Les den offisielle beskrivelsen

PhD i arkeologi og kunsthistorie

Ph.D. programmet i arkeologi og kunsthistorie har to ulike emne konsentrasjoner:

  • arkeologi
  • kunsthistorie


Ph.D. program i arkeologi gir mulighet for avanserte studier i arkeologi av Tyrkia (gamle Anatolia) og de omkringliggende områdene. Studentene bør være interessert i spesialisering som gjenspeiler kompetansen til fakultetet, inkludert den neolittiske, bronsealder, jernalder, romersk eller bysantinske perioder. Studentene oppfordres til å delta i fakultetets forskning på stedet på Alalakh, Barcin Hoyuk, Gordion, Kucukyali, og Sagalassos blant andre. Feltstudier enten ved en utgraving eller et internship er påkrevd. Programmet legger vekt på arkeologisk teori og metode og studenter får opplæring i keramisk analyse, metallurgi og instrumentell analyse. Partnerskap med andre avdelinger ved universitetet gjøre tilgjengelig spesialisert instrumentering for analyse. Undervisningen tilbys i scanning elektronmikroskopi (SEM), petrografi, mikro-jord analyse, sporstoffet analyse, metallurgi (polariserende lysmikroskopi), GIS-applikasjoner og organisk analyse av rester. Programmet understreker også viktigheten av kulturminneforvaltningen og offentlig arkeologi utdanning gjennom museer.

Ph.D. programmet i kunsthistorie kombinerer studiet av de kulturelle, formelle og teoretiske aspekter av visuell kultur med faglig og praktisk opplæring i museumsstudier og kulturarv ledelse. Doktorgradsstudenter i programmet forventes å utvikle en faglig fordypning i et bestemt emne eller æra av kunsthistorie der det er fakultetet kompetanse (Roman, bysantinske, Seljuk eller ottomanske). I tillegg er studentene forventes å tilegne seg en solid teoretisk bakgrunn sammen med praktiske ferdigheter som trengs av museer og kulturminneforvaltningen industrien. I tillegg til det øverste nivået og graduate kurs som tilbys i arkeologi og kunsthistorie avdeling, doktorgradsstudenter i kunsthistorie er også kvalifisert til å ta en rekke kryss-børsnoterte kurs i History Department og Media og Visual Arts avdeling . Avdelingen har et nært tilknytning med mange av de Koç Foundation kulturinstitusjoner over hele Tyrkia, spesielt Koç Universitetet Research Center for anatoliske sivilisasjoner som ligger i sentrum av Istanbul. Feltstudier er en integrert del av Ph.D. programmet i kunsthistorien, og alle doktorgradsstudenter forventes å delta i et internship på et museum, kulturminner organisasjon eller et arkeologisk område.


Språk Krav

Ph.D. elevene trenger for å demonstrere leseforståelse av to fremmedspråk. Språkene kan være enten gamle eller moderne, og bør være relevant for studentens innen forskning og valgt i consulation med rådgiver. Språket kan ikke være engelsk. Studentene bør ha fullført kravet ved utgangen av tredje året. Studentene kan vise leseforståelse på en av følgende måter:

1. Å ta en eksamen som krever dem til å oversette en tekst utvalg til engelsk,

2. Studenter som har tatt to semestre av et avansert språkkurs som undervises på Koç University (ex. Gresk III og IV, Latin III og IV), kan bli fritatt fra språket eksamen i samråd med rådgiver og basert på vurdering av den respektive språk instruktør. Denne regelen gjelder ikke for avanserte språkkurs ved andre institusjoner - i disse tilfellene studenten må ta en skriftlig oversettelse eksamen.


Format og Timing

Språk eksamen vil bli gitt i løpet av den første måneden av hvert semester. Språket Eksamen består av en to-timers eksamen, der studentene vil oversette en tekst passering av 500-600 ord ved hjelp av en trykt ordbok. Teksten bør oversettes til engelsk. En Arha professor vil velge en tekst passasje som er representativ for den type tekst som studenten kan forventes å bruke for deres forskning.

Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurs fra Koc University - Istanbul Turkey »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 - 4 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato