Phd i datavitenskap

Yasar University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Phd i datavitenskap

Yasar University

De innovative programmer som tilbys av Institutt tar sikte på å forberede studentene til å bli høyt kvalifiserte fagfolk som trengs i bransjen, myndigheter og akademia.

Institutt for datateknikk ble establihed i 1993 ved Fakultet for ingeniørvitenskap. En fireårig Computer Engineering program basert på praksisrettet curriulum tilbys. Avdelingen tilbyr også Master of Science og doktorgradsprogrammer i ingeniørfag. Moderne pedagogisk infrastruktur og læringsmiljø støtte vår oppgave å gi studens høynivå programmerings ingeniørutdanning.

Den lavere Læreplanene er utformet slik at graduades å identifisere, formulere og løse problemer ved hjelp av tekniske prinsipper. Praksisen-orienterte programmer oppmuntre elevene til å arbeide med reelle problemstillinger og få litt arbeidserfaring. Videre er det forventet at disse programmene støttes med moderne data laboratorier og avanserte fremmedspråk undervisning fasiliteter gi betydelige fordeler for våre kandidater til å jobbe innenfor en global økonomi, og innenfor et konkurranseutsatt miljø. Bortsett fra de fundemental kurs som kalkulus og fysikk de engine kursene som inngår i curricilum er logikken design, microproccessors, datamaskinarkitektur, programmeringsspråk, diskrete strukturer, databaser, operativsystemer, datanettverk og comoputer grafikk. Noen valgfag inkludert bildebehandling, nevrale nettverk, e-handel, geografiske informasjonssystemer også tilbudt å forbedre læreplanen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Yasar University
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
4 år
Heltidsstudier
Price
Pris
12,000 USD
for fullstendig program
Information
Deadline
Locations
Tyrkia - Izmir, İzmir
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Tyrkia - Izmir, İzmir
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen