Les den offisielle beskrivelsen

Doctor of Philosophy i Color Science

Farge har vært et tema for intens interesse og forespørsel for hundrevis om ikke tusenvis av år. Som en generalisering, kan farge vitenskap defineres som kvantifisering av vår oppfatning av farge. Dens mestring krever en tverrfaglig pedagogisk tilnærming omfatter fysikk, kjemi, fysiologi, statistikk, informatikk og psykologi. Farge vitenskap er brukt i utformingen og kontroll av de fleste kunstige fargede materialer, inkludert tekstiler, belegg, og polymerer, og for å spesifisere slike forskjellige materialer som jord og vin. Det brukes mye i fargegjengivelse, inkludert digital fotografering, stasjonære og projeksjon skjerm og utskrift. Som vi begynner det 21. århundre, er fargen vitenskap allestedsnærværende.

Color vitenskap forskning ved RIT omfatter så forskjellige felt som medisinsk datavisualisering, datagrafikk og animasjon, kunst bevaring, spektral og romlig målinger av materialer, farge trykk, digital fotografering, film og fjernsyn, og modellering av våre oppfatninger for bruk i å definere farger kvalitet. RIT har en lang historie av stipend i farge vitenskap.

Programmet er utviklet for studenter som har undervisning hovedfag er i fysikk, kjemi, matematikk, informatikk, ingeniørfag, eksperimentell psykologi, bildebehandling, eller anvendt disiplin angår den kvantitative beskrivelsen av farge, for eksempel tekstiler, grafikk, animasjon, material vitenskap, og polymer vitenskap. Alle studenter må tjene 99 studiepoeng som en graduate student. For heltidsstudenter, krever programmet tre eller flere års studier på høyere nivå for studenter inn i programmet med en Baccalaureate. Læreplanen er en kombinasjon av nødvendige kurs i farge vitenskap, valgemner som passer for kandidatens bakgrunn og interesser, et tre fjerdedel forskningsprosjekt i løpet av andre studieår, og en forsknings-avhandling. Studentene må bestå en fagprøve i løpet av sitt andre studieår og et kandidatur eksamen i minst ett år før de fullfører sin avhandling. Kandidater som ønsker å gå inn i programmet, men mangler tilstrekkelig forberedelse kanskje å ta så mange som 36 studiepoeng på lavere grads grunnkurs i matematikk, statistikk, informatikk og generell vitenskap før matriculating med graduate status.

Opptakskrav

For å bli vurdert for opptak til ph.d. program i farge vitenskap, må kandidatene oppfylle følgende krav:

  • Fylle ut en søknad til masterstudier
  • Hold en fortjent Baccalaureate grad fra et akkreditert universitet
  • Sende score fra Graduate Record Examination (GRE)
  • 'Send offisielle lavere karakterutskriften (r) med GPA på 3,0 eller høyere, eller en GPA på 3,0 eller høyere i foundation kurs
  • Send inn to profesjonelle anbefalinger
  • Delta i en on-campus intervju (hvis mulig)
  • For internasjonale søkere, som morsmål ikke er engelsk, score fra Test av engelsk som fremmedspråk skal leveres. Minimum score til 240 (PC-basert), 587 (papirbasert) eller 94 (Internet-basert) er påkrevd. International English Language Testing System (IELTS) Poengsummen vil bli akseptert i stedet for TOEFL eksamen. Minimum score vil variere, men det absolutte minimum stillingen kreves for ubetinget aksept er 6,5.
Program undervist i:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

Se 7 flere kurs fra Rochester Institute of Technology (RIT) »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato