PhD er den høyeste akademiske grad, og som sådan Durham kandidater er etterspurt for vitenskapelige stillinger i ledende universiteter og beste handelshøyskolene; for næringsliv og forvaltning rådgivning i handel og industri; og for toppledelsen roller i privat sektor og offentlige institusjoner.

Uansett hva dine mål, Durham PhD gir deg muligheten til å kombinere streng faglig teori med forskning for å påvirke verden av virksomheten og gjøre et unikt bidrag til ditt fagområde. Det tiltrekker eksepsjonelle studenter av høyeste kaliber, og i forbindelse med forskere internasjonalt anerkjente for sin forskning og tenkte lederskap, er PhD-utdanningen ved Durham University Business School både utfordrende og stimulerende.

Som en del av vår levende og innbydende forsknings-ledede samfunnet, vil du arbeide sammen med en mangfoldig fakultet forskning studenter og internasjonale akademikere til å utvikle en kritisk kommando av motivet. Du vil dyrke høyt nivå ferdigheter i analyse og vurdering, være i stand til å bruke en rekke forskningsmetoder, og vil arbeide selvstendig.

Vi tilbyr en arena hvor ansatte, studenter og utøvere kan utveksle informasjon, ideer og inspirasjon og sette markedsføring teori til praksis

Etablert i 2014, etter sammenslåing av Institutt for ledelse og markedsføring, er vårt hovedmål å fremme og dele kunnskap i skjæringspunktet mellom marked, markedsføring praksis og forbruk. Dette gjør vi ved å tilby et aktivt og inspirerende miljø for vitenskapelig ansatte, studenter og utøvere til forskning ideer, produsere høy kvalitet publikasjoner og diskutere hvordan å formidle kunnskap om naturen av markedsføring og forbruker praksis. Nøkkelen til dette er en kultur for samarbeid - ikke bare blant medlemmene, men med andre avdelinger, klynger og sentre, både innenfor og utenfor Durham University. Gjennom vårt arbeid, vi kontakt med enkeltkunder, organisasjoner og andre institusjoner, både offentlige og private, og ikke- og for- profitt.

Et møte av sinn

Vi er et mangfoldig team der ulike medlemmer ta sine egne perspektiver. Mainstream ledelses utsikt sitte sammen med et kritisk syn på markedsføring, herunder kulturelle og sosiologiske perspektiver på markeder, markedsføring og forbruk. Vi trekker på en rekke metodiske perspektiver fra kvantitativ, statistisk-drevet til kvalitative, interpretivist metodiske tradisjoner.

PhD: Ta neste skritt

Vi har to inntak i året, i oktober og januar. Frister for søknader er:

 • Januar 2017 inntaket: 31 oktober 2016
 • Oktober 2017 inntak: 31 juli 2017

For PhD Integrert Studies (full tid) er det ett inntak per år i oktober. Fristen er 31. juli.

Hva trenger jeg først?

Engelsk språkkrav:

 • Hvis engelsk ikke er ditt første språk vil du trenge IELTS 7.0 (ingen element under 6,5) eller Pearson Test av engelsk Samlet score 70+ (Ingen element under 62). Vær oppmerksom på at disse kan være mer enn 2 år gammel på måneden programmet starter, f.eks. for et program som starter i oktober 2014 IELTS eller PTE test må ha blitt tatt i eller etter oktober 2012). Ytterligere informasjon om akseptable tester.

For britiske studenter:

 • En mastergrad, normalt med en karakter på minst 65% i Masters avhandling.

For ikke-britiske studenter:

 • En grad som tilsvarer en UK Masters. Du må også ha gjennomført og bestått (på et nivå tilsvarende minst 65%) en avhandling modul. Sjekk den fullstendige listen over tilsvarende kvalifikasjoner.
 • Det er viktig at din generelle forskningsinteresser samsvare med minst ett medlem av våre vitenskapelig ansatte. For informasjon om spekter av kompetanse og erfaring med våre akademiske fakultet og detaljer om sine forskningsinteresser, se vårt folk.

Hvis du har spørsmål om å finne en potensiell veileder, er vi glade for å hjelpe. Vennligst ta kontakt med Forsknings Opptak Team.

Søknadsprosessen

 • Vellykket Søknaden er basert på din evne til å møte oppføring kravene, forskning forslaget og skolens evne til å gi relevant veiledning for din forskning.

Vår innleggelser prosessen følger tre faser:

Stage One

Vennligst sikre at:

 • du oppfyller våre opptakskrav (ovenfor)
 • du kan møte de økonomiske kravene i programmet
 • du har din forskning forslaget klar.

Stage Two

Søknader bør gjøres ved hjelp av on-line søknadsskjema. Du vil bli spurt om følgende informasjon:

 • faglige kvalifikasjoner og karriere hittil
 • en oversikt over dine forskningsinteresser
 • navnene og adressene til to akademiske dommere
 • noen spesifikk støtte behov du måtte ha (se Disability Support)
 • valgte College. (Hvis du ønsker å lese for en full-time program, må du bli medlem av en av våre høyskoler så vel som blir akseptert av en avdeling.

Følgende dokumenter skal også sendes inn elektronisk som en del av søknaden din. Uten disse dokumentene søknaden ikke kan behandles:

 • Forskning forslag 1500-2000 ord. Vennligst send ditt forslag innen den delen av den elektroniske søknaden med tittelen 'annen relevant praksis ". Men hvis forskning forslaget inneholder tabeller eller ligninger, last opp et dokument via 'saksdokumenter-delen under Stipend / Annet'. Råd om å skrive en prosjektbeskrivelse.
 • En 300-500 ord abstrakt gir en oppsummering av forskning forslaget
 • Kopier av attester av grader (opp til 3 kan lastes opp)
 • Kopier av vitnemål av moduler studert (opp til 3 kan lastes opp)
 • Bevis på ferdigheter i engelsk (der dette ikke er ditt første språk)
 • To referanser, hvorav én må være akademisk. (Referansebrev bør bli sendt direkte til oss av dine dommere ved hjelp av nedlastbare referansen form.) Last referansen skjema
 • Din Curriculum Vitae.

Hvis du har noen problemer å feste dine grunnlagsdokumenter til elektroniske søknaden, kan du sende dem til oss.

Stage Tre

Vi vil behandle din søknad på grunnlag av all informasjonen, og vil normalt gi deg beskjed vår avgjørelse innen fire til seks uker. I visse tilfeller kan vi trenger å be om ytterligere opplysninger.

En vellykket søknad vil bli sendt til Durham University Student Rekruttering og opptak Office (SRAO) med en anbefaling om godkjenning. (Vi vil kontakte deg direkte hvis vi ikke klarer å anbefale søknaden om godkjenning.) Den SRAO er ansvarlig for å godkjenne alle hovedfags programmer. Du bør være oppmerksom på at godkjenning av SRAO er ikke en formalitet, og at det i noen tilfeller der vi anbefalte godkjenning, vil SRAO være ute av stand til å støtte dette. Inntil du får et tilbud fra Student Rekruttering og opptak Office, har du ikke fått et formelt tilbud om plass.

Program undervist i:
 • Engelsk
Durham University Business School

Se 4 flere kurs fra Durham University Business School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
4,121 GBP
UK / EU (heltid); 16500 GBP international (heltid)
Deadline