Phd i politisk geografi

University of Ostrava

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Phd i politisk geografi

University of Ostrava

Arbeidet med å knytte lokal og regional utvikling innenfor rammen av global utvikling og verden geo-politikk, geo-økonomi og geo-kultur ledet en gruppe av politiske geografer å søke etter samarbeid med eksperter innen statsvitenskap og internasjonale relasjoner og dermed skape en tverrfaglig studie med tittelen politisk og kulturgeografi, den eneste av sitt slag knytte studie av utvalgte geografiske disipliner med statsvitenskap, som inkluderer blant annet utvalgte kapitler fra verdenshistorien og grunnleggende av sosiologi.

I dette feltet kan du kombinere en interesse i geografi med studier av internasjonale relasjoner, statsvitenskap, antropologi, sosiologi og historie. Studien vil gi deg bred forståelse av de politiske og kulturelle realiteter verdens makro-regioner, samt med en omfattende kunnskap om den nåværende funksjon av den globaliserte verden som kan brukes i diplomati, journalistikk, eller i ulike organisasjoner fokusert på rådgivning, som arbeider med innvandrere og flyktninger, humanitære aktiviteter, etc. Du kan søke om studier i politiske og kulturelle geografi på The Bachelor, master og doktorgradsnivå.

Den politiske og kulturgeografi forskningsinteresse spesialiserer seg på internasjonale relasjoner, politisk og økonomisk geografi, geopolitikk, anvendt sosiologi, sosiologi av etnisitet og nasjonalisme, etniske minoriteter, kulturgeografi, historisk geografi og regionale studier.

Graduate profil og Karrieremuligheter:

Instituttet tilbyr et attraktivt studie for de som er interessert i fremtidig engasjement i dyrking av sitt eget samfunn, kommune, region eller staten. Den er beregnet for de som ønsker å søke jobb i den prestisjetunge europeiske strukturer eller institusjoner i møte globale spørsmål på planeten vår, samt kompleksiteten i internasjonale relasjoner, inkludert diplomati.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
4 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Tsjekkia - Ostrava, Moravian-Silesian Region
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Tsjekkia - Ostrava, Moravian-Silesian Region
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen