Phd i pedagogikk

Rezekne University of Applied Sciences

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Phd i pedagogikk

Rezekne University of Applied Sciences

Programmet er utviklet for å møte behovene til utøvere som ønsker å forske noen aspekter av deres praksisfeltet. Kandidater fatt på høyt nivå, praksisbasert forskning i ett av de forskningsområdene. Det er et forskningsprosjekt grad som har som formål å bistå fagfolk til å utvikle et forhold mellom forskning og sine faglige aktiviteter.

Besøker professorer fra partner universiteter vil være involvert som lærere og rådgivere i programmet. Studentene har anledning til å delta i Erasmus mobilitet for studier og lærlingeplass. Undervisningsspråket er engelsk.

Kvalifisering tildelt: Doktorgrad i pedagogikk (PhD).

Opptakskrav: Mastergrad i pedagogikk, psykologi, pedagogisk ledelse eller humanitære Sciences, Social Science, sosial velferd og sosialhjelp dersom yrkeserfaring i utdanning i minst tre år. Diskusjon av tema eller problem i pedagogikk, som forskning har blitt gjort i innleverte oppgaven, er nødvendig.

VARIGHET STUDIER: 3 års fulltidsstudier.

Studiet består av 2 deler:

  • Vitenskapelig forskning: den enkeltes forskningsarbeid, for å forberede og design av legens avhandling; publisering av forskningsresultater (3 publikasjoner); presentasjon forskere resultater i vitenskapelig konferanser; det teoretiske seminar; praktisering av professor assistent eller assistent av forskningsleder i å lage og i gjennomføring av prosjekter av forskere fungerer-112 CP studiepoeng (168 studiepoeng);
  • Teoretiske studier (En del (obligatorisk) - Modulet for utvikling av forskning og intellektuelle kompetanser; B del (valgfritt) - Modulet for utviklingsakademisk kompetanse; C-del (fritt valgfag)) - 32 studiepoeng (48 studiepoeng).

For å fullføre doktorgrads studiet Studenten må tjene 144 CP (216 studiepoeng).

Siste test, hvis noen: Legens eksamen i pedagogikk og i fremmedspråk (engelsk, tysk eller russisk) og legens avhandling.

Studieavgiften: 3200 euro per år. Hvis du er interessert i studier ved Rezekne University of Applied Sciences fylle søknadsskjema på denne adressen: http://www.rta.lv/online_application_procedure.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Rezekne University of Applied Sciences
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 2019
Sept. 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Price
Pris
3,490 EUR
per år.
Information
Deadline
Kontakt skolen
Spring Intake
Locations
Latvia - Rēzekne
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Spring Intake
Studieslutt Mars 1, 2022
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Juli 1, 2019
Autumn Intake
Studieslutt Sept. 1, 2022
Dates
Mars 2019
Latvia - Rēzekne
Søknadsfrist Kontakt skolen
Spring Intake
Studieslutt Mars 1, 2022
Sept. 2019
Latvia - Rēzekne
Søknadsfrist Juli 1, 2019
Autumn Intake
Studieslutt Sept. 1, 2022