PhD i Globale Studier

Generelt

6 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Våre studenter, hver med forskjellige programkrav, er basert på og er fullt kompatible med de etablerte europeiske og amerikanske utdanningssystemene. De europeiske retningslinjene for høyere utdanning er beskrevet i Bologna-avtalene. Når et minimum antall studiepoeng er oppnådd, kan en forespørsel om konfirmasjon sendes inn. Studenter er avanserte akademiske programmer for høyskole- og universitetsutdannede, samt for yrkesaktive fagpersoner som ønsker å forfølge en progressiv karriere innen kommunikasjon og liberal kunst. Høgskolen virkelig verdenssamfunn gir mange muligheter for studenter å forfølge faglige emner av interesse og forskning med vekt på globalisering, kommunikasjon og høyere utdanning. Ikke alle programmene tilbys på alle studiesteder.

kurs

Postgraduate kurs er delt inn i programspesifikke kurs. Valgfag kan velges fra et av de planlagte kursene som tilbys på videreutdanning. Programspesifikke kurs er planlagt basert på påmeldinger og er muligens ikke tilgjengelige på alle studiesteder. Studentene anbefales å fullføre kurs og tjene studiepoeng på høyeste nivå.

Programkrav

 • Totalt 60 studiepoeng
 • Kurs 60 studiepoeng
 • Kurs (Ph.D.) 15 studiepoeng / 3 emner
 • Kurs (kommunikasjon) 15 studiepoeng / 3 kurs
 • Kurs (videregående utdanning) 15 studiepoeng / 3 kurs
 • Avhandling 15 studiepoeng

Bytte til et annet program når studiene har startet, er mulig så lenge programkravene er oppfylt ved slutten av studiene. Derfor bør beslutningen om å bytte gjøres så tidlig som mulig for å unngå å ikke oppfylle programkravene innenfor den planlagte varighet.

Dissertation

Det omfattende avhandlingsarbeidet består av et avhandlingsforslag og selve avhandlingen. Forslag til tittel og innhold sendes inn av studenten og godkjennes av vårt faglige råd. Avhandlingsarbeid kan være direkte relatert til studentens profesjonelle aktiviteter.

Opptakskrav

 • Kunnskaper i det engelske språket.
 • Mastergrad (eller tilsvarende).
  • Det skilles ikke mellom akademiske eller profesjonelle mastergrader.
  • Grader med 60 europeiske studiepoeng eller 40 amerikanske semesterpoeng regnes som likeverdige.

Karriereperspektiv

Våre studieprogram og kurs er karriereorienterte og gir studentene en høy grad av fleksibilitet gjennom studiene. Med fokus på et bredt spekter av spesialiserte fagspørsmål, er studentene utstyrt med de nødvendige ferdigheter og kunnskaper for å lykkes i dagens globale økonomi, og er forberedt på et bredt utvalg av profesjonell utvikling og karrieremuligheter.

Fagstudier er et utmerket valg for høyskoler og universitetsutdannede med flere års relevant arbeidserfaring som ønsker å se deres ansettbarhet i dagens arbeidsmarked øke ved å delta i strenge og faglig utfordrende forskerutdanning for å oppnå en relevant faglig kvalifikasjon innen det liberale feltet Arts.

Etter endt utdanning, studenter hovedsakelig sin karriere med inngang til øverste ledelse stillinger i nasjonale og multinasjonale selskaper og organisasjoner i ulike økonomiske sektorer. Studentene kan også velge å fortsette studiene uten avbrudd i nesten noen av våre andre hovedfags- og videreutdanninger for å forbedre karriereutsiktene ytterligere.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... Les mer

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Minimér
Barcelona , Brussel , Madrid , Zürich , Tokyo , Antwerpen + 5 Mer Mindre