Profesjonell doktorgrad i utdanning med spesiell fokus på bærekraft, likestilling og mangfold - EdD

London South Bank University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Profesjonell doktorgrad i utdanning med spesiell fokus på bærekraft, likestilling og mangfold - EdD

London South Bank University

Doktorgrad i utdanning er en unik mulighet for erfarne fagfolk til å få en praksisfokusert høyere grad. EdD engasjerer seg med utdanning i bredeste forstand i alderen fra tidlig år til voksenliv. Det er relevant for alle pedagogiske innstillinger og studenter kommer fra en rekke bakgrunner utover tradisjonell utdanning, som veldedighetssektoren, fengsel og sosialt arbeid.

Hør fra nåværende studenter, Janine FitzGerald og Andrew Les:

Deltakere med interesse for ulikhet, mangfold, bærekraft og inkludering (temaer innenfor sosial rettferdighet) vil få mye av å jobbe med en mangfoldig gruppe jevnaldrende og lærere fra en rekke bakgrunner. Alle tilknyttet EdD deler en forpliktelse til begrepet sosial rettferdighet, som støtter vårt arbeid i utdanning og bredere forskning ved LSBU. Den nære tilknytningen mellom universitetsforskningsentrene, LSBUs doktorgradskurs og mastergradsprogrammer gir muligheter til å jobbe med likesinnede forskningsaktive jevnaldrende i et livlig og støttende læringssamfunn.

Muligheter for akkreditering av tidligere læring er tilgjengelige for deltakerne med en passende bakgrunn, inkludert betydelige publikasjoner, forskerutdanning og forskningserfaring, og dette bør diskuteres med opptaksmodell som også vil forklare APEL-prosessene på forespørsel.


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


moduler

År 1

  • Hva er en utdanning for?
  • Teoretisere kritiske problemer i utdanningsendringer og utvikling

År 2

  • Forskning på kritiske problemer i utdanningsendring og utvikling
  • Spørsmål og kontroverser i forskning

År 3 og fremover

  • Uavhengig forskning og avhandling


arbeidsevne

UK høyere utdanning krever i økende grad doktorgradskvalifikasjoner og en britisk doktorgrad er vanligvis foretrukket. Deltakere som ønsker å oppnå forfremmelse eller utvikle en karriere innen forskning eller i ledende stillinger i utdanning, har fordel av å ha doktorgrad. Muligheten til å skrive for publikasjon underveis er bygget inn i EdD-programmet. Publisering i refereedskrifter er spesielt viktig for deltakere som ønsker å utvikle en karriere i akademia.

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

  • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
  • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

plasseringer

Som EdD er en praksisbasert profesjonell doktorgradsutdanning, er en form for vedvarende tilgang til arbeidsplassen (inkludert frivillig arbeid og selvstendig næringsdrivende) avgjørende.

Undervisning og læring

Du vil dra nytte av et oppdatert virtuelt læringsmiljø via Moodle og bli aktivt oppfordret til å benytte deg av det omfattende spekteret av støttetjenester over hele universitetet. Tilgang til et erfarent relevant tilsynsgruppe er bygd inn i forsknings- og avhandlingsfasen.


Inntakskrav

Kurset er utformet hovedsakelig for mastergradsstudenter med bred utdannelsesbakgrunn (inkludert LSBU MA i utdanning eller MSc i utdanning for bærekraftig utvikling) og for universitetsansatte med interesser i undervisning og læring, samt andre fagpersoner innen relaterte fagområder.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert June 11, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Varighet
5 år
Deltid
Price
Pris
4,350 GBP
År 1 deltid UK / EU-avgift: £ 4350; År 1 deltid Internasjonal avgift: £ 6562.5
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen