1

PhD i kognitiv nevrovitenskap ved Sissa tar sikte på å gi studentene grunnleggende kunnskaper og ferdigheter for å gjennomføre banebrytende forskning på feltet, som dekker emner så forskjellige som persepsjon, språk, hukommelse, handling og sosial atferd. Noen av vår forskning er også translasjonsforskning i naturen (for eksempel kognitiv nevropsykologi), og tilbyr dermed muligheten for en karriere utenfor akademia.

The School er sterkt forskning orientert. Vårt fakultet vie mesteparten av sin tid til forskning, og dermed tilby eksepsjonell formynderskap. Denne betydelige investeringer i forskning gjenspeiles i vår evne til å tiltrekke seg svært konkurransedyktig finansiering (det er fem pågå ERC-stipend i gruppen, flere Menneskelig Frontier prosjekter, og så videre); utvikle sterke forskningsmiljøer bånd, både lokalt (for eksempel helsevesenet i Friuli Venezia Giulia regionen, Unione Italiana Ciechi, Universitetet i Trieste) og internasjonalt (f.eks NTNU, Harvard, Oxford); og publiserer i ledende tidsskrifter som Current Biology, PNAS, Science og Nature.

2

Programmet har et sterkt tverrfaglig tilnærming: våre forskningstemaer og kompetanse er egnet for studenter med bakgrunn i informatikk, matematikk, medisin, eksperimentell psykologi, teoretisk fysikk, biologi og lingvistikk, samt nevrovitenskap riktig, selvsagt. Det offisielle språket på Sissa er engelsk, så snakker italiensk er ikke et krav.

Arbeidsmengden er mest fokusert på å gjennomføre et forskningsprosjekt under veiledning av fakultetet vårt, og i samarbeid med andre studenter, postdoktorer og muligens eksterne fagpersoner, for eksempel nevrologer, biologer eller rehabilitering eksperter. For første-års studenter, School tilbyr også kurs på grunnmuren av kognitiv nevrovitenskap, både teoretiske og metodiske.

I tillegg til dette frontal og hands-on læring, School gir sine studenter med et levende forskningsmiljø, videre fremme deres vekst. En journal club serien foregår ukentlig; postdoktorer tilby forskning snakker annenhver uke; en sommerskole tilbys årlig, bringe til Sissa både en kohort av strålende eksterne studenter til å samhandle med, og noen av de mest etablerte forskere på feltet; nasjonale og internasjonale besøkende kommer regelmessig til Sissa tilbyr både banebrytende samtaler og mulighet for en-til-en eller små gruppemøter. Tidligere besøkende har de klareste stjernene i kognitiv nevrovitenskap himmelen, slik som Noam Chomsky, Edvard Moser, og Alfonso Caramazza.

Programmet varighet er tre år, men ett år utvidelser er typisk (dekket av en skole stipend). Det er også mulig å bruke litt tid i løpet av PhD ved en annen institusjon, dersom dette er nødvendig for en vellykket gjennomføring av prosjektet.

Nye plasseringer etter PhD ved Sissa inkluderer

  • Harvard University (Cambridge, USA),
  • Princeton University (Princeton, USA),
  • Norske universitet for vitenskap og teknologi (Trondheim, Norge),
  • Glasgow University (Glasgow, Skottland, UK),
  • Manchester University (Manchester, UK),
  • Université de Genève (Genève, Sveits),
  • University of Southern California (Los Angeles, USA),
  • Radboud University Nijmegen (Nijmegen, Nederland),
  • Sydney University (Sydney, Australia).
Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurs fra International School for Advanced Studies (SISSA) »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
3 - 4 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019