Står overfor utfordringer Å VÆRE
NYE LEDERE
Å OPPNÅ
SUKSESS OG BÆREKRAFT
DIN BUSINESS

Mål

  • Utvikle lederegenskaper i sammenheng med høy mangfold og flerkulturelle bedriftsmiljøer, som krever lederen å redefinere sin rolle og til å revurdere sin kjøreadferd fra andre konseptuelle og operasjonelle rammer.
  • Gi selvdiagnostiserende verktøy for å etablere handlingsplaner for kontinuerlig forbedring i sin rolle som næringslivsleder, slik som å gjøre en progressiv og systematisk innarbeiding av ledelse, som gjør dem i stand til å optimalisere sine resultater og selskapene de leder.
  • Innlemming kommunikasjon og menneskelig talent ledelse, som tillater å øke produktiviteten av teamarbeid og samtidig øke nivået av engasjement av mennesker, positivt påvirke driverne av klimaundersøkelser, bedre åpenbart resultatene av disse.
  • Utvikle ferdigheter i digital produktivitet, både for seg selv og for sitt lag, klarer å innlemme effektive verktøy for å oppnå en sann samarbeid, selv i miljøer som berøres av virtualitet lag.
  • Lær de grunnleggende praksis i coaching, både ledelsesmessige og ontologiske, så sin effektive medlemmer av hans team program for å operere på utvikling, og følgelig på prestasjoner og resultater fra hver av sine ansatte.
  • Optimalforhandlingsteknikk, noe som vil gjøre det mulig å etablere vinn-vinn relasjoner med sine omgivelser, samt verktøy for å løse ulike forhandlinger i globalisert miljøer og å løse konflikter effektivt.

mottakere

Ledere med minimum opplevelse av 3 år i ledende stillinger, som har personlig ansvar og søker å utvikle både deres personlige lederegenskaper, som hans team, bekymret optimalisere resultatene av din bedrift.

PENSUM

  • Selvledelse · 40 timer.
  • Talent Management · 30 HS.
  • Samarbeid UTSTYR · 30 timer.
  • FORHANDLINGER VELLYKKET og tvisteløsning · 30 timer.

Sertifisering

University of California i Irvine - Forlengelse og ADEN International Business School, tildelt Spesialisering Sertifikat i ledelse (^) som oppfyller programkravene sammen.

I tillegg PMI ® PDU tilskudd til de studentene PMP ® sertifisert til å forlenge deres profesjonelle sertifisering.

(^) Sertifikater av etterutdanning, som ikke bevise tittel eller grad, som skal utstedes i USA.

Metodikk

ADEN har utviklet en interaktiv læring pedagogisk modell kalt MODELL TRANSFER Perikles, som muliggjør overføring av kunnskap ervervet til arbeidsplassen med en praktisk tilnærming; utviklet en interaktiv virtuelt samfunn med et supplement klasserom.

For å forsterke oppbevaring og anvendbarhet en digital og styret, basert på matematiske modeller som tillater å oppleve og spille situasjoner innenfor næringslivet, hvor beslutninger fattes og deres innflytelse er bekreftet på en intensiv bruk av simulatorer det er gjort lekende miljø.

Evalueringsprogrammet består av flervalgstester i online-modus, integrerende case og praksis med en simulator som er registrert i det virtuelle samfunnet.

Dette programmet er støttet av supplerende litteratur forfattet av fakultetet ADEN at deltakerne levert.

Program undervist i:
Engelsk
Spansk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
feb. 2020
Duration
130 timer
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019, feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019, feb. 2020