Institutt for Bank og Finans ble etablert i 1999/2000 akademisk sesjon sammen med de to andre avdelingene i Sanusi Lamido Sanusi College of Business and Management Studies. Men instituttet ble først oppbevart ved Institutt for regnskap.

Professor EO Izedonmi, daværende dekan ved College, hadde ansvaret for å føre tilsyn med saker av Institutt og pleie det før det kom på egen hånd i 2002/2003 akademisk sesjon, med Mr. Benson A. Akintola som en pioner Lecturer- in-kostnad av Institutt.

Igbinedion universitet Okada var den første private universitetet i Nigeria med registreringsbevis No. 001 presentert for grunnlegger / innehaver og hederlig kansler, Sir (Dr) Chief Gabriel 0. Igbinedion, den Esama av Benin rike, av den føderale regjeringen i Nigeria på 10 mai 1999.

The University, begynte imidlertid sin faglige virksomhet på 5111 oktober 1999 med 112 studenter.

Innenfor span av tretten faglige sesjoner fra 1999/2000 til 2012/2013 Universitetet har tiltrukket seg studenter ikke bare i Nigeria, men også fra andre land. Spesielt har Universitetet tiltrukket studenter fra alle 36 statene i føderasjonen og Federal Capital Territory (FCT) Abuja samt fra utlandet. Personalet blanding av universitetet gjenspeiler også denne nasjonal spredning eller føderal karakter og, helt fra begynnelsen to-date, Universitetet har alltid et godt antall utenlandske statsborgere blant sine undervisning og ikke-pedagogisk personale og dermed kan Igbinedion Universitetet Okada være rette beskrevet som en som har en sterk føderal karakter, en sterk attraksjon for elevene i og utenfor Nigeria, et universitet av valget med en forskjell, og et privat universitet med en klar visjon, sterk følelse av oppdrag og målsettinger klar til å ta sin plass etter hvert i comity av lignende Ivy leaque universiteter i Storbritannia og USA.

Mission Of The University

  • Å forfølge god undervisning, forskning og stipend gjennom tilbudet av uovertruffen utvalg av fasiliteter og muligheter for utdanning, opplæring og arbeid til alle de som har muligheten til å dra uten noen form for diskriminering.
  • Å fremme menneskelig fremgang, velstand og offentlig velferd gjennom undervisning og forskning som fremmer anvendelse av kunnskap, fremme disiplin, understreker selvstendig næringsvirksomhet, og å anskaffe og forvalte ressurser effektivt for å oppnå disse målene.

INSTITUTT til hensikt å oppnå dette oppdraget GJENNOM

  • Tilbyr state-of the art opplæring som forbereder sine kandidater til ansvar for arbeidslivet, og vil produsere utdannet som er mest ettertraktet av alle arbeidsgivere arbeidskraft samt videreutdanning skoler og forskningsinstitutter - Etablering av institusjonelle bindinger for gode relasjoner; og - Streve for å bli et senter for fremragende forskning der kompetanse og fasiliteter for å akselerere tempoet i landets utvikling kan gis.

På denne måten vil instituttet bidra til realiseringen av Igbinedion universitetets misjon "fremme menneskelig utvikling ... gjennom undervisning og forskning som oppmuntre til anskaffelse og anvendelse av kunnskap "

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Igbinedion University, Okada »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
mars 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
mars 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

mars 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato