Read the Official Description

The Singapore Management University (SMU) PhD in Information Systems programmet utvikler forskere og lærere som tar dype teknologiutfordringer i reelle informasjonssystemer som påvirker forretningsprosesser eller ledelse, eller som utvikler verktøy og metoder. Våre fakultetet medlemmer konsekvent publisere i øverste nivå virksomheten tidsskrifter og vinne priser med våre doktorgradsstudenter i internasjonalt anerkjente konferanser.

Våre kandidater er opplært til å samarbeide med forskere fra ulike disipliner. De er også trent i design teknologiløsninger for reelle problemer og applikasjoner, og produsere topp-karakter akademiske publikasjoner. Programmet utstyrer dem for yrker med forsknings- og utviklingslaboratorier, akademia og industri.

Brede forskningsstyrker inkluderer Cybersecurity; Dataadministrasjon og Analytics; Informasjonssystemer og ledelse; Intelligent Systems & Decision Analytics; Og Cyber-Physical Systems.

PhD i Information Systems Programme Structure

PhD i Information Systems er en full-time program, med en maksimal kandidatur på fem år. I de to første årene av studiet, skal studentene melde deg på intensivkurs for å bygge sin forskning dybde og bredde. Faget er ment å forberede studentene på avhandlingen forskning. Studentene er pålagt å sitte for en PhD Kvalifiserende Eksamen (QE) for å vurdere deres mestring av grunnleggende begreper og teorier. Ved vellykket gjennomføring av QE, vil studenten være klar til å ta fatt på avhandlingen, som er basert på original, uavhengig forskning.

Framework

 • Arbeids (6 delemner) - Empirisk Research Projects (4 delemner) - Advanced Research emner (to delemner) - Dissertation (28 delemner)

Oral Forsvar av avhandlingen forslag

Dette er en muntlig presentasjon av den foreslåtte tema til en bedømmelseskomiteen. En skriftlig avhandling forslaget må sendes inn før presentasjonen. En veileder med kompetanse i det valgte temaet, vil bli utnevnt. Han eller hun veileder og mentorer studenten gjennom arbeidet med avhandlingen.

Oral Defence og Fullføring av doktorgradsavhandlingen
Dette er en muntlig presentasjon av avhandlingen er skrevet rapport til komiteen. Etter mulig revisjon (e) til rapporten og ved oppfyllelsen av alle nødvendige krav, vil utvalget anbefale til universitetet for å tildele doktorgrad.

Opptakskrav

 • Minst en god bachelorgrad - God GRE eller GMAT resultater - Gode TOEFL eller IELTS score (for søkere som undervisningsspråk på bachelor- / masternivå var ikke på engelsk)

PhD-studentenes faglige utvikling

Studentene er også gitt faglig opplæring. Disse inkluderer undervisning, engelsk kommunikasjon og presentasjonsteknikk, samt karriereutvikling workshops slike som intervju forberedelse. Videre studenter har også muligheter til å dele sine forskningsbidrag til det internasjonale forskersamfunnet gjennom anerkjente fagfellevurderte vitenskapelige konferanser, i Singapore og i utlandet. SMU gir støtte for våre studenter til å delta på slike konferanser.

Stipendene

Stipend tilgjengelig

Singapore Management University (SMU) PhD programmer: Forskning Excellence på tvers av ledelse, samfunnsvitenskap og databehandling

En fremtidsuniversitet i Asia, Singapore Management University (SMU) er kjent internasjonalt for sin verdensklasse forskning og fremstående undervisning. Det genererer ledende forskning med global innflytelse, og har som mål å produsere en bred, kreative og entreprenørskap ledere. Hjem til over 8300 fagvis studenter, er SMU kjent for sine interaktive og teknologisk-aktivert pedagogikk seminar-stil undervisning i små klasse størrelser. Universitetet består av seks skoler - School of Accountancy, Lee Kong Chian School of Business, School of Economics, School of Information Systems, School of Law og School of Social Sciences - tilbyr et bredt spekter av bachelor-, master- og PhD grad programmer i ulike disipliner .

SMU har fire doktorgradsprogrammer:

 1. PhD i Business, med spesialisering i:
 • finans
<li>   markedsf&oslash;ring</li>
<li>    Operations Management</li>
<li>    Organisatorisk Atferd &amp; Human Resources</li>
<li>    Strategic Management &amp; Organisasjon</li>

PhD i økonomi

  PhD i psykologi

  PhD i informasjonssystemer (databehandling samt ledelse)

Fordeler med Forfølge SMU PhD

 • SMU forbereder våre PhD-studenter til å bli førsteklasses akademiske eller industri tankeledere på sine spesialiserte felt ved å gi muligheter for dypere integrasjon på tvers av ledelse, samfunnsvitenskap og databehandling. Våre studenter er godt rustet til å skape eller generere virkningsfulle og reelle løsninger. SMU oppfordrer våre studenter til å gjennomføre tverrfaglig forskning i løpet av deres PhD-reise.
 • Det er også mange muligheter for våre PhD-studenter til å delta i forskning og undervisning team ved skolene samt SMU forskningssentre og institutter som omfatter internasjonalt kjente fakultetet medlemmer som er eksperter på sine fagområder.
 • Utover faglig opplæring, SMU PhD-studenter også delta i faglig utvikling aktiviteter (som for eksempel presentasjon og pedagogiske ferdigheter opplæring). Denne opplæringen er nyttig for dem i løpet av sine PhD-studier samt etter at de oppgraderer.
 • Å være i en by campus, PhD-studenter har enkel tilgang til industripartnere som leverer forskningsdata og validerings plattformer samt SMU forskningsfasiliteter som inkluderer proprietære og publiserte databaser.
 • SMU gir våre PhD-studenter med stipend som dekker skolepenger og gir levende stipend samt gir generøs konferanse finansiering for studenter å dele sine forskningsbidrag til det internasjonale forskersamfunnet.
 • Våre PhD kandidater har funnet gode plasseringer på prestisjetunge akademiske institusjoner og bransjeorganisasjoner.
Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by Singapore Management University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
4 - 5 år
Heltid studier
Pris
- Stipend tilgjengelig
Deadline
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
By locations
By date
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019

Aug. 2019

Location
Application deadline
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Sluttdato