er en non-profit, ikke-sekterisk, multicampus institusjon. Grunnlagt i 1942, oppnådde FDU fireårsstatus i 1948 og godkjenning som universitet i 1956. Universitetet tilbyr over 100 bachelor- og mastergradsprogrammer, inkludert doktorgradsprogrammer i farmasi, sykepleierpraksis, klinisk psykologi og skolepsykologi; og en AACSB-akkreditert handelshøyskole. Gradsprogrammer tilbys på to New Jersey-campus og på to FDU-steder utenfor USA: Wroxton College, i Oxfordshire i England, og Vancouver Campus, i British Columbia, Canada.

  • Olds, Canada

  Siden starten som en landbruks- og husholdningsskole har Olds College utvidet programtilbudet og har vokst til å tilby mer karrierefokuserte programmer gjennom årene. Matlagings- og sykurs utviklet seg til vårt anerkjente moteprogram, maskinklasser har vokst til å bli programmer for landbruk og tungmekanikk og oppdrettsferdigheter etter hvert som de har utviklet seg til våre programmer for landbruksledelse og hagebruk.

  • Winnipeg, Canada

  Ligger i Winnipeg, Manitoba, Canada, er Booth University College en kristen institusjon forankret i Frelsesarmeens 156 år lange historie med å møte behovene til samfunnets mest sårbare. Vi er dypt forpliktet til sosial rettferdighet, og blander kristen tro og strenge stipendier med en lidenskap for tjeneste. Vår tilnærming til læring er forankret i akademisk fortreffelighet og basert på en visjon om håp, sosial rettferdighet og barmhjertighet for alle.

  • Toronto, Canada

  Osgoode Professional Development er den livslange læringsarmen til Osgoode Hall Law School, en av Canadas ledende jusskoler. OsgoodePD er kjent globalt for vårt engasjement for pågående innovasjon innen pedagogisk teknologi og pedagogikk. Vi var det første jussprogrammet i Canada som tilbød fjernundervisning og har jobbet for kontinuerlig å forbedre kvalitet, tilgjengelighet og fleksibilitet. Vår visjon er å være i sentrum for innovativ design og levering av profesjonell juridisk utdanning, som muliggjør forståelse, tilkobling og transformasjon.

  • London, Canada

  King's University College ved Western University ble grunnlagt i 1954, og er en katolsk universitetshøyskole for liberal arts tilknyttet et stort universitet i verdensklasse. Kings studenter nyter "The Best of Both Worlds" - læring i små klasser ledet av fremragende fakulteter på en liten, vakker campus mens de nyter opplevelsene av å være en del av et omfattende universitet. Kings studenter har full tilgang til alle fasilitetene og tjenestene ved Western University og uteksamineres med en vestlig grad.

  • Montreal, Canada

  Ved Kensley College er vi overbevist om at utdanning er den eneste nøkkelen til å låse opp dørene til utrolige muligheter. Vi streber etter å gi hver student en sjanse til å realisere sine drømmer og regjere i fremtiden. Gjennom årene har vi trodd på røttene våre for å definere studentens lidenskap!

  • Toronto, Canada

  Plassert i hjertet av Toronto, Canadas travle forretningshovedstad, kan Fleming College - Toronto skryte av praktiske programmer undervist av erfarne bransjefolk, som hjelper studentene med å komme seg ut av klasserommet og inn på arbeidsplassen rett etter endt utdanning.

  • St. Catharines, Canada

  Ved Brocks fakultet for utdanning gir vi lærere verktøyene de trenger for å lykkes ved å sette læring i sentrum for alt vi gjør.

  • Toronto, Canada

  IBU er neste generasjons forretningsuniversitet designet for å levere en personlig opplæringsopplevelse. Du vil dra nytte av 1-til-1 veiledning og veiledning for å nå dine karrieremål. Din personlige akademiske rådgiver vil veilede og støtte deg. Med klassestørrelsen begrenset til 30 studenter, vil du ha muligheten til å komme i kontakt med jevnaldrende og professorer.

  • Montreal, Canada

  Musitechnic ble grunnlagt i 1987 i Montreal av Gilles Valiquette, en kjent musiker, komponist og singer-songwriter. Han var overbevist om at teknologi (spesielt datamaskiner) ville bli midtpunktet i lydproduksjon og musikkindustrien, til det punktet å lage det første vitnemålet anerkjent av departementet for utdanning og høyere utdanning som utelukkende var viet til datastøttet lyddesign. Dette var lenge før alle visste hva en datamus, en MP3 eller til og med Internett var.

  • Kingston, Canada

  Queen's University er høyt rangert i Canada for studenterfaring, og tar en inkluderende tilnærming og tilbyr læring utover klasserommet; denne erfaringen inkluderer flest klubber per innbygger ved et kanadisk universitet, samt et robust internasjonalt utvekslingsprogram med mer enn 220 partnere.

  • Toronto, Canada

  Når du studerer i Toronto sentrum, vil du bo, lære og jobbe i hjertet av Canadas største, mest mangfoldige økonomi. Vi tilbyr mer enn 160 karrierefokuserte sertifikater, diplom, doktorgrads- og gradsprogrammer - et av de bredeste spekter av fulltids høyskoleprogrammer i Canada. De fleste av programmene våre har en feltutdanningskomponent som gir deg en verdifull mulighet til å jobbe og lære med industripartnere som til og med en dag kan bli din fremtidige arbeidsgiver.