Les den offisielle beskrivelsen

Programmet er utviklet for å møte behovene til utøvere som ønsker å forske noen aspekter av deres praksisfeltet. Kandidater fatt på høyt nivå, praksisbasert forskning i ett av de forskningsområdene. Det er et forskningsprosjekt grad som har som formål å bistå fagfolk til å utvikle et forhold mellom forskning og sine faglige aktiviteter.

Besøker professorer fra partner universiteter vil være involvert som lærere og rådgivere i programmet. Studentene har anledning til å delta i Erasmus mobilitet for studier og lærlingeplass. Undervisningsspråket er engelsk.

Kvalifisering tildelt: Doktorgrad i pedagogikk (PhD).

Opptakskrav: Mastergrad i pedagogikk, psykologi, pedagogisk ledelse eller humanitære Sciences, Social Science, sosial velferd og sosialhjelp dersom yrkeserfaring i utdanning i minst tre år. Diskusjon av tema eller problem i pedagogikk, som forskning har blitt gjort i innleverte oppgaven, er nødvendig.

VARIGHET STUDIER: 3 års fulltidsstudier.

Studiet består av 2 deler:

  • Vitenskapelig forskning: den enkeltes forskningsarbeid, for å forberede og design av legens avhandling; publisering av forskningsresultater (3 publikasjoner); presentasjon forskere resultater i vitenskapelig konferanser; det teoretiske seminar; praktisering av professor assistent eller assistent av forskningsleder i å lage og i gjennomføring av prosjekter av forskere fungerer-112 CP studiepoeng (168 studiepoeng);
  • Teoretiske studier (En del (obligatorisk) - Modulet for utvikling av forskning og intellektuelle kompetanser; B del (valgfritt) - Modulet for utviklingsakademisk kompetanse; C-del (fritt valgfag)) - 32 studiepoeng (48 studiepoeng).

For å fullføre doktorgrads studiet Studenten må tjene 144 CP (216 studiepoeng).

Siste test, hvis noen: Legens eksamen i pedagogikk og i fremmedspråk (engelsk, tysk eller russisk) og legens avhandling.

Studieavgiften: 3200 euro per år. Hvis du er interessert i studier ved Rezekne University of Applied Sciences fylle søknadsskjema på denne adressen: http://www.rta.lv/online_application_procedure.

Program undervist i:
Engelsk
Rezekne University of Applied Sciences

Se 1 flere kurs fra Rezekne University of Applied Sciences »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Mars 2020
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
3,490 EUR
per år.
Deadline
Juli 1, 2019
Autumn Intake
Kontakt skolen
Spring Intake
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Sept. 1, 2022
Søknadsfrist
Juli 1, 2019
Autumn Intake
Startdato
Mars 2020
Sluttdato
Mars 1, 2022
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Spring Intake

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Juli 1, 2019
Autumn Intake
Sluttdato
Sept. 1, 2022

Mars 2020

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Spring Intake
Sluttdato
Mars 1, 2022