Oversikt

Et praktisk basert program som fremmer innovasjon og kreativitet for å løse virkelige utfordringer innen sosiale, økonomiske, teknologiske og forretningsmessige riker. I dette iboende tverrfaglige programmet blir du en del av et nettverk av akademikere fra hele RIT som arbeider for å optimalisere bærekraftige systemer og praksis innen engineering, produksjon, energi, utdanning og mer.

Vår tilnærming til bærekraft betyr at vi arbeider i en bredere sammenheng med miljøvurdering, økonomi og politikk. Hvert fakultet medlem i Golisano Institutt for Bærekraft sponser et utvalg antall studenter for spesifikke forskningsprosjekter, med omfanget varierer fra grunnleggende vitenskap til anvendt engineering til bedriftens bærekraft applikasjoner. Ved aksept i et sponset forskningsprosjekt, vil du motta en fullfinansiert utdanning, stipend for å hjelpe med levekostnader, ditt eget kontorlokale og tiden til å utvikle din tekniske kompetanse i delområder som er avhengige av din forskning.

I bærekraftig Ph.D. får du muligheten til å lære fra områder over hele universitetet for å utvikle din egen innovative tilnærming til feltet, bygge opp metoder som livssyklusvurdering, miljørisiko og konsekvensanalyse, design for miljøet, forurensningsforebygging, lukket sløyfeforsyningsledelse og produktlivsevaluering. Videre vil du arbeide side om side med vårt verdensberømte fakultet som er ivrige forskere på ulike områder, inkludert biodrivstoff, transport, energipolitikk, ressursutvinning, smarte produkter og systemer og mer.

Ph.D. grad hjelper deg med å tenke innovativt om hvordan bærekraft kan påvirke systemer over hele verden positivt gjennom store bilder, fra trening av fremtidige bedriftsledere for å maksimere naturressurser. Du trenger ikke en bakgrunn i bærekraft for å delta i dette programmet; du trenger bare et ønske om å skape positiv forandring i verden. Vi tar med studenter i alle aldre, fra alle bakgrunner - fra bioteknologi til næringsliv - og fra hele verden. Du finner også et bredt spekter av aldre - mange av programmets studenter har 10 års karriereopplevelse og / eller utdanning under belter når de registrerer seg.

Fakultetet er kjente lærde og aktive forskere som ikke bare bringer kunnskapen inn i klasserommet, men også direkte involverer studenter i deres stipend. Dette arbeidet inkluderer et vell av praktisk erfaring i våre imponerende forskningsfasiliteter , inkludert en LEED Platinum-sertifisert forskningsbygning med over 9 laboratorier og 6 teknologilaboratorier. Med dette erfaringsnivået vil du være forberedt på ulike akademiske og industrielle jobber der du kan påvirke måten verden ser på og bruker bærekraftig praksis, fra makro til mikro.

Studieplan

Med Ph.D. grad integrert læreplan , vil du utvikle et dypt grunnlag i bærekraft vitenskap, bærekraftig systemer, risiko analyse, og mer. Du kan også velge flere valgfag fra tvers av høgskoler på RIT-fra "Computational Modeling and Simulation" til "Principles of Statistical Data Mining" - å skreddersy din grad og skape tverrfaglige relasjoner over hele universitetet.

Gjennom ditt sponsede forskningsprosjekt, får du muligheten til å lage nye og effektive bidrag til utvikling og forståelse av bærekraftig teknologi. Nylige avhandlingseksempler inkluderer:

Du må fullføre 60 semester kreditt timer selvfølgelig arbeid og forskning for å konkludere dette programmet.

Aktive forskningsområder

Bærekraftig energi
 • Brenselsceller
 • Solcellepanel
 • Energi forsyning / etterspørsel modeller
 • Energipolitikk
Sirkulær økonomi
 • Livssyklusanalyse
 • Elektronisk avfall og gjenvinning av batterier
 • Avfall-til-energi prosesser
 • Matavfallshåndtering
 • gjenvinning
Bærekraftige bysystemer
 • Smarte byer
 • Transportsystemanalyse
 • Matavfallshåndtering
 • Food-Energy-Water Nexus

Samfunnsengasjement

Rochester, NY, er et knutepunkt for bærekraftig fagfolk og hjem til rike naturressurser, som for eksempel frodig jordbruksland og nærliggende Finger Lakes. Mange studenter deler sin lidenskap for bærekraft med lokalsamfunnet ved å jobbe i frivillig tjeneste på prosjekter som K-12 utdanning, fellesskapshager, bondens markeder og mer. I tillegg vil du koble til den større bærekraftverdenen ved å delta og presentere på profesjonelle konferanser over hele verden.

Opptakskrav

For å bli vurdert for opptak til ph.d. Program i bærekraft, kandidater må oppfylle følgende krav:

 • Fullfør en uteksaminert søknad .
 • Hold en baccalaureate grad (eller tilsvarende) fra et akkreditert universitet eller høyskole fra en akkreditert institusjon. Kursarbeid skal inneholde minst ett år med høyskolefag og ett år med høyskole matematikk, inkludert kalkulator og statistikk.
 • Ha minimum kumulativ GPA på 3,0 (eller tilsvarende).
 • Send offisielle transkripsjoner (på engelsk) av alle tidligere utførte grunnskole- og opplæringsoppgaver.
 • Send inn score fra GRE.
 • Send inn et personlig utsagn av læringsmål.
 • Send inn en gjeldende CV eller CV.
 • Send minst to anbefalingsbrev fra faglige eller faglige kilder. Brev skal sendes direkte til RIT og må være konfidensielt.
 • Internasjonale søkere hvis morsmål ikke er engelsk, må levere score fra TOEFL, IELTS eller PTE. En minimum TOEFL score på 100 (internettbasert) kreves. En minimum IELTS score på 7.0 er nødvendig. Det engelske testresultatet kravet frafaller for engelskspråklige eller for de som sender innskrifter fra grader opptjent på amerikanske institusjoner.
Program undervist i:
 • Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

Se 7 flere kurs fra Rochester Institute of Technology (RIT) »

Sist oppdatert Juli 16, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 26, 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
1,980 USD
undervisning per kreditt time
Deadline
Kontakt skolen
Priority deadline January 15, rolling thereafter.
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 26, 2019
Sluttdato
Mai 2023
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Priority deadline January 15, rolling thereafter.

aug. 26, 2019

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Priority deadline January 15, rolling thereafter.
Sluttdato
Mai 2023