Doctor of Philosophy in Business Administration


Vi er for tiden imot søknader for semester 1/2013. Stipender er tilgjengelige.


Program Mål: For bedrifter og organisasjoner til å lykkes i denne moderne miljø, må de ansette folk med nødvendig kompetanse i bedriftsøkonomi og ledelse. Ønsket kompetanse inkluderer gode kommunikasjonsevner, en forståelse av sammenhengen mellom en organisasjons nøkkelindikatorer og den bredere problemer og som er nyskapende og har kreative problemer løse ferdigheter. For å opprettholde slike ferdigheter, trenger ledere ikke bare forstår av dagens teorier, metoder og teknikker, men også være klar over de satsinger og aktiviteter som blir utført ved forskningsinstitusjoner som fører til nye tilnærminger i forvaltningen.

For å møte disse kravene DPUIC tilbyr en profesjonell Doctor of Philosophy in Business Administration PhD (BA) grad for forretningsreisende og ledere som ønsker å få en up-to-date forståelse av informasjonsteknologi rike forretningsmiljø. Dette programmet er også designet for de personer som er interessert i å anskaffe avansert styring forskning ferdigheter.


 
Studenter i dette programmet vil:

  • Bli eksepsjonelle administratorer og ledere med faglig og teknisk kompetanse på områder som forretningspraksis, human resource management, ledelse, entreprenørskap, business kreativitet, markedsføring, problemløsning og internasjonal virksomhet.
  • Være kvalifisert til å tjene som midlere og høyere nivå ledere i offentlige etater og privat næringsliv.
  • Bli administratorer og ledelse spesialister som kan holde up-to-date med fremme av administrative og styringstiltak i et informasjonsrikt samfunn.
  • Bli administratorer og ledelse spesialister med sterk forsker ferdigheter.


Semester:


Semester 1: august til desember

Semester 2: januar til mai

Sommer: juni-august


 
Program Rutetider:

Lørdag og søndag 09:00 til 16:00

Videreutdanning Applications Godkjent: DPUIC aksepterer Opptak Søknad gjennom hele året; men kan innkommende hovedfagsstudenter bare begynne sine studier i løpet Semester 1 eller Semester 2.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Dhurakij Pundit University's International College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Juni 2020
Duration
3 år
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juni 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Juni 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato