Les den offisielle beskrivelsen

De innovative programmer som tilbys av Institutt tar sikte på å forberede studentene til å bli høyt kvalifiserte fagfolk som trengs i bransjen, myndigheter og akademia.

Institutt for datateknikk ble establihed i 1993 ved Fakultet for ingeniørvitenskap. En fireårig Computer Engineering program basert på praksisrettet curriulum tilbys. Avdelingen tilbyr også Master of Science og doktorgradsprogrammer i ingeniørfag. Moderne pedagogisk infrastruktur og læringsmiljø støtte vår oppgave å gi studens høynivå programmerings ingeniørutdanning.

Den lavere Læreplanene er utformet slik at graduades å identifisere, formulere og løse problemer ved hjelp av tekniske prinsipper. Praksisen-orienterte programmer oppmuntre elevene til å arbeide med reelle problemstillinger og få litt arbeidserfaring. Videre er det forventet at disse programmene støttes med moderne data laboratorier og avanserte fremmedspråk undervisning fasiliteter gi betydelige fordeler for våre kandidater til å jobbe innenfor en global økonomi, og innenfor et konkurranseutsatt miljø. Bortsett fra de fundemental kurs som kalkulus og fysikk de engine kursene som inngår i curricilum er logikken design, microproccessors, datamaskinarkitektur, programmeringsspråk, diskrete strukturer, databaser, operativsystemer, datanettverk og comoputer grafikk. Noen valgfag inkludert bildebehandling, nevrale nettverk, e-handel, geografiske informasjonssystemer også tilbudt å forbedre læreplanen.

Program undervist i:
Engelsk
Yasar University

Se 5 flere kurs fra Yasar University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
11,000 USD
for fullstendig program
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato