Les den offisielle beskrivelsen

The Industrial Engineering Department gir ikke bare grunnleggende ingeniørkunnskap, men også utstyrer elevene med informasjonsteknologi og engelskkunnskaper. Gjennom industriell opplæring, små prosjekter i ulike kurs, og konfirmasjonen prosjektet, presenterer vår avdeling fleksibilitet for elevene å konsentrere seg om de spesielle områdene de er villige til å studere. Vår læreplanen er fokusert på Information Systems Engineering, produksjon Engineering og Operations Research.

Globaliseringen av verdensøkonomien har vært økende kundenes forventninger, skaper etterspørsel etter varer og tjenester med bedre kvalitet til rimelige priser. Derfor har produksjons-og serviceselskaper begynte å søke for menneskelige ressurser med ingeniør-og ledelsesmessige ferdigheter. Industrial Engineering, som en disiplin dukker opp fra dette synspunkt, bidrar til produksjon og service systemer ved hjelp av analytisk problemløsning teknikker, informasjonsteknologi, og enkelte samfunnsfag. I rammen av disse referansene, Industrial Engineering omfang forskning og utdanning er å søke måter å øke kvalitet og produktivitet ved hjelp av knappe ressurser effektivt. Så, gir det muligheter for gode stillinger i industri, helsevesen, kommunikasjon, mat sektor, utdanning, logistikk, banker, konsulentfirmaer, offentlige foretak, selv selv planlegger deler av sosiale prosjekter.

Det er tre laboratorier etablert i Department of Industrial Engineering av Yasar University. Disse er Computer Aided Design og produksjon (CAD / CAM) laboratorium, ergonomi laboratoriet og simulering laboratorium. Våre studenter har mulighet til å utvikle sine praktiske ferdigheter gjennom individuell bruk av laboratorieutstyr. Ved utgangen av undergraduate-program, blir elevene utstyrt med kunnskap og evne til å starte en lovende karriere i bransjen, eller å forfølge høyere studier.

Program undervist i:
Engelsk
Yasar University

Se 5 flere kurs fra Yasar University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
11,000 USD
for fullstendig program
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato