Les den offisielle beskrivelsen

Doktorgradsprogrammet i databehandling og informasjonsvitenskap er konstruert for å produsere uavhengige forskere, godt forberedte lærere og cutting-edge forskere klar til å utmerke seg i sitt arbeid i databehandling og tverrfaglig akademiske eller industrielle miljøer. Graden fremhever to av de mest unike egenskapene til Golisano College: bredden av programmet tilbud og dens vitenskapelig fokus på å oppdage løsninger på reelle problemer ved å balansere teori og praksis.

Programmet fokuserer på teoretiske og praktiske aspekter av cyberinfrastructure anvendt på konkrete problemer på tvers av flere domener. Det er en blanding av intra-disiplinære databehandling kunnskapsområder og tverrfaglig domenenavn områder.

Cyberinfrastructure

Cyberinfrastructure (CI) er en omfattende infrastruktur integrere hardware, data, nettverk og digitalt aktive sensorer for å gi sikker, effektiv, pålitelig, tilgjengelig, brukbare, og interoperable suiter av programvare og mellomvare tjenester og verktøy. Vårt doktorgradsprogram spiller en lederrolle i CI forskning ved å gi menneskesentrert verktøy for vitenskap og ingeniørmiljøer. Disse verktøyene og tjenestene fokuserer på områder som tungregning, dataanalyse og visualisering, cyber-tjenester og virtuelle miljøer, og læring og kunnskapsforvaltning.

Opptakskrav

For å bli vurdert for opptak til doktorgradsprogrammet i databehandling og informasjonsvitenskap, må kandidatene oppfylle følgende minstekrav:

  • Baccalaureate grad eller anerkjent tilsvarende. Siden programmet omfatter et bredt spekter av disipliner, studenter med ulik bakgrunn (f.eks, engineering, vitenskap, humaniora, kunst, næringsliv og disipliner med tilstrekkelig databakgrunn) oppfordres til å søke. Søkere bør ha følgende minimum kurs arbeidskrav: ett fullt studieår i programmering og databehandling konsepter; sterk matematisk bakgrunn i fag som diskret matematikk og sannsynlighet og statistikk; og sikkerhet, visjon og erfaring (hvis aktuelt) i databehandling og informasjonsvitenskap relatert forskning.
  • Offisielle transkripsjoner (på engelsk) av alle tidligere gjennomført kurs arbeid.
  • Graduate Record Examination (GRE), grunnleggende eksamen poengsum innen siste 5 årene.
  • En uttalelse av formål, som inneholder, men ikke begrenset til, forsknings erfaringer og interesser, motivasjon til å forfølge doktorgrad, og langsiktige mål.
  • Curriculum vitae eller CV
  • To anbefalinger fra personer som er godt kvalifisert til å vurdere studentens potensial for å lykkes.
  • Professional eller forskning papir prøven (e), hvis tilgjengelig.


For studenter som morsmål ikke er engelsk, score fra Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) må fremlegges. Et minimum score på 570 (papirbasert), 230 (PC-basert), eller 88 (internett-basert) er påkrevd.Intervju

Et intervju med en eller flere av doktorgradsutdanningen fakultet og / eller opptakskomité kan være nødvendig for kandidater vurderes for opptak før endelig valg. Dette intervjuet kan gjennomføres via telefon.

Program undervist i:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

Se 7 flere kurs fra Rochester Institute of Technology (RIT) »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato