Les den offisielle beskrivelsen

PhD i Design, Teknologi og samfunn

Utviklingen i dagens teknologi tilbyr et bredt spekter av muligheter for kreative næringer. Det er åtte grunnleggende felt i det globale markedet, hvor kreative industrien kan vokse: design, filmproduksjon, musikk, animasjon, interaktiv media, dataspill, digital reklame, gastronomi og kulturarv. Kreative næringer trenger forskere og fagfolk som kan bruke tverrfaglig tenkning ferdigheter for å utvikle nye tilnærminger til utnyttelse av skjermteknologier og digitale produkter. Over hele verden, er det et voksende behov for eksperter som kreativt klarer konvergens av ulike kommunikasjonsplattformer, som kan analysere, forutse og adresserer de skiftende behovene og forventningene til enkeltpersoner (som forbrukere eller som borgere).

Mer enn i det siste, kreative næringer i dagens verden består av stadig mer komplekse komponenter og prosesser i forhold til form, funksjon, materialer og produksjon. Derfor er det blitt mer viktig å få en tverrfaglig forståelse av nye konsepter i det 21. århundre, som interaksjonsdesign, erfaring design, og tjenestedesign.

Denne nye tverrfaglig felt som kombinerer anvendt design, sosiale og atferdsmessige vitenskaper, beregning og eksperimentell design- krever en omfattende forståelse av menneskelig kognisjon, følelser og oppfatninger, for motorsystemer, informatikk, historie og filosofi vitenskap, teknologi og informasjon . Derfor er nært samarbeid mellom design, datateknikk, psykologi, sosiologi, historie og medievitenskap imperativ.

Basert på ovennevnte, har som mål dette graduate program for å gi studentene en mulighet til å tilegne seg anvendt, teoretisk og kritisk forståelse av interaktiv kommunikasjon, erfaring design og service design og utvikle seg som forskere og / eller utøvere. Design, tilbyr teknologi og samfunn graduate program studenter alternativene for å fullføre programmet med en oppgradering prosjekt (MDes Degree), en masteroppgave (MA Degree), eller en doktorgradsavhandling (doktorgrad).

Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurs fra Koc University - Istanbul Turkey »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato