PhD i halvleders fysikk

Undervisningsspråk: Russian

Institutt for fysikk og teknologi for nanostrukturer er ment å forberede høykvalifiserte spesialister på dette feltet.

Den moderne oppfatningen av nanostrukturer omfatter et bredt spekter av materialer og apparater som er anvendelige på helt forskjellige områder: fra elektronikk og mekanikk til bioteknologi.

I tillegg til instituttets laboratorier er fasiliteter for praktikantene levert av Akademisk Universitet, Ioffe-instituttet og Vitenskapelig-Engineering Center of Microelectronics.

Instituttet tilbyr følgende postgraduate program:

  • Halvleders fysikk.

Ved å bruke en unik eksperimentell og teknologisk basis for laboratorier fra akademiske institutter i løpet av opplæringen, skaper gunstige forhold for å mestre moderne forskning og teknologiske metoder.

Avdelingsleder er akademiker Zhores I. Alferov.

Skolepenger

  • Ingen studieavgift for statsborgere i Russland, Khazakstan og Hviterussland;
  • 20 000 RUB per semester for innbyggere fra andre tidligere medlemmer av CIS;
  • 30 000 RUB per semester for andre internasjonale studenter.

Om Akademisk Universitet

Universitetet for høyere utdanning er den eneste høyere utdanningsinstitusjon som er tilknyttet det russiske vitenskapsakademiet. Høyskole senteret er rettet mot å utdanne MSc og PhD og gi fortsatt profesjonell utdanning og avansert opplæring.

Det akademiske universitetet ligger ved Khlopin str. 8/3, St. Petersburg, Russland. Klasseromene og laboratoriene til Akademisk Universitet er pent utstyrt. På Akademisk Universitet finnes det også dataklasser, en konferansesal, en haller for teaterforestillinger, et bibliotek, en kantine, en førstehjelpstjeneste, et hotellkompleks og et idrettsanlegg som inkluderer et innendørs svømmebasseng, innendørs tennisbane og et treningsstudio. Studenter og ansatte ved Akademisk Universitet kan bruke tjenestene til St. Petersburgs kliniske sykehus i RAS. Sovesalen på Akademisk Universitet ligger ved Maurice Toreza Ave. 37/2.

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2020