Read the Official Description

PhD / MPhil Politikk og internasjonale relasjoner

En doktorgrad er den mest avanserte form for høyere studier. Den deles ut på en vellykket gjennomføring av et program av veiledet forskning og blir vurdert av en verbal eksamen og avsluttende avhandling.

En mastergrad krever forskning ferdigheter og opplæring som ligner på en doktorgrad, men omfang og kompleksitet er mindre enn det som kreves for en doktorgrad. Den MPhil er vurdert av innlevering av en avhandling.

Skolen tilbyr MPhil og PhD tilsyn i de fleste fagområdene politikk og elevene oppfordres til å spille en aktiv rolle i skolens forskningssentre og institutter, samt aktiviteter i skolen som helhet.

En ukentlig Forskning Student Colloquium går under begrepet-tiden, og tjener til å bringe forskningen studentmiljøet sammen på en jevnlig basis. Organisert av studenter og tilrettelagt av direktør for Postgraduate Research, fungerer den som en støttende skjema for presentasjon av varer i arbeid og fremme forskning.

Vi organiserer forskning rundt våre sentre og institutter, og er stolte av vår omfattende kompetanse til å føre tilsyn med PhD-emner som dekker de tre store sub-felt av komparativ politikk, internasjonale relasjoner og politisk teori. På Nottingham, vil du bli tildelt to veiledere.

Fasiliteter

skoleanlegg

I tillegg til de IT-fasiliteter som tilbys av universitetet, skolen tilbyr alle heltids praktisk forskning studenter registrert med skolen sin egen arbeidsplass i rom beregnet for bruk av forskning studenter. Studentene er utstyrt med data, trykking og kopiering fasiliteter og gis en sjenerøs utskrift og kopiering kvote.

bibliotek fasiliteter

Den Hallward Library lagerfører et stort antall politikk relaterte publikasjoner og tidsskrifter. Våre bibliotek fasiliteter åpent lange timer og inkluderer områder for gruppearbeid, individuelt og stille studie.

The Graduate School

The Graduate School er et unikt anlegg som fokuserer på etterutdanning og representerer behovene til hovedfagsstudenter innenfor universitetet. Det gir en verdensklasse forskerutdanning og utviklingsmiljø for postgraduates og tidlig karriere forskere.

The Social Sciences and Arts Graduate Centre er en plass utelukkende for hovedfagsstudenter og forskere i fakultetene av humaniora og samfunnsvitenskap. Det tilbyr nettverksdatastasjoner og Wi-Fi for bærbare datamaskiner, en studie område, et sosialt område med komfortable sitteplasser, en rolig studie sone, og kjøkkenfasiliteter.

Midlands Graduate School

Nottingham er en del av Midlands Graduate School ESRC forskerutdanning Partnership, som tilbyr finansieringsmuligheter for hovedfagsstudenter hvert år. For mer informasjon, besøk Midlands Graduate School nettsted.

forskning Support

kollokvium

Skolen driver et ukentlig kollokvium for praktisk forskning studenter som gir deg muligheten til å presentere arbeidet foran andre forsknings studenter og ansatte med lignende forskningsinteresser til din egen.

Forskningsseminarer

Skolen driver forskningsseminarer for ansatte og praktisk forskning studenter. Praktisk forskning studenter oppfordres til å bli medlemmer av en eller flere av skolens forskningssentre. Forskningssentrene tilbyr et komplett program med workshops, lesegrupper, foredrag og konferanser.

Undervisningserfaring

I lys av en mulig fremtidig karriere i akademia, er praktisk forskning studenter oppfordres til å foreta noen lavere undervisning i sitt andre og / eller tredje år av praktisk forskning. Universitetets Graduate School kjører treningsøkter knyttet til undervisning - studenter som ønsker å lære bes delta på en rekke av disse i løpet av sitt første år av praktisk forskning studie.

Eiere

Gjennomsnittlig begynnerlønn og karriereutvikling

I 2015 hadde 82% av postgraduates i School of Politics and International Relations som var tilgjengelig for arbeid sikret arbeid eller videre studier innen seks måneder etter eksamen. * Karriere velsen for våre kandidater inkluderer økonomer, konsulenter, forskere, statistikere og universitetslærere . Bedrifter og organisasjoner våre kandidater har gått til å jobbe for blant annet Channel 4, EU, GCHQ, Reuters og Thailand National Police Department.

  • Kjente destinasjoner på heltid hjemme høyere grad postgraduates 2014/15.

Karrieremuligheter og arbeidsevne

Våre prisbelønte Karriere og Arbeidsevne Tjenesten vil hjelpe deg med å planlegge din karriere gjennom hele din tid på universitetet og utover. Tjenester tilgjengelig inkluderer:

  • presentasjoner og drop-in økter med arbeidsgivere
  • en-til-en karriereveiledning og CV økter med våre rådgivere
  • Karriere Arrangementer avholdes hvert studieår
  • en spesialist karriereveileder for forsknings postgraduates

Når du er en student med oss, og selv etter at du oppgraderer, vil du ha tilgang til vår tjeneste for livet.

Fleksible betalte plasseringer

Postgraduate Plasseringer Nottingham tilbyr fleksible betalte plasseringer med en rekke arbeidsgivere fra små lokale bedrifter til multinasjonale organisasjoner. Disse plasseringene er åpne for alle postgraduates og er designet for å passe inn med studiene dine og gi deg muligheten til å lære overførbare ferdigheter, forbedre din CV og forbedre arbeidsmarkedet i løpet av dine høyere studier.

The University of Nottingham er det beste universitetet i Storbritannia for graduate sysselsetting, ifølge The Times og Sunday Times Good University Guide 2017.

Inntakskrav

  • Søkere vanligvis krever en mastergrad (eller internasjonale tilsvarende) i en relevant disiplin, med en gjennomsnittskarakter på 60% eller høyere
  • IELTS: 7.0 (ikke mindre enn 6,0 i noe element); hvis disse karakterene ikke er oppfylt, Engelsk forberedende kurs er tilgjengelig
Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- Internasjonale avgifter: 15,570 GBP (HEU avgifter: 4183 GBP)
Deadline
By locations
By date