Les den offisielle beskrivelsen

phd i astrofysiske realfag og teknologi

Det har aldri vært en mer spennende tid til å studere universet utenfor rammen av jorden. En ny generasjon av avanserte bakkebaserte og space-borne teleskoper og enorme økninger i datakraft er å aktivere en gullalder astrofysikk. RIT doktorgrad program i astrofysiske realfag og teknologi fokuserer på den underliggende fysikken i fenomener utover jorden, og i utviklingen av teknologier, instrumenter, dataanalyse og modellering teknikker som vil gjøre det neste store fremskritt i feltet. Den tverrfaglige vektlegging av dette programmet skiller den fra konvensjonelle astrofysikk graduate-programmer på tradisjonelle forskningsuniversiteter.

Opptakskrav

Opptak til MS eller Ph.D. Programmet krever en kandidat til å holde en Baccalaureate i naturvitenskap, matematikk, informatikk eller ingeniørfag ved et regionalt akkreditert høyskole eller universitet. For studenter med en bachelorgrad i et annet område eller mangler i tilstrekkelig faglig forberedelse, kan bridge og foundation kurs være nødvendig før full opptak. For å bli vurdert for opptak, en kandidat må:

  • ha et minimum undergraduate GPA på 3.2 av 4,0 i lavere arbeid i matematiske, vitenskap, teknikk, og datamaskinen fagområder,
  • sende transkripsjoner (på engelsk) fra alle tidligere høyskole / universitetsnivå studie,
  • sende to anbefalingsbrev,
  • sende score fra Graduate Record Exam (GRE), og
  • Fullfør en uteksaminert søknad.

Søkere som morsmål enn engelsk må sende score fra Test av engelsk som Foreign Language (TOEFL) eksamen å demonstrere sterke engelskkunnskaper. En score på minst 550 (papirbasert), 213 (PC-basert), eller 79 (Internett-baserte) er påkrevd. International English Language Testing System (IELTS) Poengsummen vil bli akseptert i stedet for TOEFL eksamen. Minimum score vil variere, men det absolutte minimum stillingen kreves for ubetinget aksept er 6,5.

begrensninger tid

Alle kandidater til Ph.D. må opprettholde kontinuerlig påmelding i forskningen fasen av programmet. Normalt heltidsstudenter fullføre studiet for doktorgrad i omtrent fire til fem år. I alt syv år får lov til å fylle kravene etter første forsøk fagprøve.

Program undervist i:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

Se 7 flere kurs fra Rochester Institute of Technology (RIT) »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato