Phd i teologi

Generelt

Programbeskrivelse

I 1996, det faste utvalg for biskopene i Kongo godkjent en ny organisering av studier ved Det teologiske fakultet, som trådte i kraft i oktober samme år. Reformen tok sin avgang fra gjennomgang av teologi avdeling av programmet og humaniora som dobbel opprinnelige mål var i teologisk dannelse av religiøse og lå studenter som ikke er bestemt til prestedømmet, og inkulturasjon evangeliet gjennom integrasjon, i teologisk utdannelse, humaniora oppmerksomme på miljøet og kulturelle tradisjoner.

Uten å forlate disse to bekymringer, den faste komité Bishops bekrefter at Kirken trenger legfolk opplært i teologi, og understreket at dannelsen av disse må være den samme som for prestene (bortsett fra, selvfølgelig, forhold knyttet til prestetjenesten). Det blir ikke noe spesielt program for lay eller prester. For alle, vil det være det samme på alle nivåer: Diploma, Degree, Diploma (DEA), PhD.

Videre må all teologi undervist ved fakultetet skal inculturated; opplærings iboende humaniora til teologi er pålagt alle teologistudenter og dette, i hvert nivå.

Det teologiske fakultet har til hensikt ikke bare å utdanne spesialister for teologisk utdanning i universitetene, den store seminarer og Scholasticates men også opplæring av kompetent personale for teologisk animasjon, apostoliske, pastorale og liturgiske innenfor trossamfunn og Christian.

Det eksisterer innenfor dette fakultetet fire retninger:

  • bibelske
  • dogmatisk
  • moral
  • pastorale

Grunnleggende opplæring omfatter to sykluser: 3 års utdannet og 2 undergraduate år. Teologien studium kan gjennomføres ved en av aggregering av opplæring av høyere grad som gir rettighetshaver for å undervise i skoler.

På høyere nivå, kan elevene tilegne seg de grader av Advanced Studies Diploma i teologi, Doctor of Theology og førsteamanuensis i høyere utdanning i teologi.

Propédeutique filosofisk (= LMD forberedende)

pedagogiske mål

Den propaedeutic har som mål å gi et filosofisk grunnlag for studenter som ønsker å gjennomføre teologiske studier. På ett år, kandidater er forberedt på å løse disse fundamentale studier av kurs i filosofi og noen humaniora kurs. Under den første syklusen av teologi, kandidater fra propaedeutic fortsatt følge to komplementære kurs i filosofihistorie.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la ... Les mer

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la pertinence de son programme d’études. Minimér