PhD i miljøgiftighet

Den raske utviklingen av mange land i regionen har ført til utbredt bruk av kjemikalier i industri, landbruk, offentlig helse, så vel som i vårt daglige liv. Dette har ført til betydelig kjemisk forurensning og forverring av miljøet, med uunngåelig påvirkning på økonomien, samfunnet og folks helse.

Ved å løse disse problemene, er det et presserende behov for eksperter innen miljøtoksikologi, som er et felt som krever kunnskap i flere interrelaterte vitenskaper. I tråd med nasjonalpolitikken for å generere høyt kvalifisert personell innen naturvitenskap og teknologi, tilbyr CGI derfor et utdannet program innen miljøgiftologi for å møte dette behovet for å trene en ny generasjon forskere som vil bli drivkraften for landet, og region, i årene som kommer.

Opptakskrav

  • Kandidater skal ha en mastergrad eller tilsvarende med en kumulativ GPA på minst 3,50 på masternivå. Kandidater med en bachelorgrad med førsteklasses honnør er også kvalifisert.
  • Foretrukket bakgrunn: Vitenskap (inkludert kjemi, biologi, biologisk vitenskap, biokjemi, bioteknologi, mikrobiologi, miljøfag), farmasi, farmasøytisk vitenskap, medisin, medisinsk teknologi, sykepleie eller andre relaterte felt.Engelsk ferdighet

Alle kandidater må oppnå en offisiell testpoengsum som er høyere enn minimumspoenget for opptak i en av følgende standardiserte engelske eksamener.


Internasjonalt engelsk språktestsystem (IELTS): 5

Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL):

* Papirbasert: 500

* Datamaskinbasert: 173

* Internettbasert: 61

CU-Test of English Proficiency (CU-TEP): 60

Søkere fra land hvor engelsk er morsmål er imidlertid unntatt fra dette kravet. I tillegg kan søkere som har en tidligere grad fra et universitet der det eneste undervisningsmediet er engelsk, kunne levere et sertifikat av universitetsmedium for opplæring for å oppfylle dette kravet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Chulabhorn Graduate Institute »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Juni 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juni 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Juni 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato