Phd

Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Phd

Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

Hvorfor delta University of Cincinnati PhD-programmet?

The University of Cincinnati Lindner College of Business PhD-programmet er en læretid stil modell hvor du vil lære historie og nåværende tilstand av forskning i ditt område av konsentrasjon og deretter gjennomføre original forskning for å fremme kunnskap på feltet ditt og overføre denne kunnskapen til andre via undervisning. For å sikre at du oppnå disse målene som en doktorgradsstudent, vil du begynne å jobbe tett med fakultetet medlemmer den første dagen i University of Cincinnati PhD-program.

Den primære oppgave ved Universitetet i Cincinnati Lindner College of Business PhD-programmet er å trene fremtidige virksomhet skolen fakultetet som ikke bare undervise i og på tvers av disipliner der de arbeider, men også fremme kunnskap i disse disiplinene gjennom produksjon og gjennomføring av original forskning . Det er en viktig grunn til at våre PhD kandidater går på å utmerke seg på både offentlige og private handelshøyskoler over hele USA og rundt om i verden.

Alle studenter tatt opp til University of Cincinnati Lindner College of Business PhD programmet er kvalifisert til å motta fire år med økonomisk støtte via både assistantships og stipend med ekstra midler for å støtte konferansereiser og forskning.

Campus

Forskning Konsentrasjoner

The University of Cincinnati Lindner College of Business doktorgrad i Business Administration Programmet har seks satsingsområder:

  • regnskap
  • økonomi
  • finans
  • administrasjon
  • Markedsføring
  • Drift, forretningsanalyse og Information Systems

I hver konsentrasjon, elevene lære av de beste og har muligheter til forskning og undervise i utvalgte felt. Forskningen som genereres i alle konsentrasjoner av våre doktorgradsstudenter og lærere tar opp saker av nasjonal og internasjonal betydning. Hvert program er fleksibel og tilpasset behovene til våre individuelle studenter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Cincinnati, Ohio
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Cincinnati, Ohio
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen