Programmet lederegenskaper

ADEN campus Panamá

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Programmet lederegenskaper

ADEN campus Panamá

Står overfor utfordringer Å VÆRE
NYE LEDERE
Å OPPNÅ
SUKSESS OG BÆREKRAFT
DIN BUSINESS

Mål

 • Utvikle lederegenskaper i sammenheng med høy mangfold og flerkulturelle bedriftsmiljøer, som krever lederen å redefinere sin rolle og til å revurdere sin kjøreadferd fra andre konseptuelle og operasjonelle rammer.
 • Gi selvdiagnostiserende verktøy for å etablere handlingsplaner for kontinuerlig forbedring i sin rolle som næringslivsleder, slik som å gjøre en progressiv og systematisk innarbeiding av ledelse, som gjør dem i stand til å optimalisere sine resultater og selskapene de leder.
 • Innlemming kommunikasjon og menneskelig talent ledelse, som tillater å øke produktiviteten av teamarbeid og samtidig øke nivået av engasjement av mennesker, positivt påvirke driverne av klimaundersøkelser, bedre åpenbart resultatene av disse.
 • Utvikle ferdigheter i digital produktivitet, både for seg selv og for sitt lag, klarer å innlemme effektive verktøy for å oppnå en sann samarbeid, selv i miljøer som berøres av virtualitet lag.
 • Lær de grunnleggende praksis i coaching, både ledelsesmessige og ontologiske, så sin effektive medlemmer av hans team program for å operere på utvikling, og følgelig på prestasjoner og resultater fra hver av sine ansatte.
 • Optimalforhandlingsteknikk, noe som vil gjøre det mulig å etablere vinn-vinn relasjoner med sine omgivelser, samt verktøy for å løse ulike forhandlinger i globalisert miljøer og å løse konflikter effektivt.

mottakere

Ledere med minimum opplevelse av 3 år i ledende stillinger, som har personlig ansvar og søker å utvikle både deres personlige lederegenskaper, som hans team, bekymret optimalisere resultatene av din bedrift.

PENSUM

 • Selvledelse · 40 timer.
 • Talent Management · 30 HS.
 • Samarbeid UTSTYR · 30 timer.
 • FORHANDLINGER VELLYKKET og tvisteløsning · 30 timer.

Sertifisering

University of California i Irvine - Forlengelse og ADEN International Business School, tildelt Spesialisering Sertifikat i ledelse (^) som oppfyller programkravene sammen.

I tillegg PMI ® PDU tilskudd til de studentene PMP ® sertifisert til å forlenge deres profesjonelle sertifisering.

(^) Sertifikater av etterutdanning, som ikke bevise tittel eller grad, som skal utstedes i USA.

Metodikk

ADEN har utviklet en interaktiv læring pedagogisk modell kalt MODELL TRANSFER Perikles, som muliggjør overføring av kunnskap ervervet til arbeidsplassen med en praktisk tilnærming; utviklet en interaktiv virtuelt samfunn med et supplement klasserom.

For å forsterke oppbevaring og anvendbarhet en digital og styret, basert på matematiske modeller som tillater å oppleve og spille situasjoner innenfor næringslivet, hvor beslutninger fattes og deres innflytelse er bekreftet på en intensiv bruk av simulatorer det er gjort lekende miljø.

Evalueringsprogrammet består av flervalgstester i online-modus, integrerende case og praksis med en simulator som er registrert i det virtuelle samfunnet.

Dette programmet er støttet av supplerende litteratur forfattet av fakultetet ADEN at deltakerne levert.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 2019
Duration
Varighet
130 timer
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Panama - Panama City, Panama
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mars 2019
Panama - Panama City, Panama
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen