Phd i samfunnsvitenskap og humaniora (heltid eller dual grad)

The Graduate School for Social Research (GSSR) at the Institute of Philosophy and Sociology of the Polish Academy of Sciences

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Phd i samfunnsvitenskap og humaniora (heltid eller dual grad)

The Graduate School for Social Research (GSSR) at the Institute of Philosophy and Sociology of the Polish Academy of Sciences

PhD-program (heltid)

PhD-utdanningen varer i fire år - den maksimale perioden for et slikt program som normalt tillates av polsk lov (begrenset ekstra tid er tillatt for studenter avbryter sine studier for de ulike årsaker klart angitt i minister forskrift). Studenter bruker bare to av sine fire år som doktorgradsstudenter deltar undervist, vier de resterende to årene helt til forskning.

Studenter gjennomføre studier i henhold til sine egne valg av kurs. Kurs av forelesninger og seminarer som er tilgjengelige i den gitte studieåret er oppført i School Catalogue. Studentene velger kurs ved å fylle ut erklæring / påmeldingsskjema som skal sendes til skolekontoret av publisert fristen. Fra det andre året av studiene fremover, valg av kurs krever godkjenning av studentens veileder eller lærer. Med skriftlig samtykke fra Dean av skoleelever kan - om nødvendig for sine studier - ta emner utenfor GSSR / CSS.

I de to første årene av PhD-studiet vil bli forventet å Foll> w undervist kurs. Disse kan velges fra de som er tatt også av studentene følger MA program, eller fra andre kurs som tilbys utelukkende for doktorgradsstudenter. Studentene kan også granske kurs (dvs. delta, men ikke for kreditt).

I tredje og fjerde år av PhD-studiet trenger ikke ta noen kurs. Men hvis de velger å gjøre det for å opprettholde et bredere spekter av interesser enn strengt omfattet av sin PhD emne, kan de ta videre kurs for kreditt. I tredje og fjerde år av PhD-studiet vil bli forventet gevinst studiepoeng:

  • av publikasjoner og / eller;
  • ved å lære aktiviteter og / eller;
  • ved å delta på konferanser og sommerskoler og / eller;
  • ved å ta ekstra kurs (se ovenfor).
  • Studentene vil også bli forventet å delta i et forskningsprosjekt for å få flere studiepoeng.

Dual PhD-studier

Bygger på den meget vellykkede samarbeid med Institutt for filosofi og sosiologi ved Polish Academy of Science (IFIS PAN), som gir studentene fullfører videreutdanning programmer i finansinstitusjoner PAN muligheten for å bli tildelt en Lancaster University MA grad, en Dual PhD Programme har vært tilgjengelig siden oktober 2010-. Under dette studiet, en enkelt avhandling som har blitt undersøkt og overvåket i begge institusjoner kan etter sin vellykkede eksamen i samsvar med sine bestemmelser, bli tildelt en doktorgrad etter hvert.

Hvis du ønsker å bli med Dual doktorgradsprogram bør du først bli tatt opp til MA eller PhD-programmer av GSSR. Under første studieåret ved GSSR vil du få hjelp til å søke om ytterligere tre års studier i Dual PhD-program.

Studietiden for PhD vil derfor være fire år og vil kreve botid i både Warszawa og Lancaster å jobbe med veiledere fra begge institusjoner. Studenter på dette uvanlige programmet vil få mulighet til å delta i den intellektuelle livet av disse to verdensklasse akademiske institusjoner og arbeide med lærde av høyeste standard.

NB: Studenter på Dual PhD programmet vil også betale avgifter ved Lancaster per år for sine tre års heltidsstudium, (men på et lavere nivå enn full tid Lancaster University PhD-studenter).

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
4 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Polen - Warsaw, Masovian Voivodeship
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Polen - Warsaw, Masovian Voivodeship
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen