Read the Official Description

Selvpaced PhD i International Business Management

Doctor of Philosophy (PhD) er designet for to typer kandidater: erfarne bedriftsledere som ønsker å "gi noe tilbake" og bistå i utviklingen av fremtidige bedriftsledere ved å bli effektive lærere; og nyskapende lærere og / eller forskere har bestemt seg for å få en innflytelse ved å bidra til kroppskunnskapen i sine utvalgte fagområder. Ph.d.-kandidater lærer å gjøre en forskjell ved å skrive, snakke, undervise, forsker, konsulterer og foretar entreprenørskap.

Programmet legger vekt på forståelse av ledelsen som den praktiseres og tolkes på tvers av organisasjoner, sektorer og kulturer. Hver kandidat utvikler forsknings- og undervisningsferdighetene for å generere og oppmuntre til nye perspektiver på lederpraksis. Det er utformet for å vektlegge læreplanlegging og å fokusere på anvendt og teoretisk forskning som forbedrer undervisning og utdanningsresultater.

ISM tilbyr kandidater muligheten til å oppfylle sin gradskrav gjennom en kombinasjon av seminarer på en eller flere av våre steder og gjennom e-læring. Seminarlokaler annet enn Paris er pakket som to ukers programmer. Dette gjør at doktorgradsstudenter får et godt innblikk i landets forretningspolitikk, kultur og gir dem mulighet til å samhandle med nye fakultet og bedriftsledere.

Kandidatprofil

  • Opplæringsbakgrunn - Hold en bachelorgrad eller tilsvarende fra en akkreditert bachelorinstitusjon og fullføring av et masterstudium
  • Arbeidserfaring - Gjennomsnittlig ti år med ledelseserfaring
  • Språk - En sterk forståelse av skriftlig og muntlig engelsk er obligatorisk

Spesialiseringsalternativer:

  • Internasjonal Business
  • entreprenørskap
  • Finansiere
  • Ledelse i høyere utdanning
  • Strategisk teknologi

Hvor

I tillegg til sine Paris-seminarer, tilbyr programmet studentene mulighet til å foreta bedriftskontakter og forfølge akademisk studie i noen av verdens viktigste kommersielle hovedsteder med ISMs strategiske partnerskap: ved St. John's University i New York, Amity University i New Delhi, HSM Educação i São Paolo, Universitetet i Cape Town i Cape Town og Fudan University i Shanghai.

Internasjonale kombinasjoner

New York, New Delhi, São Paulo, Cape Town og Shanghai-programmene representerer ca 2,5 studiepoeng per studieuke, med totalt 5 studiepoeng mulig hver sesjon. Studentene har mulighet til å delta i en av tre, to ukers økter, tilbys i New York.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by ISM - International School of Management »

Last updated June 6, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Mars 2019
Sept. 2019
Duration
4 - 7 år
Deltid
Heltid studier
Pris
91,728 USD
€ 69.017 for sponsorfirmaer
Deadline
By locations
By date
Startdato
Mars 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Mars 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato