Phd kjemisk ingeniørfag

Generelt

Programbeskrivelse

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element). Det er vanligvis fullført over en periode på rundt tre år.

Fasiliteter

Det finnes omfattende laboratorier med utstyr fra benk til pilot-skala skala. Vi er en av de få avdelingene i Storbritannia med tilgang til massespektroskopi, skanningelektronmikroskopi og atomkraftmikroskopi og en virtual reality-suite hvor du kan konstruere og optimalisere ditt eget komplette prosessanlegg.

Studenter har også tilgang til forskningsfasiliteter, inkludert en rekke utstyr, for eksempel:

  • Totalt organisk karbon
  • Sterk syre fordøyelse av bergarter
  • Forskningstest rigger - flerfasestrøm
  • Slip rørovnen
  • Strøm i rørriggen
  • Mikrobølgeovn senter

Forskningsstøtte

Støtte til forskerstudenter er koordinert gjennom Fakultetets forskningsråd. Hver doktorgradsstudent skal ha hovedveileder og minst en ekstra veileder. Regelmessige formelle tilsynsmøter, vanligvis en gang i måneden, vil finne sted med en eller begge dine veiledere. Vi tilbyr også akademiske rådgivere og studenter PGR-reps som er tilgjengelige hvis du har spørsmål om prosedyrer knyttet til forskningsstudier, er opptatt av fremdriften eller fasilitetene som er tilgjengelige.

Alle doktorgradsstudenter er påmeldt i fakultetet for ingeniørtrening, dette er et strukturert opplæringsprogram som bygger på formelle eksterne rammer, som Joint Fellowship, Research Development Framework (RDF) og Forskningsrådets veiledning. Engineering and Science Research Council (EPSRC) har anerkjent vårt fakultetsprogram som en bransjeledende standard for forskerutvikling og opplæring i forskerutdanning.

Fakultetet har gode forbindelser med industrien og vil sikre at du utvikler overførbare ferdigheter som vil være til nytte i en rekke karrierer. Du vil også ha tilgang til Graduate School's Researcher Development Program.

Eiere

Karrieremuligheter og Arbeidsevne

Universitetet i Nottingham har blitt kåret som det beste universitetet i Storbritannia for høyere utdanning, ved 2017 The Times og The Sunday Times Good University Guide.

Universitetet i Nottingham er konsekvent oppkalt som et av de mest målrettede universitetene av Storbritannias ledende akademikere * og kan tilby deg en start når det gjelder din karriere.

Studenter innen fakultetet har gått på å være produksjonsledere og styremedlemmer, IT- og telekommunikasjonsfagfolk, forretnings-, forsknings- og administrasjonspersonell, vitenskaps-, ingeniør- og produksjons teknikere, natur- og sosialfaglige fagfolk, lærere og pedagogiske fagfolk, samt ulike andre ingeniørroller .

Opptakskrav

  • Opptakskrav: 2.1 (eller internasjonal ekvivalent) og / eller en mastergrad på meriteringsnivå eller høyere i et relevant emne
  • IELTS: 6,0 (ikke mindre enn 5,5 i hvert element)
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Minimér
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mer Mindre