FPM-ABPM-programmet er utviklet for å utstyre studentene med faglig kompetanse som er egnet for karrierer i ledelse undervisning, forskning, opplæring og rådgivning posisjoner både innenfor og utenfor akademia. Studentene velger sitt fagområde fra områder hvor industrien krav og instituttet har kompetanse. Instituttets FPM-ABPM forskere forventes å spille en ledende rolle i å møte landets økende behov for dypere analytiske ferdigheter og praktisk relevant forskning evne innen ledelse. Programmet trekker på indisk og global erfaring i doktorgradsutdanning i ledelse og ulike forholde felt. Programmet er også utformet for å fungere som en arena for å pleie ulike akademisk debatt om ledelse forskning og aktiviteter av karpe. Programmet strukturen inneholder en betydelig del av forskerutdanningen, tilrettelagt av både in-house og gjesteforskere. FPM-ABPM deltakerne forventes å utvikle en dyp forståelse i områdene forskning valgt av dem.

Den minste forventet varighet av programmet er fire år, og den maksimale tillatte periode er seks år. Studenter sviktende å fylle kravene innen denne tidsperioden vil bli ansett for å ha trukket seg fra programmet. For de to første årene, gjør studenten kurs arbeid og i de påfølgende årene har han / hun arbeidet med avhandlingen.

Post-kandidater fra noen disiplin med minst 55% merker som har en bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikasjoner oppnådd etter minimum tre års arbeid påfølgende høyere videregående skole (10 +2) eller tilsvarende, er kvalifisert til å søke. De som har faglige kvalifikasjoner som CA, icwa og CS som anses tilsvarer en høyere grad og ha minst 55% merker, er også kvalifisert.

Kvalifiserte kandidater med ett av følgende poengsum vil bli kalt direkte for presentasjon og intervju:

* CAT (score til to år gammel med nødvendig avskåret) som bestemmes av IIPMB.

* GMAT / GRE (ikke eldre enn fem år)

* UGC-CSIR-JRF/NET (skårer ikke eldre enn fem år) i relevant område av spesialisering.

* ICAR NET (skårer ikke eldre enn 5 år)

NRIs og utenlandske kandidater med gyldig score er kvalifisert til å søke.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Juli 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
- INR 35000-50000 pa
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato