Hvorfor delta University of Cincinnati PhD-programmet?

The University of Cincinnati Lindner College of Business PhD-programmet er en læretid stil modell hvor du vil lære historie og nåværende tilstand av forskning i ditt område av konsentrasjon og deretter gjennomføre original forskning for å fremme kunnskap på feltet ditt og overføre denne kunnskapen til andre via undervisning. For å sikre at du oppnå disse målene som en doktorgradsstudent, vil du begynne å jobbe tett med fakultetet medlemmer den første dagen i University of Cincinnati PhD-program.

Den primære oppgave ved Universitetet i Cincinnati Lindner College of Business PhD-programmet er å trene fremtidige virksomhet skolen fakultetet som ikke bare undervise i og på tvers av disipliner der de arbeider, men også fremme kunnskap i disse disiplinene gjennom produksjon og gjennomføring av original forskning . Det er en viktig grunn til at våre PhD kandidater går på å utmerke seg på både offentlige og private handelshøyskoler over hele USA og rundt om i verden.

Alle studenter tatt opp til University of Cincinnati Lindner College of Business PhD programmet er kvalifisert til å motta fire år med økonomisk støtte via både assistantships og stipend med ekstra midler for å støtte konferansereiser og forskning.

Campus

Forskning Konsentrasjoner

The University of Cincinnati Lindner College of Business doktorgrad i Business Administration Programmet har seks satsingsområder:

  • regnskap
  • økonomi
  • finans
  • administrasjon
  • Markedsføring
  • Drift, forretningsanalyse og Information Systems

I hver konsentrasjon, elevene lære av de beste og har muligheter til forskning og undervise i utvalgte felt. Forskningen som genereres i alle konsentrasjoner av våre doktorgradsstudenter og lærere tar opp saker av nasjonal og internasjonal betydning. Hvert program er fleksibel og tilpasset behovene til våre individuelle studenter.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato