Den Josef Korbel Videregående PhD programmet kombinerer bred og grundig opplæring i konvensjonelle felt - internasjonal politikk, komparativ politikk, internasjonal politisk økonomi og / eller politisk teori - med gode muligheter for tilpasning, kreativitet og utforskning. Fakultetet mentoring sikrer hver student forfølger en produktiv sti av studien, om målet er høyskole undervisning eller en karriere innen forskning, offentlig eller nonprofit sektor. Hvert år Josef Korbel skolen mottar om lag 100 søknader og aksepterer 4 søkere, noe som gjør det til en svært ettertraktet og konkurranseprogram.

Våre doktorgradskandidater utvikle tett samarbeid med lærere i et åpent og uformelt miljø som forenkler samhandling og utveksling av ideer. Den lille størrelsen på programmet bidrar også til en sterk følelse av samfunnet. Den Josef Korbel skolen utfordrer hver student til å bli en original og kreativ forsker samtidig som det gir en støttende miljø for personlig og faglig utvikling.

I de senere år har våre doktorgrads kandidater gått på å undervise ved universiteter og liberal arts høyskoler som Queens University Belfast, Occidental College, Colorado College, University of Delaware, University of South Florida og Air Force Academy. Andre kandidater har fulgt ikke-akademiske karrierer på Ford Foundation, Carter Center, American Red Cross, amerikanske regjeringen og mer.

FIELD spesialiseringer

  • Sammenlignende politikk
  • Internasjonal politisk økonomi
  • politisk teori

Sentre og institutter

En annen måte for våre doktorgradskandidater å få mer arbeid og forskning erfaring er gjennom involvering med vår skolens sentre, institutter og tidsskrifter. Kandidatene jobber for tiden med følgende sentre, institutter og tidsskrifter:

  • Center på Rights Development
  • Det sie Cheou-Kang Center i International Security and Diplomacy
  • Frederick Pardee Senter for Internasjonale Futures
  • Menneskerettigheter og menneskelig velferd Online Journal

ØKONOMISK HJELP

Den Josef Korbel School har en tre års full undervisning avkall og leve stipend for de fleste søkere akseptert til vårt doktorgradsprogram. I tillegg kan doktorgradskandidater utnytte mulighetene til å tjene som forskningsassistenter ved Josef Korbel School.

  • Ytterligere informasjon om eksterne stipend og gi muligheter

PROGRAM RESSURSER

  • Office of Student Affairs nettsted (https://portfolio.du.edu/issta), hjemmet til PhD-håndbok og andre viktige dokumenter
Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato