Den Institutt for fysikk og astronomi ved Northern Arizona University (NAU) vil lansere en ny doktorgradsprogram i astronomi og Planetary Science i høsten 2016. Instituttet er nå å rekruttere nye fakultetet medlemmer og doktorgradsstudenter.

Nåværende og fremtidige fakultet Kompetanse

Nåværende fakultetet medlemmer bruke bakkebaserte og rombaserte teleskoper for å studere små legemer i solsystemet og dannelsen og utviklingen av andre planetsystemer; romfartøy bilder for å studere planetoverflatene; og en state-of-the-art laboratorium for å studere astrofysiske is analoger. NAU fakultetet medlemmer har nære forskningssamarbeid med forskere ved lokale institusjoner, inkludert Lowell Observatory, USA Geological Survey (USGS) Astrogeology Science Center, og United States Naval Observatory. I de neste årene, vil instituttet ansette tenure-track fakultetet medlemmer med kompetanse innen eksoplanet vitenskap, astro-kjemi, astro-informatikk, astronomiske instrumenter, og observasjonell astronomi som spesialiserer seg i Solsystemet objekter, eksoplaneter, eller beslektede emner.

Suveren tilgang til store Teleskoper

Fakultet medlemmer og deres doktorgradsstudenter har full konkurransedyktig tilgang til fasiliteter som er drevet av University of Arizona, inkludert 2 x 8,4 meter Large Binocular Telescope, 6,5 meter Magellan Teleskoper, 6,5 meter MMT teleskop, 2,3 meter Bok teleskop 1,8 meter Vatikanet Advanced Technology Telescope, og 1,5 meter Kuiper-teleskopet. NAU forskere har tilgang til 4,3 meter Discovery Channel-teleskopet, 1,8 Perkins teleskop, og 0,8 meter Nuro teleskop gjennom partnerskap med Lowell Observatory. Lærere og studenter har også tilgang til den 0,5 meter Lutz teleskop på NAU campus.

Curriculum

PhD-studenter i programmet vil bygge kompetanse og kunnskap gjennom formell klasse arbeid og en original forskningsprosjekt. Studentene skal ta ti kjernen klasser i løpet av sine to første år i programmet. Fem av de viktigste klassene vil fokusere på utvikling av grunnleggende ferdigheter PhD astronomer og planetforskere trenger når du kommer inn i arbeidsstyrken i en akademisk eller industriell setting (instrument design og fabrikasjon, optisk design, beregningsorientert fysikk, store data og teknikker for observasjonell astronomi) . Fem klasser vil fokusere på avanserte emner i astronomi og planet vitenskap som elevene trenger for et solid grunnlag å bygge sin egen postdoktor forskning (dannelsen og utviklingen av solsystemer, atmosfærer, interiør og overflater av planetenes kropper, astro-kjemi, eksoplaneten vitenskap, og spesielle temaer). Studentene skal utføre sin egen original forskning, skrive en avhandling, og gjøre en muntlig, offentlig presentasjon av sine resultater. I den opprinnelige forskningsdelen, skal studentene lære å samle inn og analysere data, skrive opp sine resultater, og kommunisere sine resultater for andre på en måte som samsvarer med profesjonelle standarder i de astronomiske og planetrealfagsmiljøene.

Økonomisk støtte

Alle studenter i programmet vil motta full undervisning fritak, et stipend som enten utdannet lærerassistent eller en graduate vitenskapelig assistent, og helseforsikring. Vanligvis vil studentene bli støttet som lærerassistenter i innledende fysikk og / eller astronomi laboratorier i løpet av sine to første år som da som forskningsassistenter etter videre til PhD kandidatur.

Campus

Northern Arizona University er en 26 000-student institusjon med hoved campus i Flagstaff, en fire-sesongen samfunnet på ca 67 000 på en høyde på 7000 fot ved foten av majestetiske San Francisco Peaks. Muligheter for utendørs aktiviteter som fotturer, camping, fjellklatring, ski og snowboard florerer.

Opptakskrav og prosedyre

For å bli vurdert for opptak, må studentene fylle ut og sende det elektroniske søknadsskjemaet på Graduate College Opptak nettsiden og klikker på Søk nå link. Vennligst følg instruksjonene og sende alle materialer online. Sørg for å velge doktorgrad og astronomi og Planetary Science. Din online søknad må inneholde:

  • En uttalelse av interesse som beskriver hvorfor du søker NAU samt dine faglige interesser og mål;
  • En vitenskapelig / teknisk skriftlig prøve som en senior avhandling, MS avhandling, stor klasse papir eller faglig rapport som viser dine analytiske og skriveferdigheter;
  • Tre anbefalingsbrev, hvorav to skal være fra fakultetet medlemmer.
  • Resultater fra den generelle GRE er nødvendig; Fysikk GRE anbefales.
  • Alle materialer skal leveres gjennom den elektroniske søknaden nettstedet.

Vær oppmerksom på at dette programmet ikke vises i den nåværende (2015-2016) akademisk katalog. Men hvis du starter et program til Graduate Colleqe, vil det vises som et alternativ.

Vellykket søkere vil vanligvis ha en bachelor-eller mastergrad i fysikk, astronomi, kjemi, eller et beslektet felt med en 3,0 GPA eller nyere. Evaluering av søknader om Fall opptak vil begynne etter 15. januar samme år. Økonomisk støtte tildelinger i form av Graduate Undervisning assistant vil bli valgt i april.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 7 flere kurs fra Northern Arizona University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato