Phd i halvleders fysikk

Generelt

Programbeskrivelse

PhD i halvleders fysikk

Undervisningsspråk: Russian

Institutt for fysikk og teknologi for nanostrukturer er ment å forberede høykvalifiserte spesialister på dette feltet.

Den moderne oppfatningen av nanostrukturer omfatter et bredt spekter av materialer og apparater som er anvendelige på helt forskjellige områder: fra elektronikk og mekanikk til bioteknologi.

I tillegg til instituttets laboratorier er fasiliteter for praktikantene levert av Akademisk Universitet, Ioffe-instituttet og Vitenskapelig-Engineering Center of Microelectronics.

Instituttet tilbyr følgende postgraduate program:

  • Halvleders fysikk.

Ved å bruke en unik eksperimentell og teknologisk basis for laboratorier fra akademiske institutter i løpet av opplæringen, skaper gunstige forhold for å mestre moderne forskning og teknologiske metoder.

Avdelingsleder er akademiker Zhores I. Alferov.

Skolepenger

  • Ingen studieavgift for statsborgere i Russland, Khazakstan og Hviterussland;
  • 20 000 RUB per semester for innbyggere fra andre tidligere medlemmer av CIS;
  • 30 000 RUB per semester for andre internasjonale studenter.

Om Akademisk Universitet

Universitetet for høyere utdanning er den eneste høyere utdanningsinstitusjon som er tilknyttet det russiske vitenskapsakademiet. Høyskole senteret er rettet mot å utdanne MSc og PhD og gi fortsatt profesjonell utdanning og avansert opplæring.

Det akademiske universitetet ligger ved Khlopin str. 8/3, St. Petersburg, Russland. Klasseromene og laboratoriene til Akademisk Universitet er pent utstyrt. På Akademisk Universitet finnes det også dataklasser, en konferansesal, en haller for teaterforestillinger, et bibliotek, en kantine, en førstehjelpstjeneste, et hotellkompleks og et idrettsanlegg som inkluderer et innendørs svømmebasseng, innendørs tennisbane og et treningsstudio. Studenter og ansatte ved Akademisk Universitet kan bruke tjenestene til St. Petersburgs kliniske sykehus i RAS. Sovesalen på Akademisk Universitet ligger ved Maurice Toreza Ave. 37/2.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Den Higher Education Centre av den akademiske universitetet er den eneste høyere utdanningsinstitusjon tilknyttet det russiske Academy of Sciences. The Higher Education Centre er rettet mot trening MS ... Les mer

Den Higher Education Centre av den akademiske universitetet er den eneste høyere utdanningsinstitusjon tilknyttet det russiske Academy of Sciences. The Higher Education Centre er rettet mot trening MSc og PhD og gi sin faglige utdanning og videregående opplæring. The Academic Universitetet har staten tillatelse til å drive pedagogisk virksomhet (# 0724, 17. februar 2011) i følgende masterprogrammer: Anvendt matematikk og fysikk (matematisk og Informational Technologies avdeling): Teoretisk Computer Science; Software Engineering; Algoritmisk Bioinformatikk. &nbsp Fysikk (Teoretisk fysikk avdeling): Teoretiske og matematisk fysikk. Applied Physics Elektronikk og mikroelektronikk (fysikk og teknologi av nanostrukturer avdeling): Fysikken Low-dimensjonale State. The Academic Universitetet tilbyr videreutdanning i følgende felt: Astrofysikk og Stellar Astronomy Enheter og metodene til Eksperimentell fysikk Fysikken Condensed Matter Fysikk av halvledere Fysikken atomkjernen og elementærpartikler Philosophy of Science and Technology The Academic Universitetet ligger på Khlopin str. 8/3, St Petersburg, Russland. Klasserommene og laboratorier ved Academic universitetet er pent utstyrt. Ved Academic universitetet er det også datakurs, en konferansesal, en hall for teaterforestillinger, bibliotek, kantine, førstehjelpsutstyr innlegg, et hotell kompleks og en sport, som inkluderer et innendørs svømmebasseng, et innendørs tennisbane og et treningsstudio. Studenter og ansatte på Academic universitetet kan benytte tjenestene til St. Petersburg Clinical Hospital av RAS. Sovesalen av Academic universitetet ligger på Maurice Toreza Ave. 37/2. Minimér
Saint Petersburg