Phd i næringsmiddelteknologi

University of Chemistry and Technology, Prague

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Phd i næringsmiddelteknologi

University of Chemistry and Technology, Prague

Oversikt

Hovedformålet med doktorgradsutdanningen er å forberede kandidater med evne til selvstendig kreativt arbeid og dyp kunnskap innen næringsmiddelteknologi og andre relaterte fag. Studien er fokusert på vitenskapelig og forskningsarbeid i teknologiske prosesser og er basert på omfattende kunnskap om kjemiske, biologiske, engineering og økonomiske fag, og kunnskap om thesolution av de spesifikke komplekse problemer av utvalgte næringsgrener (frokostblandinger, baker og sukker teknologi, meieriprodukter og fett teknologi, kjøtt og kjøttprodukter teknologi, teknologi av frukt og grønnsaker, teknologi av tensider og detergants og kosmetikk).

Eiere

Nyutdannede er i stand til å arbeide i vitenskap og forskning eller direkte i næringsmiddelindustrien, samt i de relaterte felt som kosmetikk og kjemisk industri, herunder behandling av avfall og beskyttelse av miljøet. De kan holde lederstillinger innen utvikling, produksjon, kontroll og projeksjon i kommersielle bedrifter eller statlige institusjoner. På grunn av det brede begrepet kompetanse kandidatene er klare, ikke bare for profesjonell handling i deres spesialisering, men også for tilrettelegging for mulig anvendelse i andre tekniske og vitenskapelige felt.

Utvalg av nyere avhandlinger

  • Fremstilling og karakterisering av sorbenter basert på modifiserte polysakkarider
  • Funksjonelle egenskaper myseproteiner
  • Trender i matemballasje: emballasje med antimikrobiell aktivitet og hygieniske aspekter ved bruk av mykgjørere basert på epoksydert soyaolje
  • Radikal og pericyclic reaksjoner i fett og olje under høye temperaturer
  • Vurdering av autentisitet av eddik og hermetikk produkter som inneholder eddik
  • Utvalgte faktorer som påvirker sikkerheten til matvarer og retter
  • Fraksjonering av store myseproteiner
  • Årsaker og forebygging av skader av matvarer
  • Utarbeidelse av polysakkarid derivater med søknad betydning
  • Strukturell analyse av polysakkarider av medisinske tre-decay sopp

Diverse

åpen påmelding

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert December 25, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
4 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
2,100 EUR
Information
Deadline
Locations
Tsjekkia - Prague, Prague
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tsjekkia - Prague, Prague
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen