Read the Official Description

phd på engelsk

Binghamton University graduate program på engelsk tilbyr mer enn bare studiet av språk og litteratur. Studenter i programmet utvikle ferdigheter som har søknader langt utover de tradisjonelle yrker med undervisning og komposisjon. Effektive og overbevisende kommunikatører er etterspurt i en rekke områder, blant annet jus, markedsføring, kommunikasjon og journalistikk. Avanserte studier av litteratur og retorikk vil i stor grad bidra til kompetanse og arbeidsevne. The Creative Writing konsentrasjon kan tilby ytterligere erfaring, og er ikke bare for dem som forfølge en karriere i skriftlig.

graduate programmer

Velkommen til Graduate engelske programmet ved Binghamton University. Vårt program har hatt en historie med fremstående fakultet og akademikere i litteraturforskning, kritisk teori, retorikk og kreativ skriving.

historie

Den engelske avdeling er for tiden ca 75 studenter som arbeider mot PhD og ca 30 studenter i fremgang mot mastergrad. Den engelske avdeling gir muligheter for studier i alle de store områder av britiske og amerikanske litteratur, med styrker i amerikanske studier, britiske Modernities, kritisk teori, kjønn og seksualiteter, middelalderstudier, Early Modern og renessansestudier, postkoloniale studier, Race, Empire, og Global diaspora, Retorisk Diskurs, Etniske studier, kultur- / realfag, kreativ skriving.

programmer

  • Ph.D. på engelsk med et forskningsprosjekt avhandling
  • Ph.D. på engelsk med kreative avhandling

Litteratur Degrees:

MA i litteratur understreker bredden av kunnskap i litteratur og teori. Den Ph.D. Programmet oppfordrer elevene til å forfølge fokuserte interesser i litterære perioder eller bevegelser, teoretiske modeller og skoler, eller global litteratur. Ph.D. kandidater ta felt eksamener og skrive avhandlinger på bestemte områder av litterær, kritisk eller teoretisk interesse.

Creative Writing Degrees:

MA og Ph.D. programmer med en kreativ skriving konsentrasjon tilbyr en rekke workshops, opplesninger, og besøkende forfattere. (Besøke fakultetet har tatt Charles Johnson, Galway Kinnell, Robert Creeley, Marvin Bell, WD Snodgrass, og Molly Peacock.) MA-CW studentene ta kurs i litteratur og skrive og produsere en kreativ avhandling. Ph.D. studentene ta kurs i litteratur og skriving, fullføre de samme felt eksamener som litteratur studenter, og produsere romaner, bøker av dikt eller bøker med korte historier for sine avhandlinger.

Entre

Studenter inn i Ph.D. program på engelsk vanligvis forventes å ha en MA i engelsk litteratur. Dette utelukker ikke opptak av studenter som utdanning har vært i andre felt. (I disse unntakstilfeller, kandidater, i samråd med graduate regissøren, kan bli bedt om å gjennomføre ytterligere studier.) Etter å ha fullført sine kurs, kandidatene spesialister på tre felt av akademisk interesse forberedende til felt undersøkelser og i et bestemt område av ekspertise som fører til avhandlingen.

Den engelske Graduate Opptak Komiteen innrømmer kvalifiserte studenter til Ph.D. program på grunnlag av deres totale poster, herunder karakterutskrifter, GRE generell test, anbefalinger, og et utvalg av deres kritiske skriving (10 til 20 sider). Søkere som ønsker å velge kreativ skriving alternativet for avhandlingen bør tilsier det på forsiden av søknaden og skal sende en portefølje av sitt skapende arbeid (ikke mer enn 50 sider med fiksjon eller 25 sider med vers) i tillegg til den kritiske skriftlig prøve.

Søknadsfristen for høstsemesteret til Ph.D. program, hvorvidt studenten ønsker å bli vurdert for økonomisk støtte, er 15. februar. Søknadsfristen for vårsemesteret er 15. november.

Doctor of Philosophy Program Krav

Program of Study

I samråd med graduate direktør, studenten planlegger et studieprogram omfatter minst åtte kurs og begynner å finne ut tre områder av spesiell interesse (se nedenfor under "Felt eksamener"). Som en del av sin åtte-retters minimum, kan studentene ta opp til tre kreative skriveverksteder, ikke mer enn tre aktuelle kurs i andre avdelinger, og ikke mer enn tre graderte kurs fra samme fakultet medlem. Studentene kan ta mer enn to uavhengige studier. En av de åtte obligatoriske kurs må være ENG 589, Opplæring i College engelsk. Utover de åtte-retters minimum, disse begrensningene ikke gjelder.

Studenter må ha minst en B + gjennomsnitt for å forbli i programmet; mer enn en C-klasse krever normalt oppsigelse. Studenter ikke i bolig må registrere seg hvert semester for å forbli i god stand.

