Phd sémiotique et philosophie de la communication

Faculty of Humanities, Charles University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Phd sémiotique et philosophie de la communication

Faculty of Humanities, Charles University

Caractéristique de la spécialité

Caractéristique d'école doktorale: Etant constituée de façon interdisciplinaire, en doktorgradssekretær og en filosofi for kommunikasjon, foreslår en forberedelse av forskningsmessige utfordringer i forbindelse med en filosofisk og kvalitativ kvalifikasjon av kommunikasjon, sonenes evolusjon og de seks relasjoner med autresjonen milieux sociaux.

Det er en av de viktigste doktorgradsdepartementets filosofi av strategier, de fremtredende og de formelle kommunikasjonene. Bien qu'elle est conçue de maniere théorique, elle peut aussi bien disposer l'étudiant a pénétrer dans la pratique médiatique de masse, parce qu'elle aide a comprendre le rôle de la sémiosis dans le processus de médiation. Les étudiants er ikke lenger et språk, men det er også en av de mest anerkjente og anerkjente metodene for kommunikasjon og globalisering.

Eksamenens opptak og kriteriene for evaluering er tilgjengelig i 2017/2018

Beskrivelse de l'entrée et criteres d'évaluation pour l'année académique:

Lors de l'examen d'entrée, en kandidat uttaler argumenter som er rettet mot sønnen, og som er ansvarlig for å få lov til å nevne og nevne en kommunikasjon, og det er en sammenheng med at det er hensiktsmessig å foreta dem og de metodologier som er nødvendige. Det er viktig å si at det er viktig at de har problemer med å opprettholde de som er interessert.

? Leksjonen er muntlig og utarbeides av interesse for doktorgradsprøve, så vel som fransk (maks. 20 poeng) og de la vérification de l'expression oral and une des langues étrangeres suivants au choix: l'anglais, le français (en hovedkontor og tcheque), l'allemand, l'italie (maks.

    • le diplôme de Master (les kandidater som er ledende i master of master master rattachant etter at kandidatene har mottatt kandidater til kandidatlokaler fra og med 2017, erklærer de fireårene i attestasjonens offisielle sertifiseringsdirektør i finanskolen, et cela au plus tard le septembre 2017)

      Etter kandidaten har man et etall og et budsjettprosjekt som er en formasjonsuniversitet på Master-nivået (den faglige og samfunnsvitenskapelige og filosofiske). Les valgmuligheter: filosofi, sémiotikk, lingvistikk, antropologi, samfunnsvitenskap, naturvitenskap, médiologi, vitenskapspolitikker, journalistikk, ektuelle sjefspesesialiseringer, samfunnsvitenskap og samfunnsvitenskap og et menneske.

  1. Det er uunnværlig å være en av de diplomatiske lederne av Master of the Master rattachant.

  2. Det er uunnværlig at de ikke har noen forslag til disse, men de har også en ensemble med dette.

  3. Det er uunnværlig å avgjøre hva som passer best for deg, og du er en av dem som vurderer at de er de mest effektive, og de viktigste punktene er de minste. For kandidatene er det ingen grunn til 10 poeng, men det er ikke noe problem.

L'insertion professionnelle des diplômés

Informasjoner om innføring av doktorgrads doktorgrader: Den medisinske doktorgrads doktorgradssekretæren og filosofien om kommunikasjon er uavhengig av kvalifikasjoner og uavhengighet av orientering fast og konsepter som utnytter dem til å utveksle kommunikasjon, Mais aussi de connaissances profondes et de compettences analytiques norcessaires pour la recherche philosophique et sémiotique du processus de communication.

L'ancien-doktoren er i stand til å delta i en internasjonal og etablert studie av institusjoner, og forskere og opplæringsorganer, som er registrert av universiteter og fagfolk. Det er et krav om at du skal lese kritiske ideer, konsepter og krefter, og disponere over kvalifikasjonene for å utøve faglig og faglig kompetanse og forståelse, selv om du ikke er enig med deg i kommunikasjonen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Fransk


Sist oppdatert December 14, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Price
Pris
2,000 EUR
Frais d'inscription: 2000 € (54 000 CZK) / år.
Information
Deadline
Locations
Tsjekkia - Prague 5, Prague
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Tsjekkia - Prague 5, Prague
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen