Les den offisielle beskrivelsen

Forskningsemner innen ingeniørfag kan baseres på strukturer, geoteknikk, væskemekanikk, transport, GPS-oppmåling, veibeskrivelse og mange andre aspekter.

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element). Det er vanligvis fullført over en periode på rundt tre år.

Fasiliteter

Det er omfattende fasiliteter tilgjengelig for forskerstudenter på tvers av de to forskningsdivisjonene, inkludert de i Pavement Research Building, Nottingham Geospatial Institute og Nottingham Center for Geomechanics.

Pavement Research Building er et spesialbygd £ 2,4m senter for forskning og utvikling på alle områder av fortau engineering; design, ytelse, vedlikehold og materialer. Det inkorporerer laboratorier for testing av asfalt, betong, bitumen, aggregater, resirkulert og annet belegningsmateriale, samt fortau på forsegling.

Nottingham Geospatial Institute er et stort tverrfaglig forskningssenter med fasiliteter som dekker geoinformatikk og datamodellering, geospatial intelligens, interoperabilitet og standarder, stedbaserte tjenester og semantikk, resonnement og kognisjon.

Nottingham Center for Geomechanics (NCG) er et tverrfaglig forskningssenter som samler kompetanse fra sivil, material- og gruvedriftsteknologi, og også matematikk for å løse alle former for jord- og bergrelaterte problemer innen engineering design og konstruksjon.

Det er to laboratorier som danner nøkkelelementene til NCG. Dette er laboratoriet for jordmekanikk - for å teste "myke" jordpartikler, hovedsakelig jord og granulatmaterialer og Rockmekanikklaboratoriet - for å teste bergarter sammen med materialer som brukes til støtte av bergutgravninger.

Utstyrt med en serie moderne eksperimentelle anlegg, er laboratoriene ansvarlige for å støtte forskningsaktiviteter, som gir opplæring for både studenter og studenter, og som grunnlag for kommersiell testing og rådgivning for industrien.

Forskningsstøtte

Støtte til forskerstudenter er koordinert gjennom Fakultetets forskningsråd. Hver doktorgradsstudent skal ha hovedveileder og minst en ekstra veileder. Regelmessige formelle tilsynsmøter, vanligvis en gang i måneden, vil finne sted med en eller begge dine veiledere.

Vi tilbyr også akademiske rådgivere og studenter PGR-reps som er tilgjengelige hvis du har spørsmål om prosedyrer knyttet til forskningsstudier, er opptatt av fremdriften eller fasilitetene som er tilgjengelige.

Alle doktorgradsstudenter er påmeldt i fakultetet for ingeniørtrening, dette er et strukturert opplæringsprogram som bygger på formelle eksterne rammer som Felleserklæringserklæring, Forskningsutviklingsrammen (RDF) og Forskningsrådets veiledning. Engineering and Science Research Council (EPSRC) har anerkjent vårt fakultetsprogram som en bransjeledende standard for forskerutvikling og opplæring i forskerutdanning.

Opptakskrav

Opptakskrav: 2.1 (eller internasjonal ekvivalent) og / eller en mastergrad på meriteringsnivå eller høyere i et relevant emne IELTS: 6,0 (ikke mindre enn 5,5 i hvert element)

Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurs fra The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
4,350 GBP
UK / EU-gebyr £ 4,300; Internasjonale gebyrer: £ 21.060
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
des. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Juni 2020
Sluttdato
Søknadsfrist