1

Sissa imot søknader for opptil 6 stillinger for en ny Fast Track doktorgrad i Condensed Matter Physics starter i oktober 2016

Sissa har nettopp lansert et nytt program for raskere tilgang til en doktorgrad i kondenserte fasers fysikk. De beste studentene vil være i stand til å delta på forelesninger på Sissa samtidig deltar på sitt siste år av Master kurs i fysikk ved Universitetet i Trieste.

PhD-kurs i "Teori og numerisk simulering av kondensert materie" er en rik og fullstendig post-graduate program på inntil fire år med trening og forskning som dekker ulike aspekter av feltet. Den raske spor program tillater elevene å starte sin forskerkarrierer ett år tidligere, studere og arbeide i et pulserende internasjonalt miljø. Studenter ved Sissa ha løpende tett samspill med sine veiledere så vel som med flere forskere og spesialister innen sitt fagområde.

For å få tilgang til denne fast track PhD studiet vil bli valgt basert på deres pensum og to opptaksprøver, en før du melde deg på Master og ett etter to år for å bli tatt opp til PhD. De to studenter, som vil rangere beste i utvalget, vil bli gitt opp til 750 euro per måned for å dekke levekostnader i Trieste og universitet avgifter.

info

Sissa er et vitenskapelig senter innen fysikk, matematikk og nevrovitenskap, som ligger i en campus med fantastisk utsikt over byen og bukten.

Hvordan søke

Søknader vil bli akseptert fra 15 juni til 1 september 2016 e-post: cm@sissa.it

"Sissa er en drøm for en ung vitenskapsmann. Det er i sentrum av en av de største og livligste excellence polene i Condensed Matter Physics ".

Massimo Capone, Full professor ved Sissa

"En støttende miljø og nære relasjoner med kollegaer fikk meg til å føle seg hjemme. Blandingen av havet og fjellene er en stor kilde til ideer. "

Mariani Rusishvili, stipendiat ved Sissa

"Sissa er et flott miljø, fra det vitenskapelige og menneskelige synsvinkler. Jeg har vært sterkt beriket og forberedt på å møte forskning og livet generelt. "

Angelo Russomanno, Post-doc ved ICTP

Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurs fra International School for Advanced Studies (SISSA) »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 - 4 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato