Du er nå vurderer å bli med PhD-programmet i Management ved Nova SBE, En av de 30 beste handelshøyskolene i Europa (Financial Times) og den eneste portugisiske skolen for å bli belønnet med 5 Palmes av Eduniversal, og dermed mottar tittelen "Universal Business School.

Ved å bli en del av skolen vår vil du få mulighet til å være en del av et forskningssenter som alltid har blitt evaluert som utmerket av eksterne gjennomgang komiteer. Du vil være i stand til å dele dine ideer og innsikt med forskere fra 25 nasjonaliteter som har publisert de siste årene mer enn 82 artikler i internasjonale tidsskrifter, hvorav 37 ble publisert i topp tidsskrifter, og hvis forskning har fanget oppmerksomheten til flere medier , slik som Harvard Business Review eller The Wall Street Journal.

Målet med vårt doktorgradsprogram er ikke bare å gi deg en solid teoretisk og metodisk grunnlag for å utvikle din egen forskning, men også for å gi muligheter til å delta i andre aktiviteter og utvikle din egen faglige nettverk. Utover klassene og de tre seminar bekker (internasjonale gjester, Nova SBE professorer og Nova SBE doktorgradsstudenter) som vårt program tilbyr vi også invitere deg til å tilbringe et semester i utlandet og til å presentere din forskning på de viktigste konferansene i de ulike feltene i forskning. Det er forventet at ved utgangen av doktorgradsstudenter har allerede publisert en del av sin forskning.

Kvaliteten på vår forskning miljø og vår forpliktelse til å forme kraftige sinn er bare overgått av skjønnhet, historie og gjestfrihet du finner i Lisboa, noe som gjør det til et perfekt sted å gjøre din forskning med et smil.

Syv forskningsområder

Management Control

Dette området konsentrerer seg om studiet av de økonomiske, organisatoriske, sosiale og politiske aspekter av økonomistyring og kontroll praksis. Spesiell vekt legges på etterforskningen av virkningen av vedtaket av praksis som Balanced Scorecard, Activity-Based Costing, Time-Driven ABC, Target Costing og Kaizen Costing i private og offentlige organisasjoner.

Hovedretter: Management Control Systems, Applied Corporate Finance, økonomistyring

Innovasjon og entreprenørskap

Dette området tar sikte på å forberede studentene til å forfølge en gründer karriere. Kurs fokusere på den generelle forståelse av hvordan å teste om en nyskapende idé, produkt eller behandlet vil bli etterspurt av kundene, hvordan å finansiere oppstart ventures og innovasjonsprosjekter, og hvordan du skal selge og markedsføre nye produkter.

Hovedretter: Innovation Management, Venture Simulering, entreprenørskap, Entrepreneurial Finance & Venture Capital

markedsføring

Markedsføring dreier seg om å velge markeder og får, holde og voksende kunder gjennom etablering, levering og kommunikasjon av superior "kunden". Det er et dynamisk felt som kombinerer kreativ evne og analytiske ferdigheter.

Hovedretter: Brand Management, integrert markedskommunikasjon, forbrukeratferd, International Marketing Strategy, New-Produktutvikling

Operations Management

Dette området er i ferd med å få ting gjort effektivt i organisasjoner. Dette området vil derfor dekke slike spørsmål som business process re-engineering, kvalitetsledelse, bedre kundeservice, lager systemer, administrerende produksjon, supply chain management og prosjektledelse. Dette krever en sterk analytisk ferdighet fra våre studenter.

Hovedretter: Operations Management, Quality Management, Operations Strategi

Sosial virksomhet

Dette området er fokusert på å bygge lederegenskaper og bevissthet til sosialt ansvarlige globale ledere i både for-profit selskaper og ideelle organisasjoner, i ulike typer stillinger, inkludert rådgivning, finansielle tjenester og forbrukerprodukter, utdannings- og helseinstitusjoner, sosiale tjenester og statlige institusjoner.

Hovedretter: Sosialt entreprenørskap, ledelse av ideelle organisasjoner, Corporate Social Responsibility, økonomi Helse og helsevesen, Sustainable International Business

Strategi og International Business

Bedriftsledere må gi retning til sine selskaper, og å organisere det for å sette strategien på plass. Å bygge en bærekraftig konkurransefortrinn, bedrifter må forstå sine kunder og konkurrenter, deres styrker og svakheter, de komplekse og institusjonelle miljøer, og de eksisterende ressursbegrensninger. Det er også viktig at selskapene vet hvordan å betjene kunder i internasjonale markeder, og hvordan å internasjonalisere en lokal bedrift. Dette området fokuserer på strategisk styring av selskaper.

Hovedretter: International Business, Business Strategy and Practice, Corporate Strategy, ledelse og endringsledelse, konkurransepolitikk

organisasjon studier

Enkeltpersoner og gruppe atferd kan påvirke en organisatorisk sammenheng, på den annen side institusjonelle og sosiale krefter påvirker organisasjoner og menneskene i dem. Som tempoet i markedet endrer én ting forblir - folk er i kjernen av suksessen til selskaper .Dette er utgangspunktet for denne studieretningen enn inkluderer organisatorisk atferd og menneskelige ressurser.

Hovedretter: Organisasjonsteori, Global Human Resource Management, overtalelse og forhandling, Positive organisasjoner.

Søknad

Søkere bør ha en mastergrad. Din grad kan være i alle felt (f.eks, vitenskap, kunst og humaniora), men hvis du ikke har noen tidligere kurs i økonomi og administrasjon, kan veileder kreve ytterligere kurs (ved Nova SBE eller andre steder). Hvis du ikke har en mastergrad, kan du likevel bli tatt opp til ph.d. Programmet betinget av etterbehandling en mastergrad (eller tilsvarende) underveis.

Alle materialer må være på engelsk

 • Curriculum Vitae (på engelsk);
 • Karakterutskrift av lavere og høyere grader med full liste over kurs og karakterer;
 • Letter of Intent inkludert følgende emner:
 • hvorfor du ønsker å gjøre en Ph.D. på Nova SBE
 • hva du ønsker å studere
 • som du ønsker å jobbe med - mulig veileder (e)
 • dine karrieremål etter Ph.D.
 • økonomiske forhold og hvordan du håper å støtte deg økonomisk
 • eventuelle finansieringsbehov du måtte ha
 • Eksempel forskning forslaget (inntil 6000 ord);
 • Anbefaling bokstaver (minimum 2)

EKSTRA Dokumenter til å sende:

 • GRE eller GMAT score
 • Annen forskning Sample. (Dette er i tillegg til prøven forskning forslaget ovenfor. Det kan være noen teknisk / faglig rapport som du har skrevet selv eller er ledelsen bidragsyteren (pe masteroppgave)
 • English Language Certificate
Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Nova School of Business and Economics »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
2 semestre
Heltid studier
Pris
3,000 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato