Keystone logo
Østerrike

Beste universiteter for PHD Programmer i Østerrike 2023

Antall institusjoner: 55
  • 143, Østerrike

  Offentlig politikk i dag er i en global krise på flere nivåer. Å vippe vekten mot en sikrere fred, sosial rettferdighet og miljømessig bærekraft – for å nevne noen få – krever innovativt og entreprenørielt engasjement til felles beste. Å bygge en tverrfaglig og global institusjon forpliktet til det åpne samfunnets verdier og skape sterke og fleksible koblinger mellom forskning og praksis er en måte å svare på det som totalt sett er en svikt hos politiske eliter i å takle de mest presserende problemene i vår tid . Institutt for offentlig politikk ved Central European University tilbyr fire mastergrader i offentlig politikk, og det offentlige politikksporet til Doctor of Philosophy in Political Science-programmet. Studieprogrammene er skreddersydd for studenter fra hele verden som søker karrierer i offentlig, privat og ideell sektor på lokalt, nasjonalt, EU-nivå og internasjonalt nivå. Vellykket engasjement for allmennhetens beste i dagens verden krever også en bedre og mer rettferdig representasjon av divergerende perspektiver. For det formål er DPP energisk inkluderende, tiltrekker seg både studenter og fakulteter fra ulike bakgrunner og benytter seg av en rekke kunnskapskilder. DPPs studenter er fremtidens sosiale og politiske entreprenører, rustet til å gi innovative bidrag til å løse de viktigste offentlige politiske utfordringene i det 21. århundre.

  • Linz, Østerrike

  I det 21. århundre, som er preget av stadig raskere utvikling, er utdanning og videreutdanning en verdifull ressurs og viktigere enn noen gang. Komplekse teknologiske og økonomiske problemstillinger og et stort miljøansvar gir bedrifter og deres ledere beslutninger som tas på bakgrunn av erfaring, kunnskap og kompetanse. Livslang læring og videre faglig kvalifisering er derfor avgjørende. Det er opplæringstilbydernes oppgave å sørge for infrastruktur for disse videre opplæringsmulighetene. KMU Akademie & Management AG, som ble grunnlagt i 2006, var klar over dette ansvaret fra starten. Men hun erkjente også at arbeidsfolk som ønsker å studere deltid står overfor en stor utfordring: å forene arbeid, familie og studier. Med dette kravet i bakhodet utviklet de ansvarlige ved KMU Akademie et konsept for fjernundervisning som var uavhengig av tid og sted. Siden 2011 har KMU Akademie , i samarbeid med Middlesex University, tilbudt deltidskurs på nett som oppfyller nettopp disse kravene.

  • Graz, Østerrike

  Vår studentmasse består av fremtidige akademiske spesialister og ledere for industrien. Alle våre gradsprogrammer fokuserer på kjerneområdene for gründer suksess. De åtte bachelor- og seks masterprogrammene i bedrift og teknologi er organisert tidsmessig for å være forenlig med heltidsarbeid. I tillegg kan studentene begynne på et bachelorstudie utenom yrkeslivet rett etter fullført videregående skole som forberedelse til å ta fatt på karrieren tidlig.

  • Koper, Slovenia
  • Salzburg, Østerrike
  • + 4 mer

  Alma Mater Europaea er en uavhengig institusjon for høyere læring som spesialiserer seg på å tilby karrierefokusert utdanning i karrieremangelfulle studieretninger. Våre studieprogram er relevante, oppdaterte, tverrfaglige og interaktive.

  • Palaiseau, Frankrike
  • Vienna, Østerrike
  • + 1 mer

  EIT Manufacturing (EITM) Master School er en del av EIT Manufacturing, en europeisk sammenslutning av ledende universiteter, næringer og forskningssentre knyttet til produksjonssektoren, med sikte på å øke europeisk produksjon til å bli globalt konkurransedyktig og bærekraftig for samfunnet. Ved å samle de tre sidene av "kunnskapstrekanten": næringsliv (store selskaper og små og mellomstore bedrifter), utdanningsinstitusjoner og forskningssentre, ønsker EITM å øke samarbeidet og integrasjonen mellom utdanning, næringsliv og forskning.

  • Palaiseau, Frankrike
  • 143, Østerrike

  EIT Manufacturing er en europeisk sammenslutning av ledende universiteter, næringer og forskningssentre knyttet til produksjonssektoren, med sikte på å øke europeisk produksjon til å bli globalt konkurransedyktig og bærekraftig for samfunnet. Ved å samle de tre sidene av "kunnskapstrekanten": næringslivet (store selskaper og små og mellomstore bedrifter), utdanningsinstitusjoner og forskningssentre, ønsker EITM å øke samarbeidet og integrasjonen mellom utdanning, næringsliv og forskning. EIT Manufacturing tilbyr et unikt og utmerket høyt utdanningsprogram, med internasjonalt og inkluderende tankesett, for å uteksaminere neste generasjon Manufacturing Innovators and Entrepreneurs.

  • Trento, Italia
  • Bolzano, Italia
  • + 1 mer

  Universitetet i Trento ble grunnlagt i 1962 og har alltid hatt som mål å bygge allianse og gjensidig effektivitet med italienske og utenlandske institusjoner og organisasjoner. I 1982 ble universitetet (inntil da privat) offentlig, med en vedtekt som garanterte selvstyre.

  • Saint Pölten, Østerrike

  Med mer enn 3700 studenter er St. Pölten University of Applied Sciences en nøkkelaktør i den østerrikske høyere utdanningssektoren og en av de viktigste arbeidsgiverne i regionen. Universitetet vårt utmerker seg gjennom et fremtidsrettet og stadig økende antall studieprogram, et sterkt tverrfaglig samarbeid og sitt forskningsfokus.

  • Feldkirchen in Kärnten, Østerrike
  • Klagenfurt, Østerrike
  • + 2 mer

  Siden starten har Carinthia University of Applied Sciences (CUAS) utviklet seg til å bli en unik utdanningsinstitusjon i Kärnten. På grunn av den kontinuerlige videreutviklingen av studieprogrammene til CUAS og intensivt samarbeid med industri og vitenskap, er CUAS-studenter sikker på å ha en fremtidsrettet utdanning på tidens puls.

  • Klosterneuburg, Østerrike

  Institute of Science and Technology Austria (ISTA) er et ungt internasjonalt institutt dedikert til grunnleggende forskning og høyere utdanning innen natur- og matematiske vitenskaper, lokalisert i Klosterneuburg i utkanten av Wien. ISTA er forpliktet til å utføre forskning i verdensklasse. Innen 2026 skal opptil 90 forskningsgrupper utføre forskning i et internasjonalt toppmoderne miljø.

  • Vienna, Østerrike

  Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) er et senter for fortreffelighet for økonomi. Ligger i Wien (Østerrike), ble det grunnlagt av Institute of Advanced Studies (IHS), Universitetet i Wien, og WU (Wien Universitet for økonomi og næringsliv). Disse tre institusjonene kom sammen og deres kompetanse til å skape et knutepunkt i Wien med sikte på å produsere internasjonalt anerkjent forskning og gi en konkurransedyktig PhD-utdanning.

  • Espoo, Finland
  • Delft, Nederland
  • + 11 mer

  EIT RawMaterials Academy - SUMA forbinder universiteter, forskningsinstitutter og selskaper for å utstyre studentene med teknisk kunnskap, gründerferdigheter og bransjeforbindelser for å øke deres karriere innen råvarer. Vi samler og trener studentene til å drive innovasjon som positivt påvirker råvarens verdikjede, og takle presserende samfunnsutfordringer for å bidra til en mer bærekraftig, grønn og digital fremtid.

  • Espoo, Finland
  • Stolberg (Rhineland), Tyskland
  • + 14 mer

  EIT RawMaterials Academy - SINReM forbinder universiteter, forskningsinstitutter og selskaper for å utstyre studentene med teknisk kunnskap, gründerferdigheter og bransjeforbindelser for å øke karrieren innen råvarer. Vi samler og trener studentene til å drive innovasjon som positivt påvirker råvarens verdikjede, og takle presserende samfunnsutfordringer for å bidra til en mer bærekraftig, grønn og digital fremtid.

  • Espoo, Finland
  • Stolberg (Rhineland), Tyskland
  • + 14 mer

  EIT RawMaterials Academy - EMerald forbinder universiteter, forskningsinstitutter og selskaper for å utstyre studentene med teknisk kunnskap, gründerferdigheter og bransjeforbindelser for å øke karrieren innen råvarer. Vi samler og trener studentene til å drive innovasjon som positivt påvirker råvarens verdikjede, og takle presserende samfunnsutfordringer for å bidra til en mer bærekraftig, grønn og digital fremtid.

  • Espoo, Finland
  • Stolberg (Rhineland), Tyskland
  • + 14 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...