PhD Felt eksamener

Undervisning er normalt ferdig i slutten av det andre året av doktorgradsstudium. Studentene blir deretter forventes å fullføre tre forskjellige feltundersøkelser ved slutten av det tredje året (selv om mange studenter vil begynne å ta disse undersøkelsene tidligere.) Mens områder akseptable som fagfelt ikke er forhåndsdefinert, må de være godkjent av utdannet regissør. Et fag kan defineres på ulike måter: for eksempel ved nasjonalitet og kronologi, sjanger, tema eller kritisk teori. Studentene kan koordinere sine fagfelt, slik at tiden som brukes til å forberede seg for sine undersøkelser vil gi et grunnlag for sine avhandlinger, samt forberedelse for deres profesjonelle identitet.

I fjerde semester av kurs, hver elev, i samråd med graduate regissør, arbeider med en valgt professor som definerer hvert felt undersøkelse, utarbeide et pensum, og forfølge temaet valgt. Alle tre eksamener normalt administreres i tredje studieår.

Detaljerte retningslinjer for PhD-studenter som arbeider med felt eksamener er tilgjengelig i den engelske avdeling Graduate Office.

Fremmedspråk

Alle ph.d.-kandidater må vise en lesning kjennskap til minst ett fremmedspråk på et kompetansenivå tilstrekkelig for forståelsen av vitenskapelig og kritisk materiell. Slik kompetanse kan demonstreres i en hvilken som helst en av fire måter:

  • Bevis for studenten å ha passert en sertifisert oversettelse eksamen i et graduate program på en annen institusjon.
  • Presenterer avskrift bevis på minst tre år (seks semestre) av college-nivå studie av en enkelt utenlandsk språk (vi vil telle som to semestre hvert fjerde og femte år videregående skole studie i samme språk) med en gjennomsnittskarakter B eller bedre, fullførte ikke mer enn fem år før opptak til ph.d.-programmet ved Binghamton University.
  • Vellykket gjennomføring av en utdannet kurs på et fremmed språk, eller av en utdannet kurs i komparativ litteratur der en vesentlig del av arbeidet er gjort på et fremmed språk.
  • Vellykket gjennomføring av en utdannet ferdigheter workshop og eksamen (TRIP 707).

Dissertation

I løpet av doktorgradsstudium, etablerer studenten en avhandling komité bestående av en leder og to lesere. Avhandlingen er en betydelig studie av noen vesentlig tema i området av studentens faglige interesse, eller en kreativ skriving avhandling for de studentene som tas opp til kreativ skriving avhandling alternativet.

Studentens avhandling direktør må formelt godkjenne, og sender til utdannet regissør, en skriftlig prospekt av avhandlingen, eller for de som sender inn en kreativ avhandling et utvalg av varer i arbeid, minst ett semester før du fullfører avhandlingen. Prospektet eller utvalget av kreative arbeidet pågår vil bli delt med alle medlemmer av bedømmelseskomiteen. Ved fullføring av alle andre krav, sender studenten en ferdig avhandling for godkjenning og forsvarer avhandlingen i en muntlig eksamen. Den innsendte Avhandlingen skal være i samsvar med Graduate School krav til en avhandling, som skissert i Graduate School Handbook. Etter vellykket gjennomføring, forsvar, og innlevering av avhandlingen, skal studenten tildelt doktorgrad i engelsk.

Profesjonell utvikling

Gjennom sin avhandling og avhandlingen prosjekter studentene blir godt bevandret i teoretiske tilnærminger, forskning og bibliografi. Disse ferdighetene forberede en student for fortsatt suksess i akademia, og vår fremstående fakultet gir også nær veiledning for de som søker publisering. Instituttet utgir sin egen litterære tidsskrift Harpur Palate, som er redigert av hovedfagsstudenter og har både nasjonal og internasjonal sirkulasjon. Slike redaksjonelle erfaringer er instrument for de som ønsker å forfølge stillinger i periodisk gjennomgang eller journalistikk. Universitetet arrangerer også konferanser og workshops for kreative forfattere, som for eksempel de populære Readers 'serien, som gir en mulighet til å samhandle med besøkende fagfolk i en rekke skrivefelt. Litterære oppsøkende programmer som Binghamton Poetry prosjektet også gi studentene en mulighet til å gjøre varig innflytelse i lokalsamfunnet.

Etter at du oppgraderer

Nyere alumni av programmet har oppnådd en rekke ulike yrker, samt videre masterstudier. Destinasjoner omfatter mange vitenskapelige stillinger over hele landet, fra New York University til UC Irvine. I mellomtiden flere kandidater har funnet sine ferdigheter til å være ønsket i forlag, eller i journalistikk. Studier er svært individualisert, men ditt fakultet rådgiver vil hjelpe deg å velge en vei som utvikler dine sterke sider og interesser samtidig oppnå et mangfoldig tverrsnitt av evner. I mellomtiden, Universitetet Fleishman Senter for karriere og faglig utvikling hjelper studentene til å arrangere CVer, forberede seg på intervjuer, og kan holde dem informert om muligheter og åpninger i sine utvalgte felt.

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by Binghamton University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
12,921 USD
(Beboer); $ 24 261 (Non-Resident)
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato