Phd i uorganisk kjemi

University of Chemistry and Technology, Prague

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Phd i uorganisk kjemi

University of Chemistry and Technology, Prague

Oversikt

Fagområdet for uorganisk kjemi er fokusert på syntese av avanserte uorganiske forbindelser og materialer og studerer forholdet mellom deres kjemiske sammensetning, struktur og fysisk-kjemiske egenskaper ved hjelp av en rekke instrumentelle karakteriseringsmetoder og teoretiske verktøy. Basert på denne kunnskap er det mulig å utforme synteseveier rettet på spesielle uorganiske materialer og koordinasjonsforbindelser med forhåndsdefinert fysisk, elektrokjemiske og katalytisk og biokjemiske egenskaper. Med fokus på strukturkjemi, materialforskning og biocoordination kjemi dette fagfeltet har en tverrfaglig karakter som spenner fra fysikk og fysikalsk kjemi til biokjemi. Den kunnskap og ferdigheter kan variere i henhold til den aktuelle masteroppgaven fra preparativ og analytisk kjemi til kvantekjemi og andre teoretiske tilnærminger som brukes for beskrivelse av molekylære eller krystallinsk struktur.

Eiere

The Graduate skal tilegne seg teoretisk kunnskap og ferdigheter i avansert uorganisk kjemi, særlig i beskrivelsen av kjemiske bindinger, termodynamisk stabilitet og elektrokjemiske egenskaper av uorganiske stoffer, som danner grunnlag for mange viktige tekniske applikasjoner som nanoelektronikk eller katalyse, men også for rollen av kjemiske elementer i biokjemiske systemer. Bortsett danne theoreical kunnskap studentene er utdannet til å vedta praktiske ferdigheter i struktur analyse ans fysisk-kjemiske karakterisering av uorganiske materialer og koordinasjonsforbindelser. Kandidatene finne stillinger i grunnleggende og anvendt forskning fokusert på avanserte uorganiske materialer, materialer for elektronikk og fotonikk spesielt. Disse stillingene varierer fra universiteter, forskningsinstitutter og anvendt forskningslaboratorier i industribedrifter, men også høyere lederstillinger i regjering, næringsliv, forskning og utvikling.

Utvalg av nyere avhandlinger

  • Optisk aktive ytterbium granater filmer for bølgeledende programmer
  • Spektroskopiske og elektrokjemiske egenskaper av overgangsmetallkomplekser og deres tolkning ved hjelp av kvante-kjemiske metoder
  • Faselikevekter i Ca-Co-O og Bi-SR-ko-O systemer som involverer Termo Blandede Oksider
  • ZnO basert fortynnede magnetiske halvledere - syntese, karakterisering og faseforhold studie i Zn-Mn-O-systemet
  • Studier av egenskapene til superledende materialer
  • Halvledermaterialer basert på nitrider og oksyder

Diverse

åpen påmelding

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert December 25, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
4 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
2,100 EUR
Information
Deadline
Locations
Tsjekkia - Prague, Prague
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tsjekkia - Prague, Prague
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen