phd i astrofysiske realfag og teknologi

Det har aldri vært en mer spennende tid til å studere universet utenfor rammen av jorden. En ny generasjon av avanserte bakkebaserte og space-borne teleskoper og enorme økninger i datakraft er å aktivere en gullalder astrofysikk. RIT doktorgrad program i astrofysiske realfag og teknologi fokuserer på den underliggende fysikken i fenomener utover jorden, og i utviklingen av teknologier, instrumenter, dataanalyse og modellering teknikker som vil gjøre det neste store fremskritt i feltet. Den tverrfaglige vektlegging av dette programmet skiller den fra konvensjonelle astrofysikk graduate-programmer på tradisjonelle forskningsuniversiteter.

Opptakskrav

Opptak til MS eller Ph.D. Programmet krever en kandidat til å holde en Baccalaureate i naturvitenskap, matematikk, informatikk eller ingeniørfag ved et regionalt akkreditert høyskole eller universitet. For studenter med en bachelorgrad i et annet område eller mangler i tilstrekkelig faglig forberedelse, kan bridge og foundation kurs være nødvendig før full opptak. For å bli vurdert for opptak, en kandidat må:

  • ha et minimum undergraduate GPA på 3.2 av 4,0 i lavere arbeid i matematiske, vitenskap, teknikk, og datamaskinen fagområder,
  • sende transkripsjoner (på engelsk) fra alle tidligere høyskole / universitetsnivå studie,
  • sende to anbefalingsbrev,
  • sende score fra Graduate Record Exam (GRE), og
  • Fullfør en uteksaminert søknad.

Søkere som morsmål enn engelsk må sende score fra Test av engelsk som Foreign Language (TOEFL) eksamen å demonstrere sterke engelskkunnskaper. En score på minst 550 (papirbasert), 213 (PC-basert), eller 79 (Internett-baserte) er påkrevd. International English Language Testing System (IELTS) Poengsummen vil bli akseptert i stedet for TOEFL eksamen. Minimum score vil variere, men det absolutte minimum stillingen kreves for ubetinget aksept er 6,5.

begrensninger tid

Alle kandidater til Ph.D. må opprettholde kontinuerlig påmelding i forskningen fasen av programmet. Normalt heltidsstudenter fullføre studiet for doktorgrad i omtrent fire til fem år. I alt syv år får lov til å fylle kravene etter første forsøk fagprøve.

Program undervist i:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

Se 7 flere kurs fra Rochester Institute of Technology (RIT) »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato