Phd i ingeniørfag forvaltning

Generelt

Programbeskrivelse

Bransje morgendagens ledere må tjene sine akkreditiver i dag. Meld deg på Western New England universitetets PhD i Engineering Management og forberede seg til å ta plass på toppen av organisasjonen.

I denne full- eller deltid program, vil du lære den tekniske dybde og få den bredden av kunnskap for å bli en vellykket forsker, praktiker, eller pedagog i forvaltningen av teknikk og teknologi. Du vil utvikle de ferdighetene som trengs for å gjennomføre grundige forskning på områder knyttet til forbedring, design og styring av prosjekter og programmer innenfor komplekse menneskelige / teknologiske systemer, inkludert engineering, helsetjenester, service og logistikk / transportsystemer.

Søknader vil bli anmeldt på rullerende basis etter 15. januar. Inngangspunkter: Fall, Winter, Spring, Summer.

Inntakskrav

Kandidater til PhD i Engineering Management bør ha en mastergrad eller bachelorgrad i ingeniørfag eller nært beslektet disiplin. En kumulativ GPA på minst 3,5 (4,0 skala) vil være nødvendig for opptak. En GRE score fra de siste fem årene, med en kombinert verbal og kvantitativ score på minst en 1100 vil være nødvendig for vurdering. GRE revidert test konvertering diagram. Kandidater under etablert GPA og GRE krav vil bli vurdert fra sak til sak. Kandidater som hovedspråket ikke er engelsk vil være nødvendig å demonstrere ferdigheter i engelsk. Andre opptakskrav inkluderer følgende: 1) Attester for ferdigstillelse av en sannsynlighet og statistikk kurs med en karakter på minst en "C" 2) Kompetanse i minst ett strukturert programmeringsspråk (C ++, Fortran, Visual Basic, etc.)

Grad Krav

PhD-grad programmet er laget for både hel og deltidsstudenter. Heltidsstudenter kan fullføre programmet i tre til fem år og deltidsstudenter vil være i stand til å fullføre programmet i fire til seks år. Studenter som ikke fullfører doktorgradsutdanningen, men har møtt kravene til Sivilingeniør Management grad vil bli tildelt den grad ved avslutning av programmet.

Kandidater med en mastergrad vil fullføre 30 studiepoeng på 600 og 700-nivå og en 27-kreditt avhandling for 57 totalt studiepoeng.

Kandidater med en bachelorgrad vil fullføre 60 studiepoeng på 600 og 700-nivå og en 27-kreditt avhandling for 87 totalt studiepoeng.

Sist oppdatert april 2015

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students.

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students. Minimér
Springfield