Les den offisielle beskrivelsen

Dette Ph.D. Programmet fokuserer på bærekraftige produksjonssystemer - systemer som skaper varer og tjenester ved hjelp av prosesser som er: ikke-forurensende; bevaring av energi og naturressurser; økonomisk forsvarlig; og trygg og sunn for arbeidstakere, lokalsamfunn og forbrukere. Undervisning og forskning tar et system nivå og tverrfaglig tilnærming for å løse tilsynelatende uløselige bærekraft problemer, i motsetning til enkeltfaglige og lokalt optimalisert tilnærminger forutbestemt til å gi marginale positive virkninger.

Studentene vil få mulighet til å jobbe med tverrfaglige fakultet og forskere i en rekke forskningssentre, inkludert GIS 'Nasjonalt Senter for reproduksjon og Resource Recovery (NC3R), en internasjonalt anerkjent leder for anvendt forskning innen reproduksjon, Senter for bærekraftig produksjon (CSP) dedikert til å forbedre den miljømessige og økonomiske resultater av produkter og prosesser, Center for Sustainable Mobility (CSM) fokusert på evaluering av miljømessige og økonomiske konsekvenser av alternative drivstoff og kjøretøy fremdriftsteknologi, den Systems Modernisering og opprettholdelse Senter (SMS) som utvikler teknologi for optimal livssyklus design, ledelse, og modernisering av store utstyrssystemer, New York State Pollution Prevention Institute (NYSP2I) fokusert på å styrke utvikling og implementering av forurensning forebyggende teknikker, og NanoPower Forskning Labs (NPRL) dedikert til etableringen og utnyttelse av nano enheter og materialer for kraftproduksjon og lagring.

Doktorgradsprogrammet i bærekraft er det første programmet i verden til å fokusere på bærekraftig produksjon. Programmet skal fremme forskning og utdanning i alternativ energi utvikling, bærekraftig design, grønn produktutvikling, industriell økologi og forurensning forebygging.

Programmets Læreplanen legger vekt bærekraftige produksjonssystemer, som skaper varer og tjenester ved hjelp av prosesser som er ikke-forurensende; bevaring av energi og naturressurser; økonomisk forsvarlig; og trygt for arbeidere, lokalsamfunn og forbrukere. Undervisning og forskning ta en system nivå og tverrfaglig tilnærming for å løse tilsynelatende uløselige bærekraft problemer.

Studenter i programmet vil få muligheten til å jobbe med tverrfaglige fakultet og forskere i en rekke forskningssentre, inkludert instituttets National Center for Gjenvinning og Resource Recovery, Senter for bærekraftig produksjon, Center for Sustainable Mobility, den Systems Modernisering og opprettholdelse Center, New York State Pollution Prevention Institute, og NanoPower Research Labs.Opptakskrav


For å bli vurdert for opptak til ph.d. program i bærekraft, må studentene:

  • Ha en Baccalaureate grad fra et akkreditert institusjon. (Course arbeidet må inkludere minst ett år på college vitenskap og ett års college matematikk inkludert kalkulus og statistikk);
  • Graduate Record Examination (GRE);
  • Offisiell lavere og eventuelt oppgradere transkripsjoner;
  • Passende grade point gjennomsnitt;
  • Minst to bokstaver av akademiske og / eller faglig anbefaling;
  • TOEFL (eller IELTS) score der det er hensiktsmessig for internasjonale søkere; og
  • Personlig intervju med fakultetet komité (ved telefonkonferanse når det er nødvendig).

Internasjonale søkere, som morsmål ikke er engelsk, må sende score fra Test av engelsk som fremmedspråk.

Program undervist i:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

Se 7 flere kurs fra Rochester Institute of Technology (RIT) »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato