Read the Official Description

Vår PhD i bioteknologi fokuserer på de områdene av biomaterialer og biomekanikk. Dette tverrfaglige programmet gir en bred forskning perspektiv som trekker på kompetansen til våre lærere fra unike disipliner.

Vekt områder inkluderer:

 • Biofysikk
 • Energieffektiv fjernmåling
 • Engineering av kunstige planter
 • miljø~~POS=TRUNC endokrinologi
 • Informatikk og databehandling
 • Muskel-lignende aktivering og Wearable Robotics
 • nye biomaterialer
 • sårtilheling

Hva vil du tjene på vårt Program

Målet med dette programmet er å utdanne fremtidige industri og forskningsledere i bioteknologi gjennom en integrerende og tverrfaglig tilnærming. Studentene vil få en videregående opplæring i forskning gjennom fokusert kurs og vil utvikle kompetanse i å samle inn, analysere, tolke og presentere data på et nivå som passer for stillinger i industriell forskning og utvikling eller akademia.

Etter endt grad elevene forberedt på å påta seg karrierer i industri, offentlige organisasjoner, ideelle organisasjoner og universiteter.

Læringsutbytte

Studentene skal bygge kompetanse og kunnskap gjennom formell kurs arbeid og en original avhandling prosjekt. Målet er å fremme elevenes evne til å identifisere og syntetisere grunnleggende prinsipper for bioteknologi og bruke dem til komplekse problemer. NAU kandidater med en Ph.D. i bioteknologi vil ha oppnådd følgende læringsutbytte:

Kritisk tenking: Vise evne til å anvende høyere nivå kritisk tenkning ferdigheter til å formulere og løse avanserte bioteknologi problemer i vekt området (biomaterialer, biomekanikk, biofysikk, informatikk og Computing).

Tverrfaglig: Vise evne til å integrere informasjon, data, teknikker, verktøy, perspektiver, begreper og / eller teorier fra to eller flere disipliner for å fremme grunnleggende forståelse eller for å løse problemer med løsninger er utenfor rammen av en enkelt disiplin eller forskningspraksis.

Forskning Design og gjennomføring: Vise evne til selvstendig og kreativt utforme og gjennomføre forskningsstudier, inkludert syntese av den vitenskapelige litteraturen på fagfeltet, design av avhandlingen forskning og tolkning av komplekse kvantitative analyser.

Muntlig kommunikasjon: Vise evne til å kommunisere effektivt resultatene av en omfattende forskningsprosjekt gjennom muntlige presentasjoner.

Skriftlig kommunikasjon: Skriv og engasjere seg i svært effektiv skriftlig kommunikasjon i bioteknologi; demonstrere klar argumentasjon og logikk i en rekke skriftlige kommunikasjon, herunder publiserte artikler og søknader.

Inntakskrav

Gode ​​kandidater for dette doktorgrad har en opptjent avhandling-basert Master of Science-grad i en bioteknologi, biologi, maskinteknikk, eller hensiktsmessig relatert vitenskap. Direkte inngang til PhD-programmet fra en Bachelor of Science grad vil bli vurdert fra sak til sak for eksemplarisk søkere.

Viktig: Alle søkere forventes å ta kontakt (dvs. e-kommunikasjon eller lab besøk) med potensielle fakultetet medlemmer i avdelingen før bruk. Søkere bør bare gjelde dersom en mentor går med på å støtte søkeren.

Finansiering Din Graduate Education

En rekke finansieringsmuligheter finnes for å støtte din utdanning på NAU:

 • graduate assistant
 • Undervisning assistant
 • Forskning assistant
 • Tjenesteleverandører assistant (utenfor avdelingen)
 • Snakk med fakultetet i forskning disiplin FØR diskutere tilgjengelige undervisning og forskning assistantships.
 • Presidential Fellowship Program
 • Financial Aid
Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by Northern Arizona University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Kontakt skolen
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
By locations
By date
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Kontakt skolen
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.

Aug. 2019

Location
Application deadline
Kontakt skolen
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
Sluttdato