Les den offisielle beskrivelsen

Ph. D. i Microsystems Engineering

RIT tilbyr et unikt program fører til en doktorgrad i mikrosystemer engineering. Dette tverrfaglige programmet bygger på det grunnleggende av tradisjonelle ingeniørfag og vitenskap kombinert med læreplan og forskningsaktiviteter møte de mange tekniske utfordringer av mikro- og nanosystemer. Disse inkluderer manipulering av elektriske, fotoniske, optiske, mekaniske, kjemiske og biologiske funksjoner å behandle, fornuft, og grensesnitt med verden på en nanometer skala. Målet med programmet er å gi et grunnlag for å utforske fremtidens teknologi gjennom forskning på nano-engineering, design metoder og teknologier og deres integrering i mikro- og nanoskalerte systemer. Noen av programmets områder for leting omfatter følgende:

 • Scaling-drevet nanoelektronikk inkludert:
  • nye materialer, teknikker og arkitekturer for neste generasjons halvlederkomponenter
  • innovasjoner i enheten mønster og nanolithography
  • nye materialer forskning inkludert germanium, III-V materialer, karbon nanorør, og spintronics
 • MEMS (mikroelektromekaniske systemer), MEOMS (mikro-elektro-optisk-mekaniske systemer) og NEMS (nano-elektromekaniske systemer) enhet, behandling og materialforskning for smarte sensorer, aktuatorer, biochips, og mikro-implanterbare apparater
 • Fotonikk og nanofotonikk bildebehandling, kommunikasjon og sensing forskning inkludert koplinger, mikro-lasere, microdetectors, integrerte silisium bølgeledere, silisium spektrometre og biosensorer
 • Photovoltaic forskning i silisium, organisk, og stablet solceller og thermophotovoltaics
 • Skalert mikro- og nanoelektronikk for integrering i biomedisinske systemer
 • Nye og forbedrede teknologier i organiske elektroniske komponenter og enheter
 • MicroFluidics forskning på atferd, kontroll og manipulering av væsker i mikroskala

Mission


Doktorgradsprogrammet i Microsystems Engineering oppfyller et kritisk behov for en utvidet kunnskapsbase og kompetanse i innovasjon, design, fabrikasjon og anvendelse av mikro- og nano-skala-enheter, komponenter og systemer. RIT er blitt en internasjonalt anerkjent leder i utdanning, forskning og næringsutvikling innen mikrosystemer og nanoskala engineering.

Læreplanen av dette tverrfaglige programmet er strukturert for å gi hver elev med en solid bakgrunn og et godt grunnlag i ingeniørfag og realfag. Læreplanen gir verdensklasse utdanning gjennom innovativ bruk av pedagogiske teknologier og partnerskap.

Program undervist i:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

Se 7 flere kurs fra Rochester Institute of Technology (RIT) »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato