Phd i massekommunikasjon

University of Florida - College of Journalism and Communications

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Phd i massekommunikasjon

University of Florida - College of Journalism and Communications

PhD i massekommunikasjon

University of Florida er dedikert til excellence i sin Ph.D. program i massekommunikasjon. Programmet tilbyr et studium i en ideell setting for en kvalitativ pedagogisk opplevelse.

College of Journalism and Communications er stolt av sin prisbelønte student kropp og fakultet, og har en rekke bakgrunner muliggjort av en av de største registreringene i landet. Noen 200 studenter engasjerer seg i utdannet og avansert studier, og blir med 2300 studenter. Mer enn 53 fakultetsledere lærer, utfører forskning og gir service.

University of Florida oppfordrer søknader fra personer av begge kjønn av alle kulturelle, rase, etniske og religiøse grupper. Universitetet diskriminerer ikke på grunnlag av handikap eller alder.

Alle søknader vurderes i sin helhet. Fakultetet vurderer alle søknader - selv de som faller like etter GRE og GPA-normene. Vi holder åpent muligheten for at en søker vil bli tilbudt betinget opptak dersom bevis som referanser, arbeidserfaring og målsetning garanterer det.


Høgskolens doktorgrad ligger på 6. av 91 i nasjonen

En 2010 analyse av kvaliteten på kommunikasjons doktorgradsprogrammer i USA rangerte University of Florida College of Journalism and Communications på nummer 6 blant lignende programmer.

Studien vurderte programkvaliteten ved å bruke objektive og kvantifiserbare indikatorer i stedet for subjektive rangeringer som er vanlige i andre rangeringer. Tiltakene understreket både antall og kvalitet på programmer som hyret nye phd fra hver institusjon.

Resultatene tyder på at kandidater fra doktorgradsprogrammet i Floridas journalistikk og kommunikasjonskollege er konkurransedyktige med de som er fra de beste programmene i nasjonen. Ikke bare er disse kandidatene i stor etterspørsel, de er også konkurransedyktige for de beste akademiske jobbene i USA


Formålet med doktorgradsprogrammet

Ph.D. grad er en forskningsgrad. Ph.D. Programmet er utviklet for å bidra til å utvikle kunnskap, holdninger og ferdigheter, slik at kandidater kan gi viktige bidrag til forståelse av massekommunikasjon. Fakultetets medlemmer hjelper studentene til å legge grunnlaget for en levetid for betydelig, kreativt arbeid.

Doktorgradsarbeidet forbereder studentene på en rekke muligheter i massekommunikasjon. Nyutdannede forventes å undervise ved høgskoler og universiteter; utføre forskning for organisasjoner i reklame, journalistikk, PR, telekommunikasjon og andre massekommunikasjonsfelt; rådgivning; og utføre forskning og bidra til politikk i offentlige og private organisasjoner. Doktorgradsstudenter i College of Journalism and Communications får verdifull erfaring i både undervisning og forskning. Assistentships hjelper til med å forberede studentene på akademiske og andre forskningsstillinger. Studenter i programmet har konsekvent vært blant landets ledere i å vinne topppapirpriser på nasjonale og regionale vitenskapelige møter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Gainesville, Florida
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Gainesville, Florida
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen