Les den offisielle beskrivelsen

Studieavgift: Tyrkisk

Yasar University Business Administration PhD-programmet er utviklet for å formidle moderne forretningsapplikasjoner og teoretiske tilnærminger som gir grunnlag for disse programmene til våre studenter og fører dem til å drive forskning og bidra til nasjonal og internasjonal forretningsverden og faglitteratur.

Programmet består av obligatoriske og selektiv kurs som gjør at våre studenter til å spesialisere seg i bestemte felt. Kurs som tilbys i ulike fagområder motivere våre studenter til å gjøre tverrfaglig forskning.

Det er tre områder av spesialisering for Business Administration PhD-program: - Regnskap-Finans - Management Organization - Produksjon, markedsføring og logistikk Språket i doktorgrad i Business Administration Program er tyrkisk Programmet er sammensatt på to måter: - For de som er akseptert med bachelorgrad "Integrert PhD Program" - For de som er tillatt med Master of Science-grad "PhD Program" Studenter tatt for "Integrated PhD Program" er nødvendig for å oppfylle 7 hoved obligatoriske emner (21 studiepoeng-timer), 6 felt obligatoriske kurs (20 studiepoeng-timer) og 12 studiepoeng-timer med selektive kurs. Elever lykkes i kunnskaper eksamen bør skrive en doktorgradsavhandling.

Studenter tatt for "PhD Program", bør oppfylle 23 studiepoeng-timer kurs. Elever lykkes i kunnskaper eksamen bør skrive en doktorgradsavhandling.

Våre studenter har også muligheten til å dra nytte av ERASMUS utvekslingsprogram og studere ett semester i et av de europeiske landene.

Head of Business Administration Department er Cagri BULUT, Ph.D.

Søknad Krav til PhD-programmet

Student akseptkrav for PhD-programmet fremgår av Yasar University Graduate Education, Undervisnings- og eksamensforskriften § 4 / b, 5, 6 og 7.

Vilkår og krav til PhD. Søknad:

  • Master of Science / Bachelor diplom - Bevis på tilstrekkelig kunnskap om det engelske språket (UDS min 55.) - Master of Science / Bachelor transkripsjon og karaktersnitt - Å sende utdannet prøver score av øl (Min. 55 for de som søkte med Master of Science-grad; Min. 70 for de som søkte med bachelorgrad).
  • Søknadsskjema

Evaluering av kandidatene:

  • ALES:% 50 - Master of Science / Bachelor transkripsjon og grade point gjennomsnitt:% 25 - Intervju:% 25 Vilkår om varighet i PhD. Programmet er som følger: a) tillatt ferdigstillelse varighet for PhD. programmene er maksimalt 8 (åtte) semestre for mastergrad holdere og 10 (ti) semestre for bachelor grad holdere.

b) tillatt ferdigstillelse varighet for å oppfylle nødvendige kurs er maksimalt 4 (fire) semestre for mastergrad holdere og 6 (seks) semestre for bachelor grad holdere. De som ikke kan oppfylle de nødvendige kurs innenfor denne perioden eller ikke kan oppnå en GPA på 3,00 er utvist.

c) Nødvendig at de oppfyller nødvendige kurs, lykkes i kunnskaper eksamen og har sin avhandling forslaget akseptert, master grad eiere som ikke kan fullføre sin avhandling innen utgangen av 8 (åtte) semestre og bachelor grad eiere som ikke kan fullføre sin avhandling innen utgangen av 10 (ti) semestrene er gitt opp til 4 (fire) semestre ekstra tid på anbefaling av den respektive avdelingen og bekreftelse av instituttet styret.

Program undervist i:
Engelsk
Yasar University

Se 5 flere kurs fra Yasar University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
11,000 USD
for fullstendig program
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato