Phd i kondenserte fasers fysikk

Generelt

Programbeskrivelse

1

Sissa imot søknader for opptil 6 stillinger for en ny Fast Track doktorgrad i Condensed Matter Physics starter i oktober 2016

Sissa har nettopp lansert et nytt program for raskere tilgang til en doktorgrad i kondenserte fasers fysikk. De beste studentene vil være i stand til å delta på forelesninger på Sissa samtidig deltar på sitt siste år av Master kurs i fysikk ved Universitetet i Trieste.

PhD-kurs i "Teori og numerisk simulering av kondensert materie" er en rik og fullstendig post-graduate program på inntil fire år med trening og forskning som dekker ulike aspekter av feltet. Den raske spor program tillater elevene å starte sin forskerkarrierer ett år tidligere, studere og arbeide i et pulserende internasjonalt miljø. Studenter ved Sissa ha løpende tett samspill med sine veiledere så vel som med flere forskere og spesialister innen sitt fagområde.

For å få tilgang til denne fast track PhD studiet vil bli valgt basert på deres pensum og to opptaksprøver, en før du melde deg på Master og ett etter to år for å bli tatt opp til PhD. De to studenter, som vil rangere beste i utvalget, vil bli gitt opp til 750 euro per måned for å dekke levekostnader i Trieste og universitet avgifter.

info

Sissa er et vitenskapelig senter innen fysikk, matematikk og nevrovitenskap, som ligger i en campus med fantastisk utsikt over byen og bukten.

Hvordan søke

Søknader vil bli akseptert fra 15 juni til 1 september 2016 e-post: cm@sissa.it

"Sissa er en drøm for en ung vitenskapsmann. Det er i sentrum av en av de største og livligste excellence polene i Condensed Matter Physics ".

Massimo Capone, Full professor ved Sissa

"En støttende miljø og nære relasjoner med kollegaer fikk meg til å føle seg hjemme. Blandingen av havet og fjellene er en stor kilde til ideer. "

Mariani Rusishvili, stipendiat ved Sissa

"Sissa er et flott miljø, fra det vitenskapelige og menneskelige synsvinkler. Jeg har vært sterkt beriket og forberedt på å møte forskning og livet generelt. "

Angelo Russomanno, Post-doc ved ICTP

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

All the scientific work carried out by SISSA researchers is published regularly in leading international journals with a high impact factor, and frequently in the most prestigious scientific journals ... Les mer

All the scientific work carried out by SISSA researchers is published regularly in leading international journals with a high impact factor, and frequently in the most prestigious scientific journals such as Nature and Science. The School has also drawn up over 150 collaboration agreements with the world's leading schools and research institutes. Minimér