Doktorgrad i internasjonal ledelse og organisasjon

Handelshøyskolen i Peter B. Gustavson i Internasjonal Ledelse og Organisasjon tilbyr fremragende studenter muligheten til å utvikle ferdigheter og evner for å kunne bidra til ledelsen i ledelsens tanker. Utfordrende og stimulerende, er programmet utviklet for å utvikle en persons kompetanse i forskning, samt i undervisning for å forberede kandidater til en produktiv akademisk karriere.

Vårt PhD-program i Internasjonal ledelse og organisasjon er nært knyttet til den etablerte visjonen og strategien til Gustavson School of Business, som legger vekt på en internasjonal, integrert, innovativ og sosialt ansvarlig / bærekraftig tilnærming til utdanning. Nyutdannede fra vårt PhD-program vil bli opplært i ledelse teori og metodikk for å skape innsikt som er publiserbare i verdens beste akademiske ledelsestidskrifter. Doktorgradsstudenter vil lære om de siste fremskrittene i den internasjonale forretningsteori og praksis gjennom kjernekurs og vil også kunne skreddersy sin utdanning gjennom valgfag.

Vi forenkler nære relasjoner mellom ph.d.-student og fakultet for å skape et erfarings mentorskap som vi mener er avgjørende for akademisk suksess. I tillegg til å gi mulige muligheter for våre doktorgradsstudenter til å utvikle sin forskning og læreferdigheter til å bli selvsikker og respekterte lærere, har vårt program også muligheter til å bli nært involvert med bedriftsledere gjennom vår Industry Practicum og med et nettverk av internasjonale forretningsforskere gjennom vår internasjonale forskningsutveksling.

PhD Program Struktur


Vårt mål er å utvikle kandidater med et integrert perspektiv på styringshensyn som vil hjelpe dem med å håndtere komplekse globale problemer. Vårt fokus er på International Business, et av våre kjerneområder innen spesialisering. I tillegg kan doktorgradskandidater ta innholdsspesifikke kurs for å oppnå kompetanse i de tradisjonelle områdene av særlig interesse for studenter og veiledere.

Doktorgradsarbeidet vil kreve omtrent fire år å fullføre. Doktorgradsstudenter bør forvente å gjøre to års formelt kursarbeid. Oppgavearbeid og forsvar oppstår vanligvis i de påfølgende to årene.

Doktorgradsstudier

  • Arbeids
  • Dissertation
  • Internasjonal Forskning Utveksling / Industri Practicum Opportunities
  • Lærer trening

Opptak Process


Doktorgradsstudenter er innlagt hvert år, for september, av PhD-programkomiteen.

Opptak krever normalt å fullføre en mastergrad (eller tilsvarende) fra en akkreditert og anerkjent institusjon. Generelt vil søkere til programmet forventes å ha en mastergrad i bedriftsøkonomi eller en annen masterstudium grad (for eksempel i økonomi eller sosiologi) og oppleve å jobbe i en organisasjon.

Studenter uten MBA eller betydelig erfaring innen en organisasjon kan bli pålagt å ta visse MBA-kurs før full opptak til PhD-programmet. I tillegg kan studenter som ikke har forutsetninger for å gå inn på mastergradsmetodikk, også bli pålagt å ta ekstra kurs.

Vurdering av kandidater er basert på utdanning, arbeid og livserfaringer, personlig erklæring, referanser og GMAT eller GRE-poeng.

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato