Phd i International Relations og europeiske studier

University of Nicosia

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Phd i International Relations og europeiske studier

University of Nicosia

 • Varighet (år): 3
 • Kvalifisering tildelt: doktorgradsstudiet i europeiske studier og internasjonale relasjoner (PhD, 3 år)
 • Nivå av Kvalifisering: tredje syklus (doktorgrad)
 • Undervisningsspråk: Engelsk og gresk
 • Mode of Study: Heltid / Deltid
 • Minimum Studiepoeng: 180

Profil av programmet

Generelt

Doktorgradsprogrammet i internasjonale relasjoner (heretter IR) tar sikte på å skape og tolke kunnskap som utvider forkant av IR-disippelen (i bredere avlesning av disiplinen), gjennom original forskning og kritisk tenkning. Indehavere av en Ph.D. i IR vil kunne konseptualisere, designe og implementere prosjekter for generering av betydelig ny kunnskap og / eller forståelse innen internasjonale forhold. Videre, innehavere av en Ph.D. I IR vil ha de kvaliteter som kreves for sysselsetting som krever evnen til å ta informerte vurderinger om komplekse problemstillinger i spesialiserte emner av IR, og innovasjon i å takle og løse konseptuelle og praktiske problemer i verdenspolitikken.

Doktorgradsprogrammet i IR er utformet i samsvar med rammene for kvalifikasjoner for høyere utdanningsområde (Barcelona-prosessen) og den europeiske kvalifikasjonsrammen (nivå 8 i EQF), samt i samsvar med etablerte standarder og praksis i europeiske og amerikanske universiteter som tildelt tittelen doktor i filosofi i internasjonale relasjoner (heretter en ph.d. i IR).

I henhold til internasjonale standarder og praksis, tildeles doktorgradsstudenter i internasjonale relasjoner, som studerer i universiteter der engelskspråklige er undervisningsspråk, tittelen doktor i filosofi i internasjonale relasjoner (for den greske διδάκτωρ).

Spesifikk

Doktorgradsutdanningen i IR vil sosialisere elevene inn i verden av akademia og å veilede dem slik at de blir godt kjent med de kriterier de forventes å møte for deres akademiske arbeid internasjonalt. De som fullfører programmet vil være i stand til å engasjere seg i akademisk forskning uavhengig på høyeste nivå. Ph.D. akademikere vil også kunne forfølge analyse av problemstillinger av

deres kompetanse hos viktige offentlige og private institusjoner.

Programmet forbereder og guider elevene til å generere ny kunnskap om det høyeste akademiske kaliber. Nyutdannede kan forfølge karrierer som akademikere og forskere ved høyskoler, universiteter, forskningssentre og tenke-tanker og andre viktige institusjoner i både offentlig og privat sektor. Programmet kan også være svært nyttig for de som ønsker å forfølge karriere på andre områder som

krever stor kunnskap om emner i internasjonale relasjoner, for eksempel regjerings- og internasjonale organisasjoner.

Karrieremuligheter

Programmet forbereder og veileder studentene for å generere ny kunnskap om høyeste faglige kaliber. Nyutdannede kan forfølge karriere som akademikere og lærde på høyskoler, universiteter, forsknings sentre og tenktanker og andre viktige institusjoner i både offentlig og privat sektor. Programmet kan også være svært nyttig for de som ønsker å forfølge karriere innen andre fagområder som krever stor kunnskap om emner i internasjonale relasjoner, som regjerings- og internasjonale organisasjoner.

Tilgang til videre studier

N / A

Graduation Krav

Graden krever ferdigstillelse av 180 studiepoeng, hvorav 60 studiepoeng er for forskningsforslaget og de resterende 120 studiepoeng for skriftlig avhandling.

En doktorgradsstudent vil kvalifisere for en Ph.D. grad hvis han / hun lykkes:

 1. fullfører eventuelle obligatoriske emner som inngår i MA-programmene.
 2. presenterer og forsvarer sitt forskningsforslag.
 3. forbereder, presenterer og forsvarer en Ph.D. Avhandling skal undersøkes av en fem-medlemskomité.

Ph.D. kandidater må fullføre sine studier i Ph.D. programmet innen tre studieår på minimum og åtte akademiske år ved maksimum.

Læringsutbytte

Programmet er utviklet for å forberede studentene på et bredt spekter av yrker i college og universitet undervisning, forskning, offentlig tjeneste og privat sektor. Studenter som fullfører programmet vil:

 1. få en dyp kunnskap på den mest avanserte grensen av aspekter av moderne internasjonale relasjoner;
 2. Skaffe de mest avanserte og spesialiserte ferdigheter og teknikker, inkludert syntese og evaluering, som kreves for å løse kritiske problemer i forskning og / eller innovasjon, og å forlenge og omdefinere eksisterende kunnskap og / eller faglig praksis innen internasjonale relasjoner
 3. utvikle kompetanse til å identifisere og evaluere mange former for bevis på offentlige hendelser i verdenspolitikken;
 4. få forståelse for komplekse teorier om, samt aktører og institusjoner i internasjonale relasjoner, og midler til å evaluere deres preferanser og utfall;
 5. skaffe seg større ferdigheter i skriftlig og muntlig kommunikasjon på engelsk.

Stipendier - Finansiell støtte

Universitetet tilbyr stipend og økonomisk støtte til heltidsstudenter, i form av faglige merit stipend, økonomisk hjelp bistand, atletisk stipend, og på campus arbeidsstudier.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Gresk
University of Nicosia

Sist oppdatert November 23, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
3 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
13,500 EUR
Lokale / EU-studenter årlig undervisning; € 13 500 Internasjonal studenter årlig undervisning
Information
Deadline
Contact school
Locations
Kypros - Nicosia, Nicosia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Dates
Sept. 2019
Kypros - Nicosia, Nicosia
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school