Phd i statsvitenskap

Generelt

Programbeskrivelse

Programbeskrivelse:

Programmet har en imponerende stab som omfatter statsvitere, sosiale og politiske teoretikere og historikere. Internasjonale og tverrfaglige forskningsprosjekter og samarbeid blir jevnlig foretatt og ansatte er støttet å bygge på eksisterende kompetanse innen Institutt for politikk og europeiske studier (DPES) ved Palacký University.

De tre - års PhD-programmet i statsvitenskap er profilert som en moderne statsvitenskap studien fremhever fire viktige pilarer:

  1. høyt faglig teoretisk beredskap;
  2. en grundig metodisk og analytisk beredskap;
  3. vitenskapelig-pedagogisk lærdom;
  4. profesjonelle språkkunnskaper.

Forskning i politikk, europeiske studier og internasjonale relasjoner er organisert hovedsakelig rundt nedenfor forskningsområder og lag:

  • Analytisk statsvitenskap - teamleder doc. Tomáš Lebeda, Ph.D.
  • Europeiske studier - teamleder doc. Daniel Marek, MA, Ph.D.
  • Tsjekkisk politikk og lokal politikk - teamleder doc. Pavel Šaradín, Ph.D.
  • Internasjonale relasjoner og samtidshistorie - teamleder proff. Jiří Lach, MA, Ph.D.

Graduate's profil og arbeidsevne:

En utdannet ved doktorgradsprogram skal være en høyt kvalifisert ekspert - statsviteren, som har en usedvanlig avansert og spesialisert kunnskap i hennes / hans felt, hun / han er i stand til å drive selvstendig forskning, delta på teamforskningsoppgaver og forfølge original vitenskapelig kunnskap. Etter gjennomføring av studiene er i stand til å føre en selvstendig vitenskapelig eller vitenskapelig-pedagogisk karriere og eventuelt være en leder for et forskerteam. Hennes / hans vitenskapelige kompetanse inkluderer muligheten til å forberede profesjonelle vitenskapelige tekster for publisering, presentere sine resultater på seminarer og konferanser. The Graduate får en meget høy kvalitet metodisk opplæring i både teoretisk nivå og i praktisk forskning, ta bort muligheten til å bruke avanserte kvantitative og kvalitative forskningsmetoder. The Graduate får også praksis er nødvendig for utdanningsvirksomheten av høyere utdanning i feltet. Hun / han også kommandoer fremmedspråk nødvendige for forskning på feltet. Kunnskap om språk er også et middel for å gjøre internasjonale kontakter og aktiviteter ved utenlandske forskningsinstitusjoner. Sist men ikke minst, hun / han må være i stand til å popularisere fagområde til det brede publikum, å anvende kunnskap og ferdigheter i ulike miljøer og tydelig formidle kunnskap til andre.

En utdannet skal være elegible å arbeide i den akademiske sfære på vitenskapelig og vitenskapelig-pedagogiske stillinger. Nyutdannede er i stand til å løse de oppgavene av den uavhengige vitenskapelige ansatte og vitenskapelig-pedagogiske arbeidere. De vil også være elegible for de høye stillinger i departementene, diplomatisk tjeneste og EU og andre internasjonale institusjoner. De vil også kunne fungere som høyt kvalifiserte og spesialiserte analytikere for de politiske partiene, politiske konsulentselskaper, interessegrupper, frivillig sektor og media. Analytiske ferdigheter, myke ferdigheter og språkkompetanse deretter gi nyutdannede med sterk fleksibilitet på arbeidsmarkedet.

App. testkravene:

Kandidaten for doktorgradsstudier i statsvitenskap ved DPES må oppnå masternivå eller tilsvarende utdanning. Foretrukket utdanning er innen statsvitenskap, internasjonale relasjoner og europeiske studier eller i en annen samfunnsvitenskapelig eller humanistisk fagområde. Søkeren plikter å sende inn en detaljert PhD forskning forslaget minst to uker før starten av opptaket. Innleggelser prosedyren tar form av en muntlig intervju med en komité sammensatt av medlemmer av doktorgrads styret.

Skolepenger:

€ 4000 per år

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

It is the university, together with a number of other educational institutions that makes Olomouc the top student city in the Czech Republic – where every fifth person in the city is a student!

It is the university, together with a number of other educational institutions that makes Olomouc the top student city in the Czech Republic – where every fifth person in the city is a student! Minimér