Les den offisielle beskrivelsen

Den PhD i International Conflict Management (INCM) ved Kennesaw State University (KSU) har i dag studenter fra hele verden, og skaper en dynamisk, men likevel intimt, pedagogisk miljø. INCM er et felt som i dag har få muligheter for videregående opplæring. Dette PhD-programmet tilbyr flere viktige elementer utilgjengelig i de fleste andre doktorgradsprogrammer i dette feltet til topp kvalitet, avanserte hovedfagsstudenter. Hver doktorgradsstudent, etter å ha fullført de viktigste emnene, gis fleksibilitet til å fokusere sine studier i sine ønskede området.

Oversikt

Den INCM er en av bare noen få slike programmer tilgjengelig i Nord-Amerika. PhD-studenter som er tatt opp i programmet får bred tverrfaglig opplæring og muligheter som trekker på en rekke akademiske disipliner. Nyutdannede vil være i stand til å løse problemer fra en sofistikert kunnskapsbase av substans, teoretiske, praktiske og metodiske tilnærminger.

Kjernen kurs forberede dem i viktige globale kompetanse inkludert:

 • Inter dynamikken i globale konflikten
 • Økonomisk konfliktanalyse
 • Internasjonale relasjoner
 • Konflikthåndtering teori
 • Metodisk forberedelse er strenge, inkludert nødvendige og valgfrie kurs i kvantitative og kvalitative metoder, forskningsdesign og internasjonalt program og politisk analyse og evaluering. PhD-programmet krever også nyutdannede til å oppnå betydelig internasjonal erfaring og kompetanse i et annet språk enn engelsk.

Visjon

For å bli en ledende PhD program forbereder scholar-utøvere for de komplekse utfordringene med å forebygge, håndtere og trans internasjonal konflikt.

Formål

Dette heltid, er tverrfaglig, in-residence program utviklet for å møte den globale etterspørselen etter scholar-utøvere å løse komplekse rekke internasjonale konflikter og sikkerhetsutfordringer gjennom utvikling og implementering av empirisk basert forskning, politiske anbefalinger, og løsninger. INCM PhD kandidater er forberedt på å konkurrere om tenure-track universitet fakultetet avtaler og et bredt spekter av operative stillinger i stats, frivillige organisasjoner og det globale næringslivet.

Program Mål

INCM PhD tilbyr flere viktige elementer utilgjengelig i de fleste andre doktorgradsprogrammer på dette feltet til topp kvalitet hovedfagsstudenter:

 • Det tverrfaglige natur programmet gir kandidater med bred opplæring slik at de kan integrere de nyeste forskningsresultatene i teoretisk rike, utstede-relevant publikasjoner og rapporter.
 • Den strenge metodisk opplæring forbereder kandidatene til å takle globale konfliktspørsmål ved hjelp av den nyeste og mest effektive kvantitative og kvalitative forskningsmetoder.
 • Den internasjonale erfaringen gjør at nyutdannede til å integrere teori og praksis i sin analyse av internasjonal konflikt.
 • Profesjonell kompetanse i et annet språk enn engelsk forbereder studentene for vellykket bruk av sine ferdigheter på den globale arena.
 • Den pedagogisk utdanning spesifikke for høyere utdanning kontekst og deres guidede undervisning opplevelser tilby eksepsjonell forberedelse for akademikere interessert i akademiske karrierer.
 • Tilgang til erfarne lærere og tett samarbeid med professorer forenkle forskningssamarbeid og rettidig ferdigstillelse av avhandlinger og doktorgraden.
 • Mangfoldet på campus (studenter fra 142 land for tiden studerer på KSU) og i graduate programmet bidrar til en bred forståelse av globale konfliktspørsmål.
 • De sterke båndene mellom KSU og Atlanta metro regionen og dets fremragende ressurser gir eksemplarisk muligheter for samarbeid utover campus.

Opptakskrav

For å bli vurdert for opptak til PhD i International Conflict Management, må søkere fullføre den elektroniske Søknad om Graduate opptak med et ikke-refunderbart $ 60 påmeldingsavgiften og sende følgende saksdokumenter ved 1 august fristen for å bli vurdert for vårsemesteret eller mars en frist for å bli vurdert for høstsemesteret.

1. Avskrifter

Send offisielle transkripsjoner fra alle etter videregående utdanningsinstitusjoner du deltok. Vær oppmerksom på at selv om uoffisielle transkripsjoner kan lastes opp på nettet, må du fortsatt ha offisielle transkripsjoner.

Innsendte vitnemål fra utenlandske institusjoner må ledsages av en offisiell evaluering. Transkripsjoner kan bli vurdert av en av følgende etater. Evalueringer må inkludere kurs-av-kurs og en beregning av GPA. Evalueringen må komme til oss i en forseglet konvolutt eller elektronisk direkte fra byrået.

 • Evalutation Service, Inc.
 • Joseph Silney and Associates, Inc.
 • World Education Services (WES)

2. Offisiell GRE Test Score

Send en kopi av GRE score fra Educational Testing Service. Se GRE Scoring tabell for mer informasjon.

3. Uttalelse of Intent

Beskriv din interesse i studiet av internasjonal konflikthåndtering og relevant erfaring du tar med til programmet og skissere hvordan du mener doktorgradsprogrammet kan fremme dine interesser. Selv om du ikke er forventet å ha en full forslaget utviklet ved søknadstidspunktet, vil identifisering av aktuelle, regionale, teoretisk eller metodisk foci forbedre konkurranseevnen. Din uttalelse vil bli vurdert av INCM opptakskomité for fakultetet fra en rekke disipliner. KSU Graduate Online Application vil tillate deg å laste opp dette nødvendig dokumentasjon.

I tillegg er du sterkt anbefalt å identifisere program fakultetet som du kanskje har lyst til å arbeide og å kontakte de som lærere om deres tilgjengelighet som mentorer og avhandlingen rådgivere. Slik kontakt skal refereres i erklæringen om Intent. Tilstedeværelsen av fakultetet medlemmer som er interessert i ditt spesifikke forskningsagendaen øker sannsynligheten for at du vil generere en avhandling på høyt faglig kvalitet. Fakultet støtte for søknaden din kan øke sjansene dine for aksept i programmet (selv om det ikke er noen garanti aksept).

4. Skrive Sample

Send inn en skriftlig prøve demonstrere din skriving og analytiske evner som de forholder seg til høyere utdanning eller yrkeserfaring. Dette skriftlig prøve foretrekkes på engelsk, men det vil bli akseptert på et annet språk ledsaget av en engelsk oversettelse. Det er ingen krav til lengde, men lengre prøver (f.eks, en senior eller masteroppgave) bør ledsages av en abstrakt eller executive summary. KSU Graduate Online Application vil tillate deg å laste opp dette nødvendig dokumentasjon.

5. Fortsett eller Curriculum Vitae

Send inn et dokument som viser den kronologiske utviklingen av pedagogiske og arbeid erfaringer inkludert tilleggsinformasjon du mener er relevant for å støtte søknaden din. KSU Graduate Online Application vil tillate deg å laste opp dette nødvendig dokumentasjon.

6. Anbefaling Letters

Tre anbefalingsbrev skal leveres gjennom KSU Graduate Opptak kontor. To av disse skal være fra dommere som kan beskrive i detalj dine kvalifikasjoner, motivasjon, og utsiktene for å lykkes i programmet.

7. Tilleggskrav for internasjonale studenter

Alle søkere som ikke har engelsk som morsmål må ta TOEFL (minimum score på 88) eller IELTS (minimum score på 6,5), med mindre: de kommer fra fritatt land; har uteksaminert fra en høyskole eller universitet i USA akkreditert på en måte akseptert av KSU; eller som har studert med hell i minst ett år ved et universitet der engelsk var undervisnings. Hvis disse kriteriene er aktuelt kan du sende inn en TOEFL Waiver Request.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Kennesaw State University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
jan. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
290 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato