PhD i Aviation (i fellesskap organisert med Embry-Riddle Aeronautical University, USA)

Programoversikt

Den PhD i Aviation er utformet for å forberede deg med kognitive forskning ferdigheter som er nødvendige for å løse akutte problemene innen luftfart og fremme disiplin. Gjennom PhD-programmet, vil du få en sjanse til å forfølge disiplin i et mangfoldig, intellektuelt allsidig og tverrfaglig miljø.

Den Singapore Aviation AcademyI samarbeid med Embry-Riddle Aeronautical University, tilbyr dette programmet primært online med inkludering av 3 6-dagers residenser. På denne måten kan du fortsette å arbeide mens forfølge graden din. PhD-programmet er åpent for luftfart fagfolk som inkluderer flygebesetningsmedlemmer, flygeledere, industrien tekniske representanter, luftfart lærere, offentlige ansatte og andre som ønsker å fremme sin kunnskap og forbedre deres karrierer.

PROGRAM KRAV

Du forventes å ta 2 kurs per semester, 3 ledd i året (dvs. 6 kurs per år). Programmets 60 studiepoeng (ikke inkludert forskning) består av:

 • 4 forskningsmetode kurs av 3 studiepoeng hver (12 studiepoeng totalt)
 • 8 kurs av 3 studiepoeng hver gjør opp en av tre spesialiseringer (24 studiepoeng totalt)
 • Minst 3 residency kurs av 2 studiepoeng hver (6 studiepoeng totalt)
 • Minst 6 avhandlingen kurs (dvs. forskningsmetoder og avhandling forberedelse teknikker) av 3 studiepoeng hver (18 studiepoeng totalt)

Spesialisering

Du har muligheten til å studere i en av tre studieretninger:

 • Aviation Safety og Human Factors
 • DRIFT
 • Tverrfaglig

Aviation Safety og Human Factors

Denne spesialiseringen vil fokusere på å styre risikokultur gjennom kontroll av kjente og ennå-å-bli oppdaget teknikker og sikkerhetsapplikasjoner.

DRIFT

Denne spesialiseringen vil fokusere på det arbeidet som vektlegger forskning evner i et globalt marked mens vurderer trender og innovasjoner.

Tverrfaglig

Hvis du har en bredere interesse for luftfart, tilbyr denne spesialiseringen en tverrfaglig tilnærming til luftfart hvor du jobber med en rådgiver for å bygge en læreplan som passer for en elevs opplæringsbehov.

I tillegg til å fylle alle andre nødvendige kurs, må du fullføre 4 kurs fra gruppe B og 4 fra gruppe C.

OPPTAKSKRAV

Du må oppfylle en av følgende 2 vilkår:

 • Besitter en bachelorgrad og en mastergrad, en av dem skal være i et felt luftfart relatert eksempel luftfart vitenskap, luftfart teknologi, luftfart ledelse, profesjonell pilot, luftfart vedlikehold, luftfart elektronikk, flysikkerhet og romfart; eller
 • Har en bachelorgrad og mastergrad i ikke-luftfart disipliner, supplert med minst ett års fulltids-tilsvarende tjeneste i luftfartsindustrien som en profesjonell pilot, vedlikeholdsleder, flygeleder, eller andre profesjonelle luftfart posisjon.

Språkkrav:

Hvis engelsk ikke er ditt hovedspråk, må du:

 • Ta International English Language Testing System (IELTS) og oppnå et minimum score på 6,0; eller
 • Oppnå et minimum score på Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) på 600 (papirbasert) eller 105 (internett-basert).

TOEFL eller IELTS score må sendes direkte til Embry-Riddle ved testing byrå.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 - 7 år
Heltid studier
Pris
69,000 USD
Studenter fra Singapore er å legge til 7% GST til residens avgifter. Du er ikke pålagt å gjøre full up-front betaling. Kurs avgifter skal betales ved første gang registrering og før starten av hvert semester. Kursavgiften inkluderer ikke lærebøker og selv
Deadline
Etter sted
Etter dato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